SOCIAL MEDIA

summer wishlist

4. mája 2017
Tých wishlistov sa tu pomaly naozaj zbiera viac a viac! Baví ma to však vytvárať a čítať aj na iných blogoch, takže, prečo nie?
Dnes mám pre vás ďalší letný wishlist, v ktorom vám ukážem, čo by som si chcela zaobstarať alebo čo mi nesmie chýbať. Preto leto tvorí teplo, slnko, dobré počasie a najmä, oblečenie! :)
Z internetového obchodu Zaful.com som vybrala pár krásnych kúskov, ktoré by sa vám mohli hodiť alebo by sa vám mohli páčiť :)

Možno sa to zdá, ako máličko farieb, no doma mám naozaj dostatok farebných tričiek a tých čiernych mi chýba. Práve preto som sa začala orientovať na tieto tričká a našla som za pár minút naozaj veľmi veľa kandidátov, ktorí budú naozaj skvelí. Prvé, banánové tričko ma okamžite zaujalo, pretože ja, milovník ovocia a najmä banánov musím mať niečo podobné a dlho som také hľadala! :D
Síce to nie je tričko, ale rifľová bunda je nadčasový kúsok, ktorý keď si kúpite teraz, navždy bude IN a bude vyzerať dobre. Práve preto som ja stavila už mnohokrát na takéto bundičky a vyplatili. Práve táto ma veľmi zaujala kvôli jemnému detailu pri zapínaní.
Čipkované podprsenky doma mám. Asi tak dve alebo tri a toto leto sa ich hodlám konečne vyvetrať. Takúto podobnú čiernu mám doma jednu.
Dve čierne tričká, jedno trochu cropp tričko a druhé voľnejšie, klasické by som brala okamžite! New York je môj veľký sen, ktorý si, dúfam, že čoskoro splním, a preto ma všetko s nápisom tohto mesta neskutočne berie!
A posledné, naozaj veľmi "cute" tričko s nápisom Milk. Neviem, proste sa mi zapáčilo :D
Inak, páči sa vám ten štýl velvet červenej farby v kombinácií so semišom? Musím povedať, že ja som milovníkom tejto farby, no nejako nemusím semiš, takže nič také pre mňa nie je. Inak Zaful.com má naozaj krásne kúsky v tejto farbe, tak mrknite na sekciu "velvet shirt dress", kde všetko nájdete :)
A posledné dva kúsky to mám ešte dve tričká. Prvé, bez rukávov s naozaj trefným nápisom ma hneď dostalo :D A to druhé, krásne a presne na leto :)

7 komentárov :

  1. Great selection. Love these T-shirts!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty šortky s vysokým pasem bych potřebovala! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To prvé aj posledné tričko je veľmi zaujímavé:)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tenhle e-shop slyším poslední dobou docela dost chvály :) vybrala jsi dobře, docela mě to naladilo na letní oblečení a to je to můj nejmíň oblíbený typ oblečení :D
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líbí se mi ty černé trička s bílým nápisem!

    OdpovedaťOdstrániť