SOCIAL MEDIA

2 & 3 advent sunday

14. decembra 2020

 Ahojte! 

Na dve ďalšie adventné nedele ma čakali krásne zásielky od Mary Kay, ktoré mi prišli v jeden deň minulý týždeň. Osobne ma veľmi potešili, pretože som nečakala, že mi od MK ešte toto adventné obdobie niečo príde, keďže mi nedávno poslali krásny balík plný nielen kozmetiky, ale aj prísad na pečenie. Poďme sa však pozrieť, čo bolo v balíčkoch. 


V jednom z balíčkov som našla pánske produkty a jeden produkt TimeWise, ktorý poputuje mojej mamči. Tieto výrobky ma potešili, pretože sa s nimi môžem podeliť aj s mojimi rodičmi. Prvým kúskom bol chladivý gél po holení, ktorý má veľmi príjemnú vôňu. Netestovala som ho, keďže takéto produkty sú určené pre mužov, ale som si viac ako istá, že môj ocino bude z neho nadšený. 

Môžem povedať, že som o pánskej kolekcii MK toho veľa nevedela. Ich dizajn je však veľmi pekný. Minimalistický a jemný. Druhým produktom je telový sprej. Ten ma celkom zaujal, pretože spravidla sa stretáme s antiperspirantmi alebo dezodorantmi a nie celotelovými sprejmi. Som zvedavá, aký bude. Už teraz však môžem povedať, že som ho voňala a má veľmi príjemnú vôňu. 


Osobne mám veľmi rada pánske vône aj šampóny či sprchové gély, pretože skvelo vôňajú. Nehovoriac o silnej a sýtej aróme. Tá často vydrží dlhé hodiny. 

Tretím produktom z pánskej kolekcie, ktorá mi prišla, je pena na holenie. Tá má podľa mňa skvelý minimalistický dizajn, ktorý sa skvelo hodí každému mužovi. Taktiež som veľmi zvedavá, aká bude. Vonia veľmi dobre a musím povedať, že je to pomerne veľká. Myslím, že vydrží aj niekoľko mesiacov. 

V balíčku som našla ešte jeden produkt, ktorý poputuje mamine a tým je sérum na zjednotenie tónu pleti TimeWise. Túto radu má Bejka (moja mamča) veľmi rada. Krémy, ktoré nedávno recenzovala rovno tu na blogu, sa jej neskutočne páčili, rovnako ako ďalšie produkty, ktoré jej boli z Mary Kay zaslané. Testovanie si užila a už sa teší na toto sérum. 

Veľkou výhodou je, že má praktický dávkovač. Ten stačí len stlačiť a podľa potreby produkt použiť. Nikdy vám nevyjde príliš veľa. 

Presuňme sa na druhý balík, v ktorom boli veci, ktoré sama využívam. Prvým je duo očných tieňov v krásnych trblietavých farbách. Osobne trblietavé farby príliš často nepoužívam, ale! Tieto sú tak krásne, že urobím výnimku a využijem ich hneď ako niekam pôjdem (alebo k Štedrovečernému stolu). Skúšala som ich však na pokožku a sú krásne pigmentované. Stačí naozaj len trochu a na pokožke hneď vidno. Nehovoriac o tom, že dlho vydržia a neprášia. 

Druhým produktom bola očná linka, s ktorou som raz robila tutoriál na to, ako si nalíčiť linky. Osobne linky v pere nepoužívam tak často ako v minulosti, pretože ich spotrebujem veľmi rýchlo. Dlhšie mi vydržia tie, ktoré "namáčate" do farby. Mary Kay má však jednu z najlepších liniek, ktoré som kedy vyskúšala (v perovej forme). Bola to linka, vďaka ktorej som sa vôbec naučila linky kresliť. Rozhodne ju preto využijem. Je krásne pigmentovaná a presná. 

Tretím produktom je krémová lícenka. Lícenky často nepoužívam, ale keď ich už používam, na jemné líčenie, často ich nanesiem aj na oči, aby som vytvorila pekný jemný look. Musím povedať, že dve farby, ktoré tento stick má, sú krásne a vyzerajú dobre ako na líčkach, tak aj na očiach. Jednoducho sa nanášajú, vydržia veľmi dlho a skvelo sa s nimi pracuje. Ak hľadáte nejakú lícenku, určite po nej siahnite. Ja som z nej nadšená a k púdrovým sa tak skoro nevrátim. 
Maskara je štvrtým produktom z balíčka. Túto som už mala, dokonca ju mala aj moja sestra a môžem povedať, že je jednou z najlepších aké som mala. Teoreticky, všetky maskary, ktoré som mala od MK boli skvelé. Riasy predĺžia a rozdelia. Taktiež ich zhustia a výsledný efekt je naozaj perfektný. Pri tejto dokonca nemusíte používať dve (ja často používam dve riasenky, zdá sa mi, že spravia lepší look). Stačí, aby ste mihalnice prešli dva alebo trikrát. Plus, má skvelú sýtu čiernu farbu, skvelo sa používa a vydrží veľmi dlho. Netrúsi sa a po dlhom používaní sa nerozpúšťa. Nerobí tak čierne šmuhy. 
A posledným kúskom je moja srdcovka - rúž. Dokonca, v jednej z mojich najobľúbenejších farieb - krvavo-červenej. Z tejto kategórie rúžov mám už zopár kúskov doma a patria k mojim obľúbeným, pretože okrem toho, že skvelo vyzerajú a dokážu opticky pery zväčšiť, ich taktiež hydratujú. Mnohé rúže totižto často pery vysušujú (najmä matné typy). S týmto som preto nad mieru spokojná. Vydrží dlhé hodiny, nezotrie sa pri pití alebo jedení. Ak máte niečo mastnejšie, je potrebné, aby ste ho trochu upravili, no stále vyzerá skvelo.  

Ja som z týchto produktov nadšená a musím povedať, že Mary Kay ma zas nesmierne potešila. Z celého srdca ďakujem a dúfam, že si všetci užívate krásne sviatky! :) 

1 komentár :

  1. Ty oční stíny vypadají krásně, s tou černou bych hned něco vymyslela. I řasenka je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť