SOCIAL MEDIA

Shake It!

30. júna 2017
Myslím, že ak sledujete bloggerskú sféru, neušlo vám, že sa v poslednej dobe dosť spomína jedna zdravá alternatíva jedla, ktorú majú mnohí radi. Ja som si to všimla na Instagrame viacerých bloggeriek a vlogeriek. Ja som mala tú česť ochutnať tieto výrobky takisto a s potešením som sa dozvedela, že sa Shake It začal posielať už aj na Slovensko!

Pre tých, ktorí nevedia, čo Shake It je, mám tu pre vás menšie vysvetlenie. Shake It je zmes kvalitných ingrediencií, s ktorými si môžete pripraviť veľmi chutný nápoj. Ten má perfektné zloženie čo sa týka bielkovín, sacharidov a tukov. Je vhodný aj pri chudnutí, pretože má nízku energetickú hodnotu a neobsahuje žiadny cukor.


Veľmi sa mi páči celá myšlienka tohto výrobku. Okrem toho, že všetky štyri príchute spolu s fľašou majú perfektný dizajn, do ktorého som sa okamžite zamilovala, sú aj veľmi chutné a vhodné pre úplne každého. Či už ste všežravec ako ja alebo ste vegetarián či vegán, môžete na tento shake staviť. Neobsahuje totižto žiadne mliečne výrobky ani vajíčka.




Nápoj Shake It je vhodný aj pre ľudí, ktorí jednoducho nemajú čas robiť si nejaké raňajky. Príprava vám nezaberie ani dve minúty. Stačí si do fľašky, ktorú si môžete kúpiť spolu so zmesou, alebo do nejakej nádoby dať štyri lyžice zmesi, zaliať mliekom, jeho alternatívou alebo vodou, všetko zamiešať a môžete vyraziť!

Nemáte radi ovocné príchute? Stavte na príchuť čokoláda-kokos, ktorá je asi moja najobľúbenejšia. Niet sa ani čomu čudovať, pretože som "čokoholik" a všetko čokoládové milujem. Ak však máte radi ovocné príchute, určite stavte na ďalšie tri.
Apple Pie je perfektná kombinácia jablka a škorice. Red Berries je vhodná pre milovníkov jahôd a malín. Black Fruit zas očarí každého kto má rád čučoriedky alebo ríbezle. Vďaka širokej škále príchutí si tak nájde úplne každý svojho favorita.

Výhodou je, že ľudia, ktorí majú radi sladké, no nie presladené veci (ako napríklad ja), si prídu takisto na svoje, pretože nápoj nie je presladený a chutí naozaj skvelo! :)

O pár dní (predpokladám, že na budúci týždeň) vám prinesiem ešte jeden článok o Shake It a to presnejšie o tom, ako vyzerá nápoj, keď je hotový, ako presne chutí a ako sa pripravuje :)

6 komentárov :

  1. tak toto vůbec neznám :) ale zní to dost zajímavě.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak já jsem zrovna jeden z těch lidí, co o této značce čtou poprvé :D Ups... Každopádně mě produkty moc zaujaly, pro mě by byly úplně ideální, protože jsem člověk, který dost často nestíhá a všechno dělá na úkor jídla :/ Navíc, pokud je vše bez cukru, je to super :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to skvelo, ešte som o tom nepočula, ale pôjdem si to asi pozrieť podrobnejšie:)
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. It looks great!<3

    Blog: http://lailusiondenina.blogspot.com.es/
    Instagram: https://www.instagram.com/cristifunes/

    OdpovedaťOdstrániť