SOCIAL MEDIA

fall in love with running

23. júla 2017
Keď sa povie beh, nie každý má úplne rovnakú reakciu. Niektorí ho vyslovene vyhľadávajú, behajú každý deň a nedokázali by si bez neho predstaviť život. Iní ho nemôžu vystáť, je to pre nich niečo, čo by nikdy nemohli robiť. Ja som taký stred. Občas si zabehám, občas radšej cvičím niečo iné. Počas letných mesiacov však využívam teplé počasie a beh si znova užívam. V zime von behať nechodím, behám iba na páse, čo nie je to pravé.
Pri behaní vonku však potrebujem aj nejaké dobré oblečenie, v ktorom mi nebude teplo. Samozrejme, mnohí behajú aj v športových podprsenkách, no neviem ako by to dopadlo, keby sa tak objavím vonku na ceste u nás. Asi by som si zlizla nepekné pohľady a slová od ostatných. 

Ako som spomínala vyššie, behanie v zime vynechávam, no na jar či jeseň to ešte zvládam. Hodím na seba tenšiu bundu, v ktorej sa zbytočne nespotím až príliš a odvádza mi pot preč z tela. Pot je pri takomto cvičení vonku veľmi nebezpečný, pretože môžete jednoducho v nižších teplotách prechladnúť. 

Oblečenie


Okrem toho, že veľmi rada behám a cvičím s váhami, mnohokrát si zacvičím na upokojenie jogu. Dôležité pri joge je najmä to, aby oblečenie nebolo príliš tesné, pretože keď robíte šnúru či nejaké stojky, asi by nohavice nevydržali a diery naozaj na nich nepotrebujem. Najlepšie sú nejaké kvalitné legíny a tričká, ktoré vydržia aj väčšiu záťaž. 

Tenisky
Funkčné oblečenie je jednoducho základ, ktorý potrebujem. Musí byť kvalitné a vydržať aj to, keď budem robiť rôzne cviky pri joge. Dôležité sú aj správne tenisky, ktoré si obujete. Najradšej si kupujem tenisky na beh či na cvičenie tak, že zájdem do kamenného obchodu, no naposledy, keď som si kupovala tenisky, jednoducho som nemala čas ísť do kamennej predajne a tak som to riskla aj cez internetový obchod. Výsledok? Mám tie najlepšie tenisky na svete, ktoré perfektne držia a sú v mojej obľúbenej farbe - vínovej červenej (burgundy).

Fľaša

No a nakoniec, aby som ostala vždy motivovaná a mala chuť do cvičenia, preferujem pekné farebné fľašky, ktorých majú všade plno. Našla som si hneď niekoľko kusov, ktoré by som si chcela v blízkej budúcnosti kúpiť, pretože pekných fliaš nie je nikdy dosť!  
Čo pri cvičení motivuje vás? 🙂 

15 komentárov :

  1. Vieš, že aj ja? Behám asi mesiac a baví ma to, no nemám nič špeciálne len čierne tričko, botasky a čierne legíny, ktoré som si kúpila pred rokom.

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great post dear! I love it :D

    https://elrincondepaulagc.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se snažila běhat, ale moc mě to neba. To radši půjdu na delší procházku, chůze je prý stejně nejpřirozenější :) Moje must have jsou Nike tenisky free run. takové modré, svítivé :D Btw. ta flaška s kaktusy je booožííí :)

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, každému vyhovuje niečo iné :) Musím povedať, že behanie mňa veľmi baví, no nie vždy to tak bolo :)

      Odstrániť
  4. This was a great reminder that I need to go running haha

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nedávno jsem si přivezla novou lahev ze Španělska :) běham ráda, ale ne v moc velkých vedrech. Mám několik sportovních kousků, ale nejraději si obléknu své oblíbené Adidas legíny a top :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vo veľkých teplách to nie je vôbec dobré behať, to nemám rada ani ja :)

      Odstrániť
  6. Já neběhám, nedělá mi to dobře. Maximálně když mi ujíždí tramvaj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, dear, your blog is amazing! I love it! <3
    Would you like to follow each other?
    If yes, please follow me on the my blog. I would be glad. ^_^
    Have a nice day!


    www.cleopatrassecret.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super typy, já bych tak ráda běhala a nemůžu :(

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  9. wow great collection. thanx for sharing
    http://carrieslifestyle.com

    OdpovedaťOdstrániť