SOCIAL MEDIA

beauty tip: lipsticks

23. júna 2017
Ahojte!
Dnes tu mám pre vás menšiu ukážku troch rúžov, ktoré mám doma a veľmi rada ich používam. Sú to moje TOP 3 rúže, na ktoré sa môžem VŽDY spoľahnúť a vyzerajú na perách perfektne :) 
Na rúže vám dám ich výhody, ktoré sa mi veľmi páčia a ak sa našli aj nejaké nevýhody, určite ich nezabudnem spomenúť :)
 Ako prvý tu mám pre vás jeden rúž od značky Catrice. Túto značku som videla úplne všade, no ešte som ju neskúšala, až keď som nedávno uvidela na Notino.sk rúž, ktorý sa mi hneď zapáčil. Či už odtieňom alebo obalom.

Tento rúž má krásnu farbu. Na fotke vyzerá dosť tmavo, no reálne je jemnejší. Veľmi dobre sa nanáša, pretože má skvelý hrot, ktorým spravíte na jedenkrát si namaľujete celé pery a vyzeráte perfektne :)
Jediná nevýhoda tohto rúžu je tá, že sa stačí raz napiť, niečo si odhryznúť alebo si nepretrieť pery aspoň raz za dve-tri hodinky a ide dolu. Som zvyknutá, že všetky rúže, ktoré mám, aj keď nie sú dlhotrvajúce, vydržia dlhšie.


Ďalší rúž patrí medzi tie jemnejšie farby, ktoré nosím veľmi rada. Je od značky Rimmel - Lasting Finish Kate. Ak nemám chuť na výrazné pery, vždy stavím na jemné. Rúž sa zotiera len veľmi jemne, a aj keď náhodou sa stane, že sa zotrie pri pití či jedení, nemusím si ho hneď pretierať, pretože nevidno to až tak veľmi.
Rúž je za perfektnú cenu a určite sa oplatí! :)
Posledný rúž ktorý tu pre vás mám je od Maybelline. musím pridať len na obrázku, pretože už nevyzerá presne tak, ako na začiatku a nerada by som ho sem pridávala :D Je to ceruzko-rúž. Perfektne kryje, drží na perách aj po jedení či pití a skvelo vyzerá :)
Aké sú vaše obľúbené rúže? :) 

3 komentáre :

  1. Rúže poznám ale nevyskúšala som zatiaľ žiadny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten od catrice ma peknu farbu už som dlho nebola obzrieť novinky vždy sa na rýchlo zastavim pri jedle v dm:-D

    OdpovedaťOdstrániť