SOCIAL MEDIA

mother's day

2. mája 2017
Mesiac sa berie ako mesiacom lásky. Okrem toho, že by ste si mali so svojou polovičkou vyznávať lásku, 14.5. by ste mali myslieť aj na svoje maminky, ktoré oslavujú sviatok. Nemali by ste na ne zabudnúť a kúpiť im nejaký darček. A čo je lepšie, ako nejaký voňavý či farebný darček? :) Notino.sk si pre vás prichystalo kategóriu presne na Deň Matiek, kde si môžete vybrať tie najlepšie výrobky, ktoré sa budú hodiť vašej maminke :)


Bez mojej maminky si svet neviem vôbec predstaviť. Vždy, keď mám nejakú zlú náladu alebo sa necítim dobre viem, že sa na ňu môžem spoľahnúť. V každej situácií mi poradí. Je to moja najlepšia priateľka, ktorá pri mne vždy stojí. Nikdy ma nesklamala, viem, že vždy tu pre mňa je a nikdy, naozaj nikdy sa na mňa nevykašle. Viem, že aj v tých najhorších životných situáciách ma neopustí, ako by to spravilo mnoho iných ľudí.
Viem, že som niekedy naozaj nepríjemná, mám zlú náladu alebo sa jednoducho nechovám tak, ako by som chcela a v budúcnosti budem ľutovať každú jednu našu hádku, ktorá sa udiala, pretože by som si mala vážiť a tešiť sa z toho, že je tu pre mňa, no naozaj sa snažím. Snažím sa byť čo najlepšou dcérou, na ktorú môže byť hrdá a pyšná.
Som veľmi vďačná za náš vzťah, pretože veľmi dobre viem, že nie každý má taký perfektný vzťah s maminkou, aký mám ja. Môžem sa jej so všetkým zveriť, pomôže mi so všetkým, čo potrebujem a jednoducho, nemusím sa báť povedať jej niečo, čo by som nikomu inému nepovedala (napríklad tie babské záležitosti, ktoré je vám trápne povedať aj najlepšej kamarátke).
Maminka ma naučila všetko, čo som vždy potrebovala. Dala mi perfektný základ, na ktorom som mohla a stále aj môžem stavať. Práve to je niečo, čo si veľmi cením a ďakujem jej za to.
Každý rok bol vždy iný a vždy sme zažívali spolu niečo iné. Keď som bola maličká, veľmi rada som s maminkou šila. Ešte doteraz si pamätám, ako sme vyšívali obrus, ktorý máme každé Vianoce na stole doteraz. Neskôr, keď som sa naučila čítať to zas boli večery s knihou v ruke. Teraz sú to perfektné večery pri dobrom filme s niečím dobrým pod zub. A dúfam, že týchto babských večerov pri nejakej super komédií, pri ktorej sa smejeme až nám tečú slzy alebo pri nejakom romantickom filme, pri ktorom sa rozplývame, bude ešte neskutočne veľa.
Práve preto milujem tieto sviatky, či už je to Medzinárodný Deň Žien, Deň Matiek, jej narodeniny či meniny alebo iné dni, kedy sa kupujú darčeky, pretože mám rada, keď ju môžem potešiť. Milujem ten pocit, keď hľadám ten najlepší darček, ktorý je ako stvorený pre ňu. A milujem ten pocit, keď vidím, ako veľmi sa potešila z darčeku, pretože je to presne to, čo má rada.

Dnes tu mám pre vás preto nejaké tipy, ktoré by sa vám určite mohli páčiť a to nielen vám, ale aj vašej maminke. Pretože, koho by predsa nepotešil voňavý darček v podobe voňavky či kvalitný krém na pleť? :)

Veci som vyberala najmä podľa toho, čo viem, že má rada moja maminka. Viem, že má veľmi rada vône, a preto by som rada začala krásnou voňavkou značky Yves Saint Laurent - Black Opium. Má nádherný obal a už dlhšie som na ňu pozerala. Myslím, že luxusnejšie voňavky, ako je napríklad táto, sú skvelým darčekom na takúto príležitosť.
Ďalšou vecou, ktorá sa tu nachádza je napríklad Levanduľový olej značky Soaphoria. Túto značku mám ja osobne veľmi rada a vždy na ňu rada stavím, ak kupujem nejaké darčeky, či už kamarátkam alebo rodine. Vybrala som ešte jednu vec od tejto značky a to telový peeling s krásnou vôňou po citrusoch. Keďže ide leto, táto vôňa je podľa mňa úplne perfektná a bude sa hodiť :)
Síce sa moja maminka nemaľuje, myslím, že niektoré z vás môžu mať maminky, ktoré sa líčia a používajú aj nejaké očné tiene. Práve preto som vybrala od značky TheBalm pár vecí, ktoré ma zaujali. Keďže od tejto značky mám doma už naozaj veľa produktov, môžem povedať, že je naozaj veľmi kvalitná a síce je trochu drahšia, naozaj sa to oplatí. Prvá, väčšia, je paletka očných tieňov, ktorá má okrem krásnych farieb aj perfektný dizajn. Myslím, že farby sú klasické a všetky sa dajú super využiť :) Rovnako je na tom aj druhá paletka, ktorá ma takisto ohúrila. Je menšia, takže sa bude lepšie a ľahšie nosiť napríklad v kabelke, a tak ju môžete mať vždy pri sebe.


A ako posledné tu mám dve krásne voňavky, ktoré som musela spomenúť. Je to najmä Chloé Chloé. Je mám túto voňavku veľmi podobnú doma, Chloe Love Story. Táto je však veľmi podobná, či už dizajnom alebo vôňou. Odkedy som ju dostala pred necelými dvomi rokmi na narodeniny, okamžite som sa do nej zamilovala. Síce mi už pomaly končí, no naozaj vydržala veľmi dlho.
Druhá vôňa Dolce & Gabbana - Dolce, vyzerá veľmi pekne a zaujímavo. Najviac ma zaujal kvet navrchu, ktorý tvorí jemný, ženský dizajn. 

Aby som celý tento článok nejako pekne zakončila...

...tieto malé kúsky spomienok, nám neskôr v pamäti robia krásnu mozaiku, na ktorú budeme spomínať celý život a budeme si hovoriť, aké perfektné časy to boli. Jedny z tých najkrajších.
Ďakujem mami za to, že si a že ma ľúbiš takú, aká som :) 

P.S.: Priznávam, pri písaní tohto článku sa mi skotúľalo aj pár sĺz.

9 komentárov :

  1. Krásné tipy.:) Tu mou maminku vždycky potěší nějaká drobnost na vystavení, sbírá různé srdíčka ve stylu provance třeba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že každá maličkost mamky potěší, ale samozřejmě nejvíc, když to bude něco, z čeoh budou mít ony radost, co si přejí :) Mamku moji potěší volný den, výlet, dobrá knížka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chloé voňavku má práve mamina, je úžasná♥ a krásne si to napísala :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parádní, určitě se nechám inspirovat:)
    YourVee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. You got me thinking of what I can get for my mom. These are great ideas!

    http://www.fashionablyidu.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post babe!! Love all these picks :)

    XO, Jessi
    http://www.mywhitet.com/fragrance-favorites-for-mothers-day/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekný výber :)Ja väčšinou volím kvietky a príjemné posedenie :)
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekný článok, veru treba si vážiť mamky

    OdpovedaťOdstrániť