SOCIAL MEDIA

#summeryourself

22. júla 2017
Máte radi súťaže? ie letné sú podľa mňa jedny z najlepších, pretože môžete vyhrať pekné letné ceny. Tie sa potom môžu hodiť vám na dovolenku alebo keď sa pôjdete niekam okúpať. Jedna skvelá súťaž je teraz aj na Notino.sk, kde sa vám bude výhra určite páčiť!



Letná súťaž, ktorá prebieha na Notino.sk je zameraná na letnú tematiku. Ukážte svoje letné ja, ktoré je nespútané, voľné a šťastné! Leto nám dáva dôvody na úsmev a dobrú náladu. Počas letných mesiacov môžete experimentovať aj s takými farbami, aké ste sa doteraz báli používať alebo sa jednoducho na zimné či jesenné mesiace nehodia. V lete je totižto dovolené úplne všetko a vy si tak môžete užívať aj farebné očné tiene, linky či dokonca maskary!

Odhaľte svoje letné ja, ktoré sa ničoho nebojí! Práve teraz je to najlepšie obdobie ukázať to, čo je vo vás, to čo dokážete. Práve v tom vám pomôže aj letná súťaž Notino.sk, ktorá prebieha na Instagrame.

Čo treba urobiť?
Podmienky sú jednoduché. Stačí, ak do 13.8. nahráte na váš Instaram dva rozdielne letné looky, v ktorých vyzeráte, že ste úplne iní, ako ostatní!
Pri fotke napíšte dva hashtagy, ktoré sú veľmi dôležité : #summeryourself a #notinosk
Na záver vyberie Notino.sk niekoho, kto vyhrá 200€ kupón na nákup :)
Podrobné informácie nájdete na Instagrame - Notino_sk

4 komentáre :