SOCIAL MEDIA

tv shows

2. júla 2019
Na blogu sa už párkrát objavilo niekoľko článkov, ktoré obsahovali seriály, ktoré práve sledujem. Dnes som sa rozhodla ukázať vám ďalšie seriály, ktoré som si nedávno objavila. Niektoré ma príjemne prekvapili a rada by som videla omnoho viac častí, pri iných som bola mierne sklamaná.

Úprimne, poslednou dobou som začala pozerať obrovské množstvo seriálov. Práve počas skúškového som našla mnoho nových, ktoré som si obľúbila a dokonca som pozrela aj celé série. Čo vám poviem, dobre rozvrhnutý čas vám počas skúškového dá priestor a možnosť aj na seriály. 
Tu som teda pre vás vybrala dva seriály, ktoré som si obľúbila.

Chernobyl
Prvým seriálom, ktorý asi nie je pre nikoho prekvapením, je seriál Černobyl, ktorý sa stal posledné
týždne veľmi obľúbeným. Ja osobne sa ani nečudujem. Prvú časť som si pustila s miernou neistotou, pretože som nevedela, čo očakávať a trochu som sa aj bála. Predsa len, nepríjemné zábery na ľudí postihnutých rádioaktivitou nebol práve najpríjemnejší, no v seriáli takýchto scén veľa nebolo. Za čo som bola osobne veľmi rada.
Po prvej časti som si zapla aj tú druhú a hneď za ňou aj tú tretiu. Na ďalšie dve som si musela počkať, no oplatilo sa. Spolu s mojou mamčou som si seriál pozrela ešte raz. Myslím, že by som ho pokojne mohla vidieť ešte niekoľkokrát za sebou a vôbec by mi to nevadilo. 
O jednej z najväčších jadrových katastrof som toho počula už viac, čítala som aj nejaké články, no nejaké bližšie informácie som nemala. Práve vďaka tomuto seriálu som zistila niektoré neuveriteľné informácie, ktoré ma doslova dostali. Ak teda máte záujem o nejaký dobrý seriál, ktorý len tak mimochodom patrí medzi najlepšie hodnotené na IMDB, určite by ste naň mali staviť. 

Dead to Me
Druhým seriálom, ktorý som si obľúbila a videla som všetky časti za pár dní, je seriál Dead to Me. Seriál ma zaujal asi vďaka tomu, že mal dej úplne iný ako posledné seriály, ktoré som pozerala. Nebolo v tom nič nadprirodzené, bol to seriál o úplne bežnom živote dvoch žien, ktorý sa ku koncu veľmi zaujímavo prepletie. 
Ak máte chuť na nejakú oddychovku, ktorá je však zároveň aj zaujímavým príbehom, pri ktorom budete chcieť vedieť stále niečo viac a viac, určite na tento seriál stavte. 

What/If
Tretím seriálom a pre mňa pomerne sklamaním bol seriál What/If. Možno budete mať iný názor, no hľadala som nejaký dobrý seriál, ktorý nemá veľa častí a zhltnem ho počas nepríjemného počasia za jeden či dva dni. Seriál mal desať častí a prvé dve ma celkom oslovili. Seriál som teda pozerala aj ďalej. Ďalšie časti a to presnejšie časť tretia, štvrtá, piata, šiesta ma nebavili skoro vôbec. Dej sa neskutočne ťahal, nikam sa neposúval a seriál som pozerala ďalej len kvôli tomu, že ma celkom zaujímalo, čo sa s postavami stane a čo bude nasledovať. 
Posledné tri časti boli už zaujímavejšie, bavili ma viac a práve vďaka nim som aj seriál dopozerala. Inak by som sa k tomu asi nedokopala. 

Pretty Little Liars: The Perfectionists
Štvrtým seriálom je pokračovanie, alebo tzv. spin-off seriálu Pretty Little Liars. V minulosti som na seriáli fičala a neustále čakala na nové a nové časti. Aj napriek tomu, že si mnohí odborníci a kritici na seriáli zgustli a nemali naň dobré ohlasy, ja som bola celkom spokojná (rovnako ako aj s TVD). Keď sa konečne po dlhšom čase objavil spin-off, začala som ho pozerať a úprimne, celkom ma chytil. Prostredie luxusnej univerzity, dobre ladená hudba (Lady Gaga v huslovom podaní? Wau!) a celkovo aj hlavné postavy ma zaujali. Nedávno som si pozrela posledné tri časti a dúfam, že seriál bude mať aj druhú sériu! 

Lucifer
Piaty seriál, ktorý som si pre vás vybrala do tohto článku, je seriál Lucifer. Písala som o ňom už dávnejšie, keď som ho začala pozerať (ešte v roku 2016, ako patril medzi najnovšie seriály). Ako veľký fanúšik tohto seriálu som však bola celkom sklamaná, keď ho stanica Fox zrušila. Po dvoch rokoch sme sa však dočkali a prišla nová séria, ktorá ma naozaj úplne očarila. Je vidno, že Netflix spravil zas a znova svoju úlohu perfektne a ja som všetkých desať častí pozrela za dva dni. Teraz sa teším na piatu sériu, ktorá však, bohužiaľ, má byť aj poslednou. 

Myslím, že päť seriálov na tento článok pokojne stačí a v blízkej budúcnosti prinesiem ďalší prehľad mojich obľúbených seriálov, ktorých je naozaj viac ako dosť! :) 

8 komentárov :

  1. Zajímavé tipy :) Na Černobyl se chci podívat co nejdříve, hodně mně tohle téma zajímá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dead to me, What IF a PLL to mám v plánu se podívat, ještě jsem nezačala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani na jeden seriál se nedívám a upřímně mě ani žádný neláká :) Já jsem se během zkouškového začala dívat na Hry o trůny a naprosto jsem seriálu propadla :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Poznám iba Chernobyl ktorý bol fakt mega no a ešte PLL, ale ten ma osobne nikdy nezaujal :) skvelé tipy
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem za typy! Seriál Chernobyl som tiež nedávno začala pozerať a akurát idem na druhú časť tak uvidíme čo prinesie. ;)

    Prajem pekný deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I have Dead to Me on my to-watch list but I haven't gotten there yet. Soon, I hope!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Chernobyl si taky chystám pustit a PLL spin-off sleduji a přijde i to celkem dobré, ale na původní lhářky to nemá :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sleduji pretty little liars the perfectionist a Černobil byl úžasný, mělo to rozhodně svoji atmosféru, nedokážu ani popsat slovy, jaké pocity to ve mě vyvovalo, ale jsem ráda, že ho dávali, protože mě Černobil vždy zajímal.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť