SOCIAL MEDIA

my white secret

31. mája 2019
Bielenie zubov je u mňa kapitola sama o sebe. Keďže už niekoľko rokov pijem pravidelne kávu, odráža sa to aj na mojich zuboch v podobe menších škvrniek, ktoré si zblízka na sebe všímam. Práve kvôli tomu som začala skúšať hneď niekoľko produktov na vybielenie zubov, ktoré sú k zubom šetrné a dokážu zaručiť belosť.
Pravdou však je, že ani jeden z produktov, ktoré som našla, mi nevyhovovali. Vo väčšine prípadov nemali žiaden účinok, z čoho som bola otrávená a doslova unavená. Moje hľadanie však neskončilo, aj keď som si dala mierny oddych. 

Nedávno som na e-shope ElNino.sk pozerala nejaké nové produkty, ktoré by mi mohli pristáť v mojom kozmetickom stolíku. Popravde, nejako som sa nevedela rozhodnúť, čo mi z dekoratívnej kozmetiky chýba, a tak som listovala na e-shope asi dve hodiny. Nakoniec som si však uvedomila, že nejakú dekoratívku asi ani nepotrebujem a skôr by som mohla zamieriť do inej kategórie. 

Tak sa aj stalo. Zamierila som rovno do kategórie bielenia zubov a našla tam produkt s názvom My White Secret. V tomto prípade ma zaujal už len názov a neskôr aj obal, v ktorom mi samotný produkt prišiel. Aké som si teda všimla výsledky? 
Na začiatok si poďme o tomto produkte niečo povedať. My White Secret je bieliaci púder s aktívnym uhlím. Ak ste už niečo na bielenie zubov používali, určite viete, že aktívne uhlie je dôležitou súčasťou takýchto výrobkov. 
Produkt sa používa veľmi jednoducho. Stačí si namočiť zubnú kefku jemne do vody a následne na ňu aplikovať púder. Tým by ste si mali zuby čistiť približne minútu až dve. Po tomto čase si jednoducho ústa vypláchnite a čistou kefkou s ich ešte raz prebehnete, pre istotu, aby vám náhodou nejaké čiastočky neostali v zuboch. 
Ja som bieliaci prášok používala približne dva a pol týždňa a za tento čas si myslím, že za takýto čas sa dajú pozbierať nejaké výsledky. Ja ich mám rovno niekoľko. 
Ako prvú vec, ktorú som si všimla už po niekoľkých umytiach bolo to, že škvrnky z kávy, ktoré som mala najmä v záhyboch zubov, zmizli. A to naozaj už po pár dňoch. Tieto časti zubov ma totižto hnevali najviac a nevedela som, čo s tým, pretože žiadna zubná pasta mi v tom nepomáhala. 
Druhou vecou, ktorú som spozorovala po približne troch týždňoch užívania bolo, že sa mi zuby naozaj začali minimálne o odtieň bieliť. Najprv bol belšie na spodkoch zubov, následne aj vyššie. 
Úprimne som bola pri belosti skeptická, pretože som vyskúšala už všeličo. Od rôznych zubných pást, cez nejaké prípravky až po rôzne púdre, ktoré mi však nijako nepomáhali a bola som z toho celkom smutná. Tento prášok som teda skúsila len tak. Vyzeral kvalitne, takisto som videla aj nejaké fotografie na sociálnych sieťach (pred a po) a výsledky vyzerali skvelo. 
Nesmiem zabudnúť ani na to, že púder má jemnú mentolovú príchuť, vďaka čomu nie je nepríjemný, keď si zuby čistíte. Mala som už totižto zopár produktov, ktoré buď ochutené neboli alebo keď aj boli, nechutili vôbec dobre, a preto som pri ich používaní vždy jemne tŕpla. V tomto prípade je však čistenie bezproblémové a veľmi príjemné. 

Ja osobne som s týmto prípravkom nad mieru spokojná a som zvedavá, čo ešte prinesie v nasledujúcich dňoch či týždňoch používania. Ak však aj vy uvažujete, čo by ste si na bielenie zubov kúpili, niečo takéto je rozhodne pre vás. 

3 komentáre :

  1. Zuby sem si nikdy nebělila a ani jsem bělícím pastám nikdy nevěřila, ale tento prášek vypadá dost dobře :)

    www.terripeterk.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dříve jsem hledala něco na bělení zubů, ale nic nefungovalo tak, jak jsem si představovala, tak jsem to vzdala. Pudr vypadá dobře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mám problém s udžením bílých zubů, jelikož piju kávu. Většinou ale nic moc radši nezkouším, celkem se bojím že si zuby poničím. Nicméně teď mi celkem pomáhá pasta White Glo a tenhle pudr vypadá taky super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť