SOCIAL MEDIA

Stay Unique

13. novembra 2016
Vždy, keď si kupujem kozmetiku, vsadím na skvelé recenzie nielen produktu, ale aj internetového obchodu, odkiaľ si veci objednávam. Neviem ako vy, ale radšej si objednám z e-shopu, ktorý má dobré recenzie a desiatky spokojných zákazníkov, akoby som si mala objednať nejaké veci, zaplatiť za ne a báť sa, či mi prídu.
Nedávno som sa prvýkrát stretla s internetovým obchodom Stay Unique. Celý som si ho prezrela a neskutočne sa mi páčil už len ako e-shop. Jednoducho som sa v ňom orientovala a výrobky som našla všetky, ktoré som potrebovala za pár minút. Našla som tu mnoho výrobkov, ktoré som si okamžite zamilovala a dnes tu mám pár pre vás.


Vždy, keď si niečo objednávam alebo komunikujem so zákazníckym servisom/majiteľom e-shopu, všímam si základné veci, ktoré som si predtým ako som začala blogovať ani nevšímala alebo ma nezaujímali a tak som ich prehliadala. Je to napríklad to, ako rýchlo internetový obchod zareaguje na vašu správu s rôznymi otázkami alebo inými správami. Hneď sa tým ide to, ako s vami komunikujú. Áno, aj to ide vyzistiť z internetovej komunikácie.
S komunikáciou s e-shopom Stay Unique som bola úplne spokojná. Bolo vidno, že pani, ktorá som mnou komunikovala mala naozaj záujem o to, čo som sa pýtala a o všetky otázky, ktoré som položila. Odpoveď som mala vždy do pár hodín od odoslania správy a na všetky otázky či pripomienky som mala jednoduchú odpoveď, ktorej som okamžite porozumela. A tie pozitívne a milé správy, ktoré som dostala ma presvedčili, že na tento internetový obchod sa môžem spoľahnúť.
Aby som však dlho nekecala len tak odveci, ukážem vám vecičky, ktoré mi prišli.
Ako prvé mi prišli štetce značky Royal Brush. Prvý štetec je BMD 120 a je ideálny na vykontúrovanie tváre. Druhý je BMD 130, ktorý je vhodný na aplikáciu líceniek a bronzerov. Posledný, tretí je BMD 265. Ten je vhodný na precízne nanesenie rozjasňovačov. Tieto štetce som doteraz ešte nikdy nemala a musím povedať, že sú krásne! Matné rúčky sú úplne top a to, že sú 100% vegan im pridáva u mňa na kvalite ešte viac. Síce nie som vegán, no vždy som radšej, keď mám kozmetiku, ktorá nie je testovaná na zvieratkách a podobne. Doma som štetec na kontúrovanie nemala a už som ho akútne potrebovala. Inak v tejto kolekcií nájdete 24 rozličných štetcov, ktoré sú na rôzne kozmetické úpravy a určite si aspoň jeden kúpte, pretože sú neskutočné!
Ďalšou krásnou vecičkou, ktorá mi prišla je paletka Sleek. Túto značku obdivujem už veľmi, veľmi dlho, no nikde v drogériách som ju ešte nevidela. Práve preto som sa potešila, keď som ju v balíčku našla. Pobavilo a zároveň veľmi ma potešilo to, keď mi pani z e-shopu hovorila, že mi pošle vzorku a prišlo mi toto! :)
Toto kontúrovacie trio má krásne, sýte farby, ktoré vôbec neprášia a stačí si naniesť na štetec iba naozaj trošku farby. Tá okamžite na pleť chytá a zanechá krásny, prirodzený efekt.
Poslednú vecičku, ktorú tu dnes pre vás mám je WunderBrow. Najprv vám poviem "príbeh môjho obočia" a potom vám vysvetlím prečo túto kozmetickú vymoženosť milujem. Keď som sa začala maľovať - čo je už niekoľko dobrý rokov - začala som nosiť najprv len špirálu a krycí krém. Neskôr som sa prehupla do omnoho kvalitnejších mejkapov, ktoré boli samozrejme vhodné pre moju pleť. Takto to fungovalo naozaj veľmi dlho a nič viac mi nechýbalo. Pri nástupe na strednú školu som však videla, že sa spolužiačky maľujú omnoho viac a nikto to nerieši. Áno, ja som nijako neexperimentovala na základnej, pretože ak ste boli čo i len trochu iní, už ste boli v ústach každého. A tak som si povedala, že to skúsim aj ja! Odvtedy je čierna linka mojou najlepšou kamarátkou, ktorú používam denne. Nejako začiatkom tohto roku som si hovorila, že by som mohla natiahnuť už aj tak moje dlhé chystanie sa do školy (myslím to naozaj ironicky) a tak som skúšala doplniť si obočie. Pretože ak ste si všimli na starších fotkách blogu, moje obočie je dosť bledé a trochu mi zaniká na tvári. Odvtedy som si vykresľovala aj obočie. Tiene na obočie sú mojim kamarátom doteraz, no musím povedať, že som už uvažovala aj o ceruzke, o stále som nevedela, ako ju správne používať, aby to nevyzeralo zle alebo umelo. Keď mi však prišiel Wunder Brow, veľmi som sa potešila, pretože je to niečo, čo dokáže vykresliť krásne obočie a vyzerá to veľmi prirodzene. Najprv som vôbec nevedela, ako sa používa, no potom som to zistila a odvtedy mám obočie expresne za 2 minúty hotové. Áno, vecička je trochu drahšia, no ak chcete, aby vaše obočie vyzeralo perfektne, naozaj to stojí za to :)

Na koniec, po dlhom príbehu o obočí :D chcem ešte dodať, že internetový obchod Stay Unique je jeden z najlepších internetových obchodov, s ktorými som mala tú česť spolupracovať a neskutočne si to vážim. Ich výrobky sú naozaj kvalitné a rada sa sem budem vracať! :)

23 komentárov :

  1. Sleek mám ráda, paletky očních stínů jsou super. Ráda bych vyzkoušela i toto trio :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Such a fantastic products.
    https://glaringwaves.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, amazing products! Thanks for sharing :)

    Kisses,
    Le Style et Moi
    http://lestyleetmoi.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love the colorful brushes.

    xx
    www.thestylefanatic.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great products.

    http://shizasblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, docela ti závidím :) super věci

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Beautiful purple brushes!

    http://notforordinary.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Those brushes look great.

    www.mydailywear.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nice brushes and fantastic make up! I love the palette :)

    xoxo ❤
    Melania | modeintechnicolor.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. sounds great! thank you for the review.

    kisses dear
    www.aprendiendoaquererme.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Really nice selection
    Have a great week!
    kisses <3
    Dili
    New post: http://www.milanotime.net/zaful-haul/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. These brushes look so nice!

    http://violettedaily.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. o těchto produktech slyším poprvé =)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Perfect products!
    http://elsecretodemistercloset.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Super nice brushes!!

    Giveaway on my blog!!
    https://marymariastyle.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť