SOCIAL MEDIA

best lipsticks of 2020

9. januára 2021

Jednou z vecí, ktorá mi v roku 2020 chýbala, bolo nosenie rúžov. Doma ich mám cez 80 (áno, nedávno som ich všetky počítala). Nemám žiaden rovnaký, všetky sú odlišné, vďaka čomu si môžem vybrať presne tú vôňu, o ktorú mám záujem. Problém je však v tom, že pod rúškom rúž nikto nevidí. Nehovoriac o tom, že sa dáva dole a zotiera. Práve preto som počas posledných 12 mesiacov mala rúž na perách asi 5-krát, ak vôbec. 

Aj napriek faktu, že rúže sa tento rok nenosili, som si našla zopár nových favoritov, o ktorých dnes budem hovoriť. Presnejšie spomeniem tri rúže, ktoré sa rozhodne oplatia vyskúšať a kúpiť si ich do zbierky. Po tom, ako celá táto situácia odíde a my odložíme rúška, ich využijete. A zamilujete si ich rovnako, ako ja. 

Bez zbytočných rečí sa teda pustime do toho. Prvým rúžom, ktorý sta stal mojim veľkým obľúbencom, je Maybelline Superstay Matte Ink v odtieni 15 Lover. Ide o jemnú ružovú farbu, ktorá sa prelieva skoro do nude odtieňa. Na perách vyzerá veľmi pekne. Dokáže ich opticky zväčšiť a vyplniť. 

maybelline rúž

Výhodou tohto rúžu je najmä to, že je matný. Osobne mám veľmi rada matné rúže, ktoré na perách zaschnú a vydržia aj celý deň. Nehovoriac o tom, že rúž nezanecháva odtlačky. Pokojne pite kávu, čaj alebo niečo jedzte. Rúž vydrží a nebude všade okolo na príbore alebo šálkach. 

Veľkým plusom je aj aplikátor, ktorým si pery veľmi jednoducho namaľujete bez toho, aby ste si ich museli neustále upravovať. Tento rúž sa u mňa dostal na prvé miesto a dala som jeden aj sestre, ktorá je milovníčkou tohto odtieňa. 

Druhým je Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer, ktorý je u mňa v kozmetickej skrinke už niekoľko mesiacov, ak nie rokov. Pravidelne si ho kupujem v odtieni Trust In Me 010 (nude ružová farba). V tomto "rebríčku" si však druhé miesto uchmatol odtieň Courage Code 100. Ide o krásnu sýtu červenú farbu. Ten, kto ma pozná vie, že ja som milovníkom červenej na perách. A je úplne jedno, či ide o tmavú vínovú alebo výraznú červenú. Tento odtieň je skôr výraznejší červený. Hodí sa každej žene, ktorá miluje výrazné rúže. 

catrice rúž

Výhodou rúžu je, že na perách vydrží dlho. Pokojne pite aj jedzte. Samozrejme, pri takomto odtieni musíte očakávať, že pôjde dole rýchlejšie ako klasický nude. Práve preto si ho budete musieť jemne opraviť, najmä vtedy, keď budete jesť niečo mastnejšie. Inak na perách drží a vyzerá skvelo. 

Aj pri tomto kúsku musím spomenúť super aplikátor, ktorý sa vie perám príjemne prispôsobiť. Práve preto pri aplikovaní nestrávite príliš veľa času. 

Presuňme sa na posledný, tretí kúsok v našom rebríčku, ktorým je rúž Guerlain KissKiss Shaping Cream Lip Colour. Tento kúsok nepatrí k tekutým, ale ku klasickým rúžom. Jeho výhodou je najmä to, že pery nevysušuje. Je krémový a hydratuje. S tým sa často pri tekutých typoch nestretnete. Na perách nevydrží tak dlho, ako dva spomenuté, ale rozhodne sa oplatí a nezotrie sa po vypití kávy alebo čaju. Upraviť ho bude treba najmä po jedle. 

Aj v tomto prípade som si vzala červenú, presnejšie odtieň 321 Red Passion. Farba je sýta a krásna. Pritiahne pozornosť hneď na prvý pohľad. Na perách sa rúž nerozlieva. Aj po dlhých hodinách vyzerá stále dobre. Rúž sa nanáša jednoducho. Nerobí vám problém nalíčiť sa ním. 

Týmto by som dnešný článok ukončila. Ktorý rúž sa stal vašim obľúbencom za rok 2020? :) 

5 komentárov :

  1. Na Super Stay rtěnky od Maybelline také nedám dopustit, jsem s nimi maximálně spokojená! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ty rtěnky od Maybelline čtu samou chválu. Taky bych je měla někdy vyzkoušet. Mají nádherné odstíny.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maybelline rtěnku si chci také pořídit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love this post! I also love matte and Maybelline is my first favorite <3

    Epsita | https://www.thepositivewindow.com/

    OdpovedaťOdstrániť