SOCIAL MEDIA

interior design

25. júla 2017
Síce si nejdem zariaďovať v najbližšej dobe nič, nejaké nové doplnky by sa mi do izby zišli. Tie, ktoré tam mám sú už staršie, majú cca dva-tri roky a chcelo by to taký menší "refresh". Nedávno som bola aj v meste, kde som navštívila pár kamenných predajní, no nebolo tam absolútne nič, čo by ma zaujalo. Zas a znova som si potvrdila, že mne sa najlepšie nakupuje na internete a e-shopoch.

Najprv som si pozrela nejaké inšpirácie na Tumblr a Pintereste. Jedna malá rada? Ak plánujete zariaďovať si dom, byt alebo len izbu, nikdy nechoďte na tieto stránky. Budete mať naivnú predstavu, že niečo také, ako je na obrázkoch môžete zohnať :D Teda, môžete, ale nie v kamenných obchodoch (okrem Ikei, of course). A tak som sa vydala na honbu za tým najlepším internetovým obchodom, ktorý by mi ponúkol to, čo hľadám. A našla som!!

Našla som si internetový vyhľadávač s názvom Favi.sk. Neviem, či ho poznáte. Ja som ho objavila naozaj len nedávno, no našla som si tam pár kúskov, ktoré vám chcem ukázať. Okrem toho, že sú veľmi pekné, majú aj skvelú cenu a do mojej izby sa mi budú hodiť úplne perfektne. A myslím, že si vyberie niečo aj mamina, keď už budeme objednávať 😀.
Favi.sk vám nájde vždy tie najkrajšie kúsky, ktoré sa vám budú hodiť. Podľa filtrov som si vyfiltrovala len to, čo som potrebovala a bolo to! :)



Takže, toto je taký môj menší wishlist, ktorý by som v najbližších mesiacoch chcela splniť. Moja izba je zariadená do bielych a jemných pastelových farieb. Mám rada dievčenský štýl, ktorý prevláda aj v izbe.
Biela stolička mi tak trochu chýba a presne takú by som fakt potrebovala :) Keďže mám aj nejaké tie kvety v izbe, určite by sa mi zišiel aj nejaký kvetináč, ktorý je pekný, hodí sa do interiéru a splní svoj účel :)
Niečo, čo potrebujem je aj taký akoby "sedací vak", ktorý má na spodku síce modrú farbu, ktorá to aspoň trochu oživí :)
A čo vy? Poznáte Favi.sk? :) Čo nové do interiéru alebo exteriéru potrebujete vy? :)

20 komentárov :

  1. Moc hezký článek! Já bych taky potřebovala nějaký sedací vak, takže se na tento web mrknu:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta židle je takový typicky skandinávský design. Celkově mi přijde, že teď frčí minimalismus.
    Lenny v Dánsku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa taký štýl veľmi páči :) Presne tak, minimalizmus je teraz veľmi v móde :)

      Odstrániť
  3. Hezké věci, s nimi bude určitě útulno :) sedací vak mám a je vážně pohodlný, ne sice ten na obrázku, ale i tak doporučuji :)

    http://ladylenna.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne! :) Určite sa po nejakom popozerám :)

      Odstrániť
  4. Ta kytička v kornoutu je skvělá! :D Já bych do našeho bytu furt něco pořizovala, ale to bych tu za chvíli byla jak ve vintage obchůdku. Můj pokoj byl také vždy laděn do dívčího stylu a bíle barvy, takže ta židle je super, až na to, že já občas potřebuji opěrky na ruce :) Pokud jdu do Ikei, tak nikdy, ale opravdu nikdy neodejdu s prázdnou, vždycky si koupím alespoň nový kaktus do rodiny :D

    Super článek :) Ten vyhledávač jinak neznám.

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, tak z Ikei nevychádzam s prázdnymi rukami ani ja! Tam sa mi páči asi úplne všetko! :D Ja som zvyknutá mať stoličku pri stole bez operadiel, takže by mi tá skvelo vyhovovala, no viem, že mnohí preferujú stoličky s opierkami :)

      Odstrániť
  5. Líbí se mi židle :) Ta by se mi hodila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to byť zaujímavý e-shop, vďaka za tip. Veľmi dobre sa na tie vecičky pozerá a určite si niečo vyberiem :)

    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezký výběr. :) A s tím Pinterestem máš úplnou pravdu, já se pak vždycky koukla na svoji nástěnku a zjistila jsem, že nemám absolutní šanci těm obrázkům svůj pokoj doopravdy přizpůsobit. :D Já bych momentálně chtěla jenom novou židli, protože mám jednu opravdu starou a neladící ke zbytku pokoje. :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Přesně takovouhle naivní představu jsme si s našima vytvořili, když jsme měnili obývák :D je to zlo, zkoumali jsme všechno možný na pinterestu a realita pak byla bohužel (jak jinak) jiná :D
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. S tím Pinterestem je to presne tak, jak rikas :D :D Uz jsem to vzdala :D Kvetiny v kornoutku jsou roztomilé!! :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť