SOCIAL MEDIA

beauty tip: Mixa

12. mája 2017
Aké výrobky používate na odličovanie?
U mňa to doteraz bola vždy nejaká odličovacia voda, ktorú som si kúpila v drogérií, odličovacie mlieko na oči a možno nejaký ten peeling. To bolo úplne všetko, čo som nejako používala. Odkedy som sa však začala nejako viac zaujímať o kozmetiku a celkovo som sa začala orientovať v tomto "beauty svete", zistila som, že v ponuke je omnoho viac perfektných vecí, ktoré som si doteraz nevšímala.



Medzi tie veci, ktoré som si doteraz nevšímala, alebo som len jednoducho nevedela, že existujú, boli napríklad micelárne vody. Síce som o nich počula, nijako ma nezaujímali a nebola som z nich nejaká nadšená. Cena za niektoré druhy bola dosť vysoká a hovorila som si, že je možno aj zbytočné dávať vysoké čiastky za niečo, čo spraví úplne rovnakú prácu, ako klasické odličovacie vody, ktoré sú za omnoho lepšie ceny. Mýlila som sa.

Moja prvá micelárna voda mi prišla asi pred necelým rokom. Už po prvom vyskúšaní som neverila vlastným očiam a aj pocitom. Pleť som mala už po pár ťahoch skvelo odlíčenú a ten pocit sviežosti ktorý sa dostavil okamžite po odlíčení som milovala a milujem dodnes. Svieža a čistá pleť, bez mejkapu, ktorá je vyživená a hydratovaná.

Dnes mám pre vás recenziu o micelárnej vode  Mixa Optimal Tolerance. Túto značku som všade videla, na blogoch, v reklamách a rôzne na internete, no stále som ju nejako neobjednávala. Vždy som mala iné obľúbené značky, na ktoré som rada stavila a nejako som nechcela zbytočne experimentovať. Naposledy, keď som však objednávala z Notino.sk som si tam všimla túto micelárnu vodu a tak som si jednu vzala.

Už teraz konečne chápem, prečo každý hovorí, že Mixa je jednou z tých najlepších značiek, ktoré mali. Hneď potom, ako som si odlíčila pleť sa dostavil ten perfektný pocit, ktorý som mala vždy po odlíčení. Svieži pocit čistoty, ktorý drží naozaj veľmi dlho. Niektoré micelárne vody, ktoré som doteraz skúšala boli síce dobré, odlíčili a spravili si svoju prácu, no práve ten pocit tej sviežosti tam nebol. A to je niečo dôležité, čo ja potrebujem mať vždy, keď sa odlíčim. Aby som jednoducho cítila, že som zo seba dala dolu vrstvu mejkapu a ostatných vecí, ktoré som mala na sebe.

Micelárne voda značky Mixa je naozaj jednou z tých, ku ktorým sa veľmi rada vrátim, keď ju miniem a budem sa rozhodovať, čo ďalej. Je to aj najmä z toho dôvodu, že vydrží veľmi dlho. Po viac ako týždni užívania z nej skoro neubudlo a to pri odličovaní fakt nešetrím. Práve odličovanie je jednou z vecí, na ktoré si dávam ešte väčší pozor, pretože moja pleť sa mi za to raz odvďačí :) Hneď teraz ma napadol v súvislosti s týmto aj jeden článok, ktorý by vás mohol zaujímať - čo používam na odličovanie a ako sa odličujem. Čo vy na to? Doteraz tu väčšinou bývali iba články na tému líčenie, tipy na mejkapy a podobne, no myslím, že niečo takéto by tiež bolo dobré :)

8 komentárov :

  1. I find this brand very nice for daily use and also I like their prices)

    KireiKana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Mixy jsem měla jen jeden produkt a to micelární vodu. Byla jsem s ní celkem spokojená, ale od té doby jsem si k ní už nenašla cestu. Jinak skvělý článek!

    AESTHETICxKAT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Ja ju mám po prvýkrát a som spokojná :)

      Odstrániť
  3. Určite ju vyskúšam, ďakujem za tip:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Micelární vodu moc nepoužívám, ale na tuto jsem četla už tolik recenzí, kde ji každý jen vychvaloval, že si ji nakonec budu muset přeci jen pořídit. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Mixy som mala rovnakú micelárku. Bola som s ňou veľmi spokojná :) super článok.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Už jsem nad ní přemýšlela a určitě ji taky vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já používám nejraději micelárku od Garnier, ale do budoucna Mixu určitě vyzkouším :)

    Duben 2017 | Kosmetické oblíbenosti

    OdpovedaťOdstrániť