SOCIAL MEDIA

perfect body ?

25. februára 2016
Ahojte,
dnes tu mám pre vás trochu iný článok, ako ste u mňa zvyknutí, no nedalo mi to, nevyjadriť sa k tejto téme. O čom vlastne rozprávam ? O zdravom životnom štýle a túžbe po krásnej postave..
Na svete je neskutočne veľa návodov, ako schudnúť, čo pre to urobiť a ako sa stravovať. Môžete si vybrať z veľkého množstva druhov diét a cvičení, ktoré budete dodržiavať a podľa tohto schudnete. Tí, ktorí potrebujú schudnúť viac kíl, zo začiatku zaraďujú viac kardia. Tí, ktorí si chcú spevniť postavu zaradia posilňovanie. Ale myslím, že to asi každý dobre ovládame. Ide mi tu ale o trochu iné veci. Tento článok vám píšem úplne úprimne a bolo dosť ťažké stlačiť tlačidlo publikovať, pretože viem, že mnohí blízki sledujú môj blog, no napriek tomu som veľmi chcela, aby ste aj vy poznali môj názor na celý tento ošiaľ.
Na instagrame sledujem mnoho ľudí, ktorí majú božské postavy, za ktoré by nejedna z nás vraždila. Napríklad taká Kayla, ktorá vymyslela aj cvičebný plán a mnohé ženy mali s ňou nádherné premeny. Alebo aj Sjana Elise. Modelka, ktorá má nádherné štíhle dlhé nohy, ktoré jej závidím odkedy som ju objavila. Musím sa priznať, že aj ja niekedy dostávam depky z toho, ako ostatné dievčatá vyzerajú skvelo a pri pohľade na seba v zrkadle len krútim hlavou. A nielen to. Niekedy si aj dobre poplačem.
Snažím sa stravovať zdravo. Určite ste si to mohli všimnúť na mojom istagrame, kde dosť často postujem fotky hlavne s jedlom, ktoré sa snažím nejako pekne naaranžovať. Cvičím minimálne 5-krát do týždňa (určite čakajte článok o mojom cvičení, jedení a pod.), pretože ma to baví a pocit po cvičení je neopísateľný, no som aká som a viem, že niečo čo je dané už nezmením. Možno mi bude niekto protirečiť, no poznám svoje telo. Samozrejme, iné je keď niekto sedí celý deň pred PC a iba do seba tlačí hamburgery, zalieva ich colou a pritom hovorí, že nikdy nemôže byť chudý, pretože to má tak genetický dané. To je totálna sprostosť. Skôr tým myslím to, že viem, že nikdy nebudem mať nohy ako už spomínaná Sjana alebo pekáč buchiet na bruchu ako Kayla.
Každý sme iní, každému bolo nadelené niečo iné a s tým musíme pracovať. Môžem vám povedať, že vždy ma trápilo, ako vyzerajú moje nohy. Najradšej by som bola, keby mám stehná trochu chudšie. Vyzerala by som lepšie. Hneď za tým by som chcela mať aspoň plochšie brucho, pretože to moje nie je ani zďaleka také, aké si predstavujem. Viem, že s tým môžem niečo urobiť, pretože so správnou stravou a cvičením všetko ide, no nikdy nebudem vyzerať ako niekto na obrázku.
Tie obrázky, ktoré nájdete na Tumblr, We ♥ It alebo Instagrame sú skvelé na motiváciu a posunú vás vpred, no niekedy môžu spraviť úplný opak. Niekedy ma dokážu podkopnúť a myslím si o sebe, že moja postava ani zďaleka nie je taká, aká by mala byť.
Je pre mňa veľmi ťažké brať sa tak, ako vyzerám, pretože som veľký perfekcionista, no stále sa snažím o to, aby som sa zlepšovala, najviac ako sa dá. Chcela by som, aby som sa pri pohľade na zrkadlo usmiala a nehľadala na sebe chyby, ktoré tam možno ani nie sú, pretože najdôležitejšia je láska, ktorú prechovávame sami k sebe. O toto sa snažím už nejaký čas. Viem, žeje to veľmi ťažké, no dúfam a verím, že raz sa to zmení a ja budem sama so sebou spokojná :)



















78 komentárov :

  1. What a pretty outfit!
    I love the cardi :)

    Best Michaela

    Michaelablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty šaty jsou strašně krásné! :)

    Podle mě máš pěknou postavu.
    Také mi přijde sprosté když někdo říká, že má tloušťku geneticky danou a denně chodí do Mekáče a vůbec se nehýbe. Pohyb podle mně k životu patří!
    Přiznejme si, kdybychom mohli na sobě něco změnit, změnili bychom skoro všechno - hlavně postavu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Presne tak, bez pohybu by som si už ani nevedela predstaviť život :)

      Odstrániť
  3. Nice outfit! So comfy!
    xx
    Mademoiselle Coconath
    http://mllecoconath.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Good morning!
    Nice knitted maxi cardigan!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ti dávam veľké plus za tento článok, v ktorom si presne zhrnula to, čo si myslím aj ja. Tiež mám pocit, že tieto sociálne siete dokážu privodiť u mnohých skôr presný opak než na čo je to spočiatku možno myslené. Nad čím sa ja dokážem občas pozastaviť je, že akonáhle niektoré dievča pridá fotku s jej six packom, zhrnie sa tam celá rada komentárov, ako to dosiahla, ako má nastavené živiny, čo jedáva. Tomuto fakt nerozumiem, pretože všetci sme iní. Nikto im ten pekáč buchiet pod tričkom vidieť nebude a ked im stojí za to to veľké obmedzovanie sa v jedle a byť na jednotvárnej strave (kura, ryža brokolica) tak to je už vec druhá. Pochopím dievčatá, ktoré to robia, lebo idú na súťaž, ale nie bežných ľudí, ktorí by si mohli vyvárať pestré jedlá a nepočítať každý gram toho čo zjedia. Mne raz kamarátka povedala, že nikto nám body za to ako vyzeráme, koľko máme svalov alebo tukov nedáva. A mala pravdu :) Hlavné je všetko robiť pre radosť a ty skutočne máš byť prečo so sebou spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem !! Myslím, že počítanie bielkovín, sacharidov a tukov v každom jedle je až prehnané a niekedy to už zachádza tak ďaleko, že človek je na tom až závislý .. Presne ako hovoríš, keď si "tehličky" zakryje tričkom, nikto o nich ani nevie.. A tvoja kamarátka to povedala veľmi pekne ! :)

      Odstrániť
  6. I love the Newchic dress, it's so cute!!
    xxx
    www.travelera.es

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Love your cardi / coat :) xo

    www.aimeroseblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow, that's such a wonderful outfit, I really like your cardigan it's beautiful! You look gorgeous :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I'm in LOVE with this outfit!! And this post was amazing, thanks for sharing!!!
    Have a great day,
    Madalena

    www.maadalenaaa.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Podľa mňa vyzeráš úplne super. Ale inak s tebou a stým čo píšeš v článku úplne súhlasím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Such a lovely look xoox


    http://thefurthestthingfromperfect.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great post dear and beautiful words!

    Xx,

    || FLOORTJELOVES ||

    www.floortjeloves.com
    www.facebook.com/floortjeloves

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super outfit :) veľmi sa mi začali páčiť čierne silónky
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Máš pěknou postavu. Ale pokud úplně spokojená nejsi chápu, málo kdo je. :) Také se dívám po různých fotkách a snažím se pro to něco dělat, ale moc mi to nevydrží xD

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Great look! The top is amazing. And I also love those boots!



    xoxo from Moscow
    http://fashionzoomka.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Amazing look! Beautiful coat and lovely dress
    www.alessandrastyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Vypadá to skvěle! A moc chválím fotky, ty jsou mega krásné :) Nejezdilo moc aut?

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Nie nejazdilo čo som bola dosť prekvapená :D

      Odstrániť
  18. Já mám tyhle články ze všeho nejradši!
    Je to upřímnost. A upřímnost oceníme všichni. A stejně tak to, co si popisovala, známe všichni. Každý na sobě hledá jen chyby. Ale musíme se zaměřit na to dobré, a přesně jak píšeš, pracovat s tím. I s tím "méně dobrým" musíme pracovat a prodat to! :)

    Ivet - TheRightMe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak. Mať pozitívny názor na sama seba je to najlepšie :)

      Odstrániť
  19. Amazing outfit!
    I love the combination of classic and fresh >^.^< I like your style!

    http://www.porcelandia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Vidím to úplně stejně jako ty. :) Také cvičím, no, s jedením to už mám těžší, ale většinou se snažím. Každopádně vím, že prostě nikdy nebudu mít stejnou postavu jako moje vzory... No ale tak nějak jsem se naučila mít se ráda a nestydět se za sebe. :)
    DENYII

    OdpovedaťOdstrániť
  21. The texture on your coat is lovely.

    nolongergrey.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. krásne fotky! :) A mám rovnaký názor ako ty no myslím si, že ty sa určite nemáš začo hambiť. Máš úžasnú postavu naozaj :)

    P.S: Ak má čas, bola by som veľmi rada keby si skočila na blog mojej sesternice. Je to začínajúca blogerka a tvoj komentár, návšteva či odber by ju veľmi potešil :) Vopred ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Sooo chic! You look gorgeous.

    xx
    Alix N @ www.acommonobsession.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. What a wonderful outfit! Absolutely love your jacket!
    http://fashion-soup.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Konečne to niekto povedal tak ako to je. Ja so svojou postavou tiež nie so 3x spokojná. Cvičím snažím sa jesť zdravo ale niekedy sa nedá ujsť pred tou čokoládou ktorá ma zo skrinky tak provokuje a kazí moju snahu. Nakoniec to dopadne tak že z jednej kocky sa stanú 2, 3 atď. To isté aj keď sa snažím jesť menej. Vydrží to tak 4 dni ale potom som vyhladnutá a zas sme späť. Niekedy som až premotivovaná a niekedy nemám žiadnu. Tie úžasné postavy sú všade okolo nás. V telke, na socializácia sietiach. Táto spoločnosť nám do hláv tlačí že nie sme dokonalé tým že ukazuje len tie pekné dievčatá s neskutočnými postavami. Potom sme z toho zúfalé a ľudia skúšajú všetko. Je to ťažké, ale vždy si hovorím že to zvládnem. Raz aj ja budem mať takú postavu. (pozitívnosť na prvom mieste:D)

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak ! Niekedy je proste ťažké vyvarovať sa tým super obrázkom a závidieť dievčatám s krásnou postavou :)

      Odstrániť
  26. Hezky clanek! No mne by zajimalo, jak ta devcata s krasnymi postavami budou vypadat za dvacet let. Vim, ze ty hodne vytrenovane, mivaji dost stare obliceje. Takze jako temer vsechno...zlata stredni cesta.

    Ty mas postavu krasnou. Jez zdrave a cvic, jak to delas, a uvidis, ze jednoho dne si reknes, jak mas krasna stehna. Ja jsem mivala nohy docela divny a ted po ctyricitce mi je casto chvali. Takze tak. Ty spoluzacky, ktere mely zavidenihodne postavy, dnes potrebuji odtucnovaci kury...a takto bych mohla mluvit dlouho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne Ďakujem za krásny komentár ! :) Viem, že mnohé dievčatá síce sú chudučké, ale ich životospráva sa raz odrazí na ich postave..

      Odstrániť
  27. You are cute! Beautiful look <3

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Veľmi zaujímavé šaty! :) Rúž ti pristane ;!
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Máš moc hezkou postavu! Šatičky jsou super!

    OdpovedaťOdstrániť
  30. perfect body? yes, we all want the perfect body
    looking lovely
    kisses
    http://www.theitalianglam.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Such a pretty look!! Love your cardigan...very pretty.
    Kisses
    Epsita

    New Post: http://www.thepositivewindow.com/2016/02/12-self-care-questions-you-should-ask.html

    OdpovedaťOdstrániť
  32. I hope you are able to come to peace with yourself too some day and I trust that you will. It is very difficult but you seem to have a wisdom that makes me believe you can do it. Your figure is certainly appealing to me! I especially remember that blue dress you wore not too long ago, and when the sweater was removed and you turned to the side it was instant WOW!!! Beautiful body and such gorgeous, amazing legs!! I have enjoyed that picture so much :) And here again, so stunning, so lovely! I know no one telling you things can fix it, but I wanted to put in my opinion and admiration :) xoxo

    All Things Bright and Lovely

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Love your over-coat, it fits your whole outfit so perfectly. x

    http://birdiethgirl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  34. love the look!
    kisses from dubai ❤️
    www.mahryska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Love this! It's what I would call preppy nerd chic :)
    xx
    www.junewantsitall.com

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Great dress, love the nautical colours!!
    Have a lovely weekend :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Good read! Love the whole outfit! Thanks for commenting on Qing's Style. I hope you always keep in touch!
    Check my feed too! @qingsstyle
    Yay for my blog giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  38. I'm totally in love with you outfit , you look so pretty . Happy weekend!!

    www.stylenbeautylounge.com

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Beautiful outfit! I think you look amazing. I know a lot of people feel the same way. I realized that as my body changes over the course of life there is always something that I am unhappy with. But these outer things should not matter, it's who you are as a person that does. I hope you are able to come to peace with yourself and see how beautiful you are :)
    ~Lili
    www.thefashionsalt.com

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Moc ti to sluší a krásný outfit:) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  41. so cute pics ; -))


    i invite to me too


    www.live-style20.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Love the whole outfit.You look so pretty.
    Good vibes, Fox
    check out my latest Vlog
    -www.rochellefox.com.au

    OdpovedaťOdstrániť
  43. What a great look!!

    Chiara / modemood.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Wow, very sweet! I enjoy look & design!

    kireikana.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Your dress is so cute and you look super cute and gorgeous...xo, Neha

    http://www.theinstylejournal.com

    OdpovedaťOdstrániť
  46. What a cute school girl look! Reminds me a bit of Blair Waldorf :))

    xo Stefanie
    http://www.thefashionrose.com

    OdpovedaťOdstrániť
  47. You look super chic! Loving the cardigan!
    xo
    Siffat
    http://icingandglitter.com

    OdpovedaťOdstrániť
  48. lovely look! nice outfit!

    http://chicglamstyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Krásný outfit jako vždy! Hlavně si ale cením toho, co jsi napsala, bylo to od tebe hezké a upřímné. A myslím si, že takhle to má každá z nás, ať už to přizná nebo ne. A je jasné, že k celému tomuhle úbytku sebevědomí přidávají hlavně sociální sítě, je ale pravda, že i když tyhle holky často vypadají "dokonale" jejich život je úplně jiný. Ale ať už je to tak nebo tak, v první řadě bychom se s nimi neměly vůbec srovnávat! Hodně štěstí na tvojí cestě, ale jsi krásná už teď!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Very cute outfit!! Such a pretty skirt!! I think you look beautiful and you have amazing legs!! :) Don;t listen to negative people! Stay positive and confident my dear!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Estás guapísima, me encanta el look!! https://bohoclosetblog.com/2016/03/04/look-para-esquiar/

    OdpovedaťOdstrániť
  52. I have never give up to have a life style like yours, your life is wonderful one. Regards: Sopherth a Writer at Blogger Technical Supporter best blog tutorial supporter.

    OdpovedaťOdstrániť