SOCIAL MEDIA

the small details

19. augusta 2024

Niektoré dni v živote sa vám zapíšu do pamäti omnoho silnejšie, ako ostatné. Sú to dni, ktoré ste prežili s priateľmi, s rodinou alebo niekde, kde ste sa cítili veľmi dobre. Máte takých spomienok veľa?

shoes – Bonprix

školský motivačný diár 2024/2025 (Buď sám sebou)

15. augusta 2024

 Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila recenziu na Školský motivačný diár 2024/2025! Poďme sa na to pozrieť :)

phases

 Sú dve fázy, ktoré sa často striedajú v živote človeka. Tou prvou je fáza, kedy vie presne, čo chce. Ide si za tý a silno za to bojuje. Následne prichádza fáza, ktorá sa objaví po určitom čase. Často po období, kedy je neustále niečomu vystavený a je vyčerpaný. Odrazu sa mu akosi nechce už bojovať ďalej. Nevie, čo robiť a ako sa posunúť ďalej. 

Kým v prvej fáze neodradí človeka takmer nič, pretože vie, že to, čo robí je presne to, čo chce, v druhej fáze sa často podceňuje. Myslí len na zlé veci a nie je motivovaný.

dress – Bonprix

new in

13. augusta 2024

Nedávno som mala takú "nostalgickú" chvíľku. Čítala som si staré články na blogu, prezerala si staršie fotky a celkovo som sa tak presunula do minulosti. Pozerala som si dokonca aj staré konverzácie s viacerými ľuďmi a pripomenula som si skvelé časy, ktoré som strávila na strednej škole. Pomaly všetko končí a ja cítim dva zmiešané pocity.

dress – Bonprix