SOCIAL MEDIA

cosmetics wishlist

2. júla 2017
Keď ja tie wishlisty mám tak rada! Na blogu nájdete naozaj mnoho wishlistov, ale sú skôr zamerané na oblečenie, ako kozmetiku. Práve preto som si pre vás dnes pripravila menší wishlist kozmetických výrobkov, ktoré by som si chcela najbližšie zakúpiť :)

Niečo na oči...
Dobrých špirál nie je nikdy dosť, všakže? Ja mám doma vždy minimálne dve, ktoré kombinujem spolu. Vytvorím tak omnoho dlhšie a hustejšie riasy, ktoré by som jednou asi nedosiahla. Výhodou dvoch špirál je vždy aj to, že skúšam viac značiek a výrobkov :) V kategórií riasenky na Notino.sk nájdete toho viac ako dosť! :)


Niečo na pery...
Každý, kto ma pozná veľmi dobre vie, že som maniakom na rúže. Najčastejšie nosím červené, či už krikľavé alebo nejaké jemnejšie. Veľkým obľúbencom bol napríklad Dermacol rúž,ktorý vydržal neskutočných 10 hodín. Síce som ho nemala na perých až 16 hodín, musím povedať, že tých 10 vydržal bez toho, aby som ho nejako opravovala. Práve preto by som si chcela určite zaobstarať ešte pár ďalších farieb :) Rovnako ako aj iné značky rúžov.

Niečo voňavé...
Vôní nie je nikdy dosť, že? :) Tieto som vybrala na základe vzoriek, ktoré som mala doma. Zaujali ma aj dizajnovo, no tie vône sú naozaj neskutočné! Našla som omnoho viac parfémov, ktoré by som si vybrala, no neviem, čo by som s nimi doma robila, keďže ich mám už teraz veľa! :D 

5 komentárov :

  1. Maybelline colosal možem len odporučit, je to skvelá riasenka. Momentálne mám od nich Maybelline Lash Sensational a tá je tiež užasná. A taktiež Dermacol 16h lip, to je najlepší ruž, ktorý fakt vydrží, takže sa ti ani nečudujem, že sa k nemu vraciaš.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný wishlist :)
    Řasenek není nikdy dost :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím palce ať se ti celý vyplní ! :)
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  4. CK IN2U je môj jednoznačný letný favorit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Řasenku Maybelline Colosal si určitě pořiď, je to jedna z nejlepších řasenek v drogerii. Naopak té od Astoru bych se obloukem vyhnula. Rtěnky od Dermacolu mám moc ráda, opravdu vydrží :) A parfémy CK jsou mými top ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť