SOCIAL MEDIA

beauty tip: Mary Kay

9. decembra 2020

 Keď mi nedávno volal kuriér, že je pred mojim domom, nevedela som, čo očakávať. Na ceste som mala telefón, nejaké tie kryty a zopár kúskov oblečenia. Keď mi však podal ťažký, niekoľko kilogramový balík, vedela som, že to nebude ani jedno. Po otvorení škatule som však objavila niečo, čo bolo ešte lepšie ako všetko spomínané (aj keď, ten mobil.. ten bol na rovnakej úrovni! 😄) , bol to balíček od Mary Kay. A práve MK je jednou zo značiek, od ktorých neskutočne rada otváram balíky. Dôvod je najmä to, že nikdy neviete, čo okrem kozmetiky v balíčku nájdete. Nedávno, keď mi balíček prišiel, v ňom boli samé mňamky v podobe sušeného ovocia alebo matcha cookies. Tentokrát som však zostala bez slov. Okrem nádherného balíčka s tým najkrajším spôsobom otvárania a s kozmetikou som našla jednu veľkú krabicu, ktorá vážila niekoľko kilogramov. Po jej otvorení som sa nestačila čudovať. Boli to ingrediencie na pečenie sladkých vianočných dobrôt ako vanilkových rožkov alebo lineckého (môjho obľúbeného). So sestrou sa do pečenia podľa týchto surovín pustíme a všetko zdokumentujeme aj na Instagrame, takže sa určite máte na čo tešiť. 

Okrem surovín na pečenie som našla ešte jednu krásnu ružovú krabičku, v ktorej boli tie najkrajšie vykrajovačky v podobe písmen M a K. Nechýbalo ani retro auto, koruna (ktorá sa mi páči asi najviac) a srdiečko. Myslím, že na Vianoce som teda vybavená. Ďakujem 😍.

Poďme sa však pozrieť na to, čo je hlavným aktérom tejto recenzie a to sú kozmetické produkty. V balíčku boli celkovo štyri kúsky, ktoré som počas posledných dní testovala. 

Prvým kúskom je sprchovací gél. Nedávno som premýšľala nad tým, aký kúpim, pretože mi už jeden dochádzal a doma som žiaden nemala. Tentokrát ma však Mary Kay zachránila. Sprchový gél Satin Body je jedným z najlepších, ktoré som už v minulosti skúšala. Okrem toho, že krásne a sviežo vonia. má príjemnú konzistenciu. Nie je príliš hustý, ani príliš tekutý. Jednoducho sa na pokožke rozotiera. 

To, čo sa mne osobne veľmi páči je kombinácia zeleného čaju s citrusom. Tá je svieža a pritom veľmi jemná a ženská. Osobne mám túto celú radu veľmi rada, pretože preferujem svieže vône. 

Druhým kúskom je revitalizačný peeling, ktorý je z rovnakej sady. To znamená, že vonia rovnako, vďaka čomu mi skvelo sadol. Hustota peelingu je trochu hustejšia. Po kontakte s vodou sa však rozotiera veľmi jednoducho. Kúsky v peelingu nie sú príliš veľké, vďaka čomu pokožku zbaví odumretej kože alebo iných častíc, ale nepodráždi ju. 

Neviem ako vy, ale ja peelingy používam veľmi rada. Snažím sa ich používať raz do týždňa. Nie príliš často, aby som pokožku zbytočne nedráždila, no na druhej strane, dosť často na to, aby som ju prekrvila a zbavila všetkého, čo na nej nemá byť. 

Tieto dva kúsky mi budú spríjemnosť nadchádzajúce týždne a veľmi sa na ne teším. A to nielen ja, ale aj mamča a sestra, s ktorými používame rovnaké sprchové gély alebo peelingy. 

Presuňme sa však na ďalšie dva kúsky, ktoré som v balíčku objavila. Oba produkty sú určené na pery. Každý má však inú funkciu. Prvým výrobkom je balzam na pery, ktorý však nie je ako klasický balzam na vysúvanie, ale na vytláčanie. Je tekutý. Táto forma balzamu je mojou druhou najobľúbenejšou. Mám rada klasické a tieto balzamy. Snažím sa vyhýbať tým, ktoré musíte nanášať prstami, pretože sa mi to zdá tak trochu nehygienické. 

Balzam skvelo hydratuje. Stačí si naniesť len tenkú vrstvu, ktorá sa veľmi dobre vstrebe a hydratuje po dobu niekoľkých hodín. Balzamy využívam pravidelne, počas celého roku. Nemám rada pocit suchých pier. V zime u mňa však balzamy idú ako na bežiacom páse, a preto sa teším, ako bude tento stáť vedľa môjho počítača. Pretože teraz takmer nikam nechodím a v kabelke by bol zbytočný 😅

A posledným kúskom cukrový scrub Satin Lips, ktorý ma veľmi prekvapil. Scruby som totižto doteraz mala len v podobe klasických balzamov alebo v takej podobe, kedy som si ho musela na pery naniesť prstom (čo teda nemusím). Tento scrub si však vytláčate, podobne ako balzam. Z tohto spôsobu som bola príjemne prekvapená. Veľmi dobre sa používa. Z pier odstráni všetko, čo má a je príjemne sladký (čo je pri scrube dôležité!) a svieži! Netreba sa však čudovať. Celá táto edícia je príjemne svieža. 

Ak teda premýšľate nad nejakým scrubom, určite siahnite po tomto. Je kompaktný, zmestí sa vám úplne všade, je príjemný a pery aj jemne hydratuje. 

Všetky štyri produkty ma nesmierne potešili a skvelo sadli (a to nielen mne, ale aj ostatným babám v našej domácnosti). Ak teda premýšľate nad nejakým zo spomenutých produktov, určite po jednom z nich siahnite. 

3 komentáre :

  1. Tak tedy ten balíček vypadá fakt hrozně krásně, chápu tu radost, také to miluji! I produkty vypadají hezky, já sama jsem ještě od MK nic nezkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je super, že ti produkty vyhovují. Na Mary Kay kosmetiku jsem zatím snad neslyšela negativní ohlasy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný balíček, Mary Kay se zasnažila :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť