SOCIAL MEDIA

ShakeIt! drinks

13. júla 2017
Ako som sľúbila, tak aj konám. Po cca týždni, odkedy vyšiel článok ShakeIt! vám prinášam druhé pokračovanie. Veľmi som sa na toto druhé pokračovanie tešila, pretože som išla ochutnávať niečo nové. Samozrejme, ja som to ochutnala hneď po obdržaní, ale dnes prichádza ten článok, v ktorom vám detailne opíšem všetky štyri chute.



Prvá príchuť, ktorú som vyskúšala bola, samozrejme, čokoláda + kokos. To je niečo, čo ja z celého srdca milujem. Som #čokoholik, ako sa patrí a všetko čokoládové má vždy prednosť. Kokos je ďalšia láska, a keď sa tieto dve veci spoja, musia ísť ako prvé. Zmes som zamiešala s klasickým mliekom. Všetko som dobre premiešala a išlo sa na to.

Ako prvé ma veľmi potešilo to, že ani jeden z nápojov nie je presladený. Také niečo nemusím. Keď mám chuť na niečo poriadne sladké, spravím si palacinky. Keď chcem niečo zdravé, chcem aby to chutilo jemne sladko a aby som sa po tom cítila dobre. Presne tak chutia aj nápoje ShakeIt, ktoré majú okrem toho výraznú a silnú chuť.

Čokoládovo-kokosová príchuť tak naozaj chutila. Boli tam cítiť okrem toho aj ovsené vločky, ktoré tomu celému dodávali tú pravú chuť. Síce som ochutnala túto príchuť ako prvú, hneď som vedela, že bude obľúbená.

Druhá príchuť, ktorá prišla do rany hneď na ďalší deň na raňajky, bol Apple Pie, alebo presnejšie povedané Jablkový koláč. Kombinácia jablko+škorica je už od dávna jedna z tých najlepších, a preto sa niet ani čomu čudovať, keď som aj tento nápoj vypila okamžite. Takisto som ho zmiešala s klasickým, polotučným mliekom a zamiešala. Výhodou týchto nápojov je najmä to, že sú hotové za necelé dve minúty a hneď môžete vyraziť. Táto chuť bola takisto jemná a jablko so škoricou tam boli naozaj cítiť.

Tretia príchuť, bola príchuť Black Berries. Ovocné príchute mám veľmi rada, no vždy dám radšej prednosť čokoládovej alebo "koláčovej" príchuti ako to bolo v prípade Apple Pie. To, čo sa mi najviac páčilo na tejto príchuti bolo najmä to, že príchuť bola jemne kyslastá, čo celý nápoj osviežovalo a perfektne to všetko do seba zapadalo. Aj vďaka tomuto bola príchuť ďalšia, ktorá mi veľmi chutila.

Posledná príchuť, bola príchuť Red Berries, ktorú som si prichystala, keď som sa ponáhľala do mesta. Rýchlo som si nápoj spravila a úplne som zabudla, že tento som ešte neodfotila. Príchuť je však perfektná a je na rovnakom mieste, ako aj Black Berries. Červené ovocie ako sú maliny či jahody sú jednoducho mojimi obľúbencami, ktoré nikdy nesklamú.
Skúšali ste už SheIt? :) Chutil vám?

4 komentáre :

  1. Počujem o týchto dobrotach prvý krát, naozaj vyzeraju dobre a ja som tiež taky čoko maniak že všetko si vyberam najskor čokoládové a až potom keď zachutí skúšam aj iné príchute ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ShakeIt jsem už viděla na Instagramu, ale pořád se nemůžu rozhodnout, jestli by mě něco podobného lákalo nebo ne, ale moc oceňuju design, ten je perfektní :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tomto jsem v životě neslyšela. Nejvíc se mi líbí design těchto produktů, jinak na takovéto prášky místo pití nejsem :/

    OdpovedaťOdstrániť