SOCIAL MEDIA

embroidered

21. júla 2017
shirt - Zaful
Hľadáte krásny kúsok, ktorý by sa vám určite hodil? Okrem tejto krásnej šitej košele, nájdete krásne kúsky aj v sekcii yellow sweatshirt.
Poznáte ten pocit, keď sa jednoducho vytočíte nad niečím čo sa deje v internetovom svete? Proste sa nahneváte na niečo, čo v skutočnosti ani neexistuje, no aj tak máte na niečo nervy. Ani sama neviem prečo chcem o tom písať, no keď už to tak cítim, dám to aj von.
Som veľmi pokojný človek. Nevytočím sa veľmi jednoducho a keď aj ma niečo nahnevá, skôr si to nechám pre seba a až neskôr, po nejakom čase vybuchnem.
To, čo ma veľmi hnevalo, alebo teda aspoň do nejakej ten vyššej miery sú niektoré pripomienky človeka.. Nebudem spomínať meno, pretože si myslím, že hovoriť o niekom na rovinu pred ostatnými nie je príliš pekné.
****
And I have for you great coupon! :)
You want some new clothes, why not taking a look over here?

Summer sales ongoing, all from 33% off. Use code RGEN for another 10% off!
Time for a new outfit!
Surprise code: RGEN


Keď sa mi niečo nepáči na iných - či už štýl písania, fotiek alebo neviem čoho všetkého na blogu, napíšem to normálne alebo to nenapíšem vôbec. Keď tomu človeku chcem pomôcť, aby sa zlepšil, napíšem mu buď súkromný mail alebo, keď už napíšem verejný komentár, napíšem to normálne, prívetivo a milo. Predsa, sme ľudia. Každý sa môže pomýliť a byť na druhých nepríjemní a hnusní je trochu odveci nie? Mňa posúvajú dopredu komentáre s konštruktívnou kritikou. Rada si dám poradiť a to najlepšie od blogerov, ktorí majú za sebou už niekoľko rokov blogovania a vedia, ako to v tomto "svete" chodí.
Aby som sa nejako vyjadrila k človeku, ktorý píše dosť odveci, a podľa mňa, nepríjemné komentáre, najprv by si mal vyskúšať blogovať aspoň dva, tri roky. Nehovorím, že som najlepší blogger, ktorý má skúsenosti, aby poučoval, no predsa len, tých cca päť-šesť rokov, ktoré už blogujem a pohybujem sa v tomto svete, ma naučilo mnohému. Niektoré bloggerky prišli, blogovali niekoľko rokov a skončili. Iné tu boli dlhšie ako ja a stále blogujú. Nové blogy sa vytvárajú každý deň a myslím, že práve tie bloggerky, ktoré to baví a robia to s láskou, vydržia pri tom aj niekoľko rokov, možno až do smrti. Možno tu budem ešte niekoľko rokov písať tieto "nezmysly" a fotiť fotky, možno už tento príspevok bol posledný, no jedno viem určite. Keď chcem, aby sa niekto posunul dopredu, určite mu nebudem písať pod články nepríjemné komentáre, ktoré nemajú žiadny význam. Nepáči sa ti, čo som napísala? Alebo sa ti nepáči nejaký článok, ktorý som vydala? Nemusíš tu byť a čítať to. Články tvorím pre čitateľov, ktorí moje myšlienky čítajú veľmi radi, podporujú ma a najmä, ak chcú aby som sa posunula dopredu, poradia a dajú konštruktívnu kritiku a nie urážky či komentáre, ktoré sú úplne bez myšlienky, bez významu a človek chce len na seba nejako poukázať.
A článok ukončím veľmi trefným obrázkom, ktorý je aj pravdivý. Majte ešte pekný deň!

10 komentárov :

  1. To je krásné, takové kousky doma nemám, ale o něčem s těmi vyšívanými kytkami jsem přemýšlela. Je to super :)

    http://ladylenna.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem se naštěstí s někým, kdo by mi psal ošklivé komentáře ještě nesetkala a jsem za to ráda. Upřímně to moc nechápu, proč to někdo dělá, jestli mu to za to stojí. Mně když se nějaký článek/blog nelíbí, jednoduše blog zavřu a dál to neřeším, nemám potřebu šířit zlo ještě tady v tom našem blogovém světě :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné kousky! Obojí bych si hned na sebe vzala ! <3 A s haterama si nic nedělej, vím o čem mluvím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S tímto zkušenost nemám a asi bych si z toho ani hlavu nedělala :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úplně nesnáším nesmyslné hejty, to raději tu konstruktivní kritiku, která mi něco dá. Fotky oblečení moc pěkné, hlavně ta košile :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekne si to napísala, v tom máš pravdu, ak sa ti nepáči, nečítaj. ;)
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  7. That shirt's really cool!
    https://theurbanbrownie.com/

    OdpovedaťOdstrániť