SOCIAL MEDIA

beauty tip: Hugo Boss

16. decembra 2020

 Ahojte! 

Vianočné sviatky a všetko s nimi milujem najmä vďaka tomu, že mi chodia rôzne pekné vianočné balíčky. Jedným z nich bol aj tento od Elnino, v ktorom som si našla výrobky od Hugo Boss. A môžem vám povedať, že aj napriek niekoľkým vôňam, ktoré mám doma, je tá, ktorú som v balíčku našla, asi tá najlepšia, akú mám. A to nepreháňam. 

Poďme však pekne po poriadku. V balíčku boli tri veci a to krém na ruky, vôňa Hugo Boss a jej zmenšená verzia, ktorá je vhodná len tak, do kabelky. Musím povedať, že takéto zmenšeniny mám veľmi rada, že preto kabelky mám spravidla menšie a veľký parfum sa do nich nezmestí. Prípadne, ak mám veľkú kabelku, nechcem, aby bola príliš ťažká. 

Prvým výrobkom je krém na ruky, ktorý ma veľmi potešiť, pretože ja, človek so suchou pokožkou, skúšam neustále nejaké nové krémy (na pleť, ruky alebo celkovo na telo). Mnohé z nich sa mi osvedčili a kupujem ich opakovane. Nie vždy však chcem klasiku, na ktorú som zvyknutá. Bohužiaľ, väčšina produktov, ktoré sú takto "odvodené" od voňaviek, ma sklamali. Tu však prichádza veľká zmena. 

Krém nie je príliš riedky (čo teda vo väčšine prípadov býva). Jeho konzistencia je príjemná. Na rukách sa dobre rozotiera a ešte lepšie vstrebáva. Má príjemný hydratačný účinok a nezanecháva nepríjemný mastný filter, ktorý je pre niektoré krémy charakteristický. 

Netreba zabúdať ani na nádhernú vôňu, ktorá je totožná s parfémom (samozrejme, je trochu iná, pretože cítite aj jemný krémovú vôňu). Osobne mi krém veľmi vyhovuje aj veľkostne. Hodí sa do každej, aj malej kabelky. Môžete ho mať tak so sebou neustále. Či už ste doma, v práci, v škole alebo len tak, v meste. 

Druhým produktom je už samotná vôňa. Ako som nedávno písala pri jednej z recenzii parfému, neviem opísať vôňu, a preto vám sem hodím zloženie, ktoré som našla rovno na ElNino.sk. 

Zloženie parfumu

HlavaHlava
broskyňa, frézia 
SrdceSrdce
osmanthus 
ZákladZáklad
kakao

Zaujal ma základ, ktorý tvorí kakao. S niečím takým som sa v minulosti ešte nestretla. Ako však môžete vidieť, okrem kakaa sa o príjemnú, a hlavne sviežu vôňu, stará broskyňa. Výhodou tohto parfému je však najmä to, že je ťažší. Hodí sa preto na zimné obdobie. 

Ja som doma ťažšiu vôňu nemala. Aj počas tejto zimy som využívala kvetinové vône, ktoré som si obľúbila v lete. Samej mi však chýbalo niečo, čo by charakterizovalo zimu. A nechcela som používať staršie parfémy, ktoré som používala pred rokom či dvomi. 

Hugo Boss The Scent For Her mi tak "vkročil" do života v tom správnom čase. Vôňa je silná. Doobeda, keď mi balík prišiel (alebo presnejšie ráno, kuriér volal už o pol 9 😄) som vôňu strekla na zápästie a cítila som ju ešte o pol 10, keď som zatvárala notebook a išla som po dlhom pracovnom dni do sprchy. 

Plus, veľmi sa mi páči aj flakón. Je jednoduchý a jemný. Presne to sa mi na mnohých parfumoch páči. Sú jemné, ženské a jednoduché. Príliš prepracované alebo zložité flakóny sú často až "moc". 

Táto vôňa sa stáva mojim favoritom a myslím, že ju budem používať nielen počas zimy, ale ešte dlho po nej. Nie je zas až tak ťažká, aby sa nehodila na jar (minimálne na jej chladný začiatok). 

A posledným kúskom je menšia fľaštička, ktorá je vhodná aj do kabeliek. Teraz síce takmer nikam nechodím, ale akonáhle sa všetko upokojí, určite bude skvelým pomocníkom, ktorý bude v mojej kabelke nepretržite. Ide o rovnakú vôňu, ako je veľká Hugo Boss The Scent For Her. 

Ja som vďačná za celú spoluprácu s ElNino.sk a aj za tento balík, ktorý mi zlepšil celý deň a celkovo aj predvianočné obdobie. 

5 komentárov :

  1. This sounds like such a wonderful scent. I love the bottle design as well. It's very elegant!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To vypadá krásně! Takový balíček by mi udělal radost :D
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tohle je od Elnina moc hezké. Taky mi tento balíček dorazil a bylo to nádherné překvapení.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hugo Boss má nádherné vůně a tohle je krásný tip na vánoční dárek. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem dostala od Elnina a balíček je naprosto dokonalý.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť