SOCIAL MEDIA

maybelline: brow drama

22. septembra 2020

 V dnešnom článku som sa rozhodla, že si povieme niečo viac o produkte, ktorý používam už približne dva týždne na obočie. Začnime však ohliadnutím sa do minulosti. 

Moje obočie je pomerne výrazné. Nie je úplne tak husté, ako by som chcela, no nešťažujem sa. Mohlo by byť aj horšie. Pred celou "karanténa situáciou" som mala presný spôsob, ako som si obočie líčila. Používala som tieň v pere od značky Dermacol, ktorý som pomocou štetca jemne roztrela dostratena. Tak, aby obočie vyzeralo dobre. Tento spôsob sa mi osvedčil a nejako som si ho časom vylepšila. 

Ako však začala karanténa, ja som zostala doma a obočie som si nelíčila. Nechcelo sa mi a predsa, nikam som nechodila. Načo by som sa maľovala. 

Ale viete, ako to býva. Po niekoľkých týždňoch doma, kedy som si robila maximálne skin care, som jednoducho potrebovala vyzerať aspoň minimálne ako človek. A tak namiesto toho, aby som si obočie líčila úplne celé pomocou tieňov a štetca, som vyskúšala takú "brow mascaru". 

brow mascara Maybelline Brow Drama

Doma ich mám niekoľko, no ani jedna mi nikdy nevyhovovala tak, ako by som chcela. Niektoré mali málo farby, iné príliš a obočie vyzeralo čudne. Tentokrát som však mala doma jednu novú, ktorá mala menší aplikátor a tak dobre mi sadla, že som z nej bola nadšená. 

Obočie nebolo perfektné, no vyzeralo dobre a mne to úplne stačilo. Malo tvar, bolo ucelené a držalo na jednom mieste. 

Keď som však produkt spotrebovala, povedala som si, že dám šancu niečomu inému. A tak som si na Notino vybrala jeden produkt, ktorý mi udrel do očí ako prvý. 

Týmto produktom je Maybelline Brow Drama. Ide o klasickú "brow mascaru", ktorá má príjemne zahnutý aplikátor. Obočie sa ním dobre upravuje, aj keď mne osobne vyhovuje omnoho viac klasický, rovný aplikátor. 

Aplikátor má výhodu aj v tom, že neberie príliš veľa farby naraz. To znamená, že obočie sa skvelo upravuje ako na začiatku, tak aj na konci a v strede. 

Farba mi skvelo sadla. Je dostatočne tmavá. Farby som sa najviac bála, pretože tá je často príliš bledá - ako pri týchto maskarách, tak aj pri klasických tieňoch alebo géloch. Na prekvapenie, prispôsobila sa veľmi dobre. 

Tento produkt v sebe kombinuje gél a farbu. Gél je pomerne silný. Občas, keď si dám produktu na obočie viac, cítim, ako pevne ho drží na mieste a trochu pokožku akoby sťahoval. Mne osobne tento pocit nevadí, no niekomu by mohol prekážať. 

kefka brow mascary Maybelline

Najväčšou nevýhodou v tomto produkte je pre mňa jeho odličovanie. Farba aj gél na obočí držia príliš silno. Samozrejme, na jednej strane je to výhoda, pretože obočie vyzerá dobre po celý deň. Pri odličovaní však máte trochu problém. 

Občas musím farbu s gélom najprv jemne vyčesať a až potom samostatne odlíčiť. 

Inak tento produkt hodnotím veľmi dobre. Jednoducho sa s ním manipuluje, na obočí vyzerá dobre. Mohla by som povedať, že aj prirodzene. Mne sa veľmi dobre prispôsobila aj farba, ktorú som si vybrala. V ponuke boli aj belšie odtiene. Ak sa nemýlim, ja som vzala najtmavší. 

Pri bežnom líčení, keď som doma alebo na rýchlo vybehnem von, si dám len túto maskaru. Spravidla sa vtedy ani nijako nelíčim. Nedávam si mejkap, maximálne si k obočiu urobím oči (klasicky, špirálou). V prípade, že idem na nejaké stretko a líčim sa klasicky, s mejkapom, obočie si namaľujem pomocou tieňa (spomínaného na začiatku článku) a prednú časť si dorobím brow mascarou, aby vyzeralo prirodzenejšie. 

maybelline brow drama

(Tu som použila tieň a brow mascaru) 

Za mňa teda tento produkt rozhodne prešiel a budem ho rada používať :) A čo vy a "brow mascary"? Používate ich? 

4 komentáre :

  1. Vypadá to opravdu super :) Já si obočím barvím klasickou barvou na obočí, aby vypadalo dobře i když nejsem nalicena :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tahle má super kartáček, přesně takové řasenky mi vyhovují :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Řasenky na obočí nepoužívám, jelikož mám úplně černé chloupky a zatím jsem nenašla produkt, který by mi odstínem seděl :)

    OdpovedaťOdstrániť