SOCIAL MEDIA

Nivea advent calendar

1. decembra 2020

Pozerám sa na dátum a nedokáže uveriť, že už ubehla prvá adventná nedeľa a DNES otváram svoje prvé okienko na adventnom kalendári. Bláznivé, že? Najhoršie je na tom to, že tento rok sa mi zdal tak pomalý a zároveň tak rýchly, že to moja hlava jednoducho neberie. 

Pred približne týždňom, keď som nebola doma, mi volala sestra, že mi vybavila v poradí druhý balík od kuriéra. Ale že tento druhý je omnoho väčší a vraj je od Nivei. Mala som menšie tušenie, o čo pôjde, no nebola som si istá. Keď som však prišla domov a otvorila som balík, zistila som, že som tušila správne. Po tretí (je to tretí, že?) rok, budeme spolu otvárať okienka na tom najkrajšom adventnom kalendári Nivea. Každý rok to hovorím, no každý rok je krajší a krajší. Od toho prvého, ktorý som mala, je vidno veľkú prácu, nehovoriac o veľkom posune. 

O adventnom kalendári dopredu nechcem moc hovoriť. Ja sama nepozerám na obal, kde je napísané, čo všetko v ňom človek dostane. Chcem sa totižto vždy nechať potešiť. Dnešný článok je preto kratší a informačný. Ak ešte nie ste na advent pripravení a premýšľate o tom, čím by ste si ho spríjemnili, Nivea je tým najlepším. Všetky produkty, ktoré som vždy odtiaľ vytiahla, boli praktické a buď som ich spotrebovala ja (veľkú časť v New Yorku, kde som si mohla vziať len malé nádobky) alebo som ich posunula môjmu ocinovi (ak išlo o pánsky výrobok) alebo mamine (ak sa jednalo o výrobky pre zrelšiu pleť). 

Nivea balí do kalendárov praktické a známe vecičky. Ja sa každý rok teším napríklad z hubky na nanášanie mejkapu alebo z Labella, ktoré je moje obľúbené a zachraňuje ma počas celého roka (najmä však počas zimy). 

Tento rok som teda pripravená a neskutočne sa teším, čo vytiahnem. Ak chcete vidieť, čo bude v tohtoročnom kalendári, alebo ho otvárate tiež, sledujte môj Instagram, kde budem okienka otvárať každý deň :) 

9 komentárov :

  1. Já tomu že je prvního taky nějak nemůžu uvěřit :-D.
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj ^^ nominovala jsem tě do "The Outstanding Blogger Award" - nevím, jestli se toho chceš účastnit, ale tak dávám ti vědět :D já to napsala jen v anglické verzi, protože je to víceméně anglicky mluvící projekt, myslím. Ale možná je to jedno :)
    https://vlasta.blog/en/2020/12/01/the-outstanding-blogger-award/
    Tak jestli chceš, můžeš se zapojit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mám doma adventní kalendáře, ale od jiných značek. Kalendář od Nivei jsem ještě neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já dnes vstávala s takovou radostí, že konečně budu moct otevřít okénko! Tenhle kalendář vypadá krásně, sama jsem ho nikde neviděla. Já mám letos klasiku- čokoládový od Lindt a pak jsem ještě dostala od přítele od Yankee candle, který je naprosto úžasný a slouží i jako dekorace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nivea kalendář mě popravdě moc neláká, ale můžou tam být super věci.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéj toto vyzerá super, Niveu mám rada. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fiiii Nivea može byt tiež pekným kalendárom. Ja som si tento rok kupila svoje prvé kozmetické kalendáre a rovno dva - Jeden z Douglasu a druhy Makeup revolution. A teda tešila som sa ako malé decko, ked som dnes otvárala prvé okienka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I am the same way with advent calendars. I try not to look at the back part that shows what is inside. I want to be surprised! I hope it is full of wonderful things!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť