SOCIAL MEDIA

safe sunbathing II.

28. júna 2019
Ahojte!
Dnes tu mám pre vás ďalší článok na tému starostlivosti o telo počas letných dní. Presnejšie, starostlivosť a ochranu pred slnkom. Ako môžete vedieť, aj podľa starších článkov, o pokožku sa snažím počas leta dostatočne starať a vyberať si tie najlepšie prostriedky na jej ochranu. V minulom článku som písala o opaľovacích krémoch značky Eucerin, dnes sa zameriame na ochranu pred slnkom, ktorá je o niečo slabšia (predsa len SPF 50 je celkom vysoký faktor), no stále dostatočná na boj proti spáleniu a pri ochrane pokožky.

Ak sa nemýlim, okrem pár výrobkov, ktoré mi prišli, mám úplne všetky výrobky na opaľovanie tento rok z ElNino.sk. Okrem skvelých cien tu nájdete aj širokú ponuku rôznych výrobkov, z ktorých si môžete vybrať.
Už minulý rok som mala tú česť vyskúšať značku Piz Buin a to vďaka ich balzamu na pery PIZ BUIN In Sun Aloe Vera, ktorý má SPF 30. Často sa mi totižto stalo, že som mala pery neskutočne vysušené a akoby až spálené od slnka. Klasický balzam na pery mi nedokázal pomôcť. A tak som hľadala nejaký produkt, ktorý by vedel pomôcť.
Tento rok mám balzam na pery znova a môžem povedať, že lepší som zatiaľ nemala. Okrem toho, že nestojí vôbec veľa, má príjemný hydratačný efekt na pery. Pery ochráni vďaka SPF. Musím oceniť aj to, že nezanecháva nepríjemný mastný filter na perách, a preto ho môžete nosiť po celý deň.
Moja sestra, ktorá na začiatku júna išla na dovolenku, si ho brala so sebou a bola takisto nesmierne nadšená. Často má totižto s perami veľké problémy a tento balzam jej skvelo pomohol.
Ak hľadáte aj vy účinného pomocníka, ktorý by mohol pomôcť pri chránení pier pred slnkom, určite zvážte aj tento balzam. Plus výhoda, krásne vonia!
U nás som ho okrem seba a sestry rovno pred pár dňami zaobstarala aj mamine a ocinovi.
No a ako inak, nesmie chýbať ani nejaký dobrý "opaľovák", ktorý ochráni pokožku. Každý rok si na dovolenky berieme okrem klasického mlieka na opaľovanie aj nejaký olej alebo mlieko v spreji. To sa často lepšie rozotiera, a keď je človek spálený, omnoho menej to bolí.

Tento rok sme si vzali chladivú penu na opaľovanie PIZ BUIN Protect & Cool. Zbožňujem výrobky, ktoré majú chladivý účinok, pretože opálenej pokožke neskutočne dobre pomôžu. Pena sa veľmi dobre rozotiera a krásne vonia. Je vhodná naozaj pre úplne každého, kto hľadá strednú ochranu a potrebuje nejaký prostriedok, ktorý by sa jemne rozotieral po celej pokožke.
Na dovolenke vždy používam v prvé dni opaľovacie krémy, ktoré majú vyšší UV faktor, pretože mám pokožku ešte neopálenú. Keď však už pokožka naberie hnedý nádych, stavím aj na nižší faktor, vďaka ktorému je pokožka stále ochránená, no pekne sa opáli.

So značkou Piz Buin som nemala toľko skúseností. Do tohto roku som sa stretla len s balzamom na pery, ktorý bol naozaj perfektný a pomohol. V ponuke e-shopu ElNino.sk som však toho od značky našla hneď niekoľko (okrem spomínaných dvoch produktov v dnešnej recenzií). Za skvelé ceny nájdete napríklad mlieko po opaľovaní, sprej po opaľovaní či výrobok, ktorý mňa celkom zaujal a bol ním urýchľovač opálenia. Takýto výrobok som ešte nikdy neskúšala, no ako som si ho všimla, naozaj nad ním aj uvažujem. Ak vyskúšam, určite prinesiem recenziu.


3 komentáre :

  1. Taky mě zaujal ten urychlovač opálení. Ještě jsem od této značky nic neměla, ale vypadá to na skvělé výrobky. Balzámy s ochranným faktorem jsou teď super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I hadn't heard of this brand before but the products sound really interesting. Thanks for sharing this!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S chladivým účinkem jsem ještě nic neměla, může to být skvělý. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť