SOCIAL MEDIA

favorite playlists

4. septembra 2020
Ahojte,

na dnes som mala najprv pripravený príspevok s obľúbenými piesňami. Nakoniec som sa však rozhodla, že vám sem hodím zopár svojich obľúbených playlistov, ktoré poslednou dobou počúvam na Spotify. 

Prvým playlistom je môj osobný playlist, do ktorého som najprv dávala staršie piesne, ktoré som niekedy v minulosti počúvala pravidelne, no teraz ich vystriedali iné. Nakoniec som však playlist jemne zmenila a začala som doň pridávať rôzne "chill" piesne, ktoré som našla v iných playlistoch alebo ktoré sa mi páčili vo filmoch alebo seriáloch.

Každé ráno vstanem, zapnem si nejakú hudbu a pripravujem sa na deň. Buď sa prezliekam do športového outfitu a idem cvičiť, alebo si sadnem k počítaču a idem rovno pracovať. Vždy mi však hrá nejaká hudba. Spotify má veľké množstvo originálnych playlistov, ktoré vytvára. Na ráno je Mellow Morning ako stvorený. Ak by ste teda nejaký hľadali, tento rozhodne odporúčam. 

Tento playlist mi vyskočil ako reklama na Instagrame v stories. Najprv som si od neho nič nesľubovala, no nakoniec sa mi tak zapáčil, že som si ho musela uložiť. V prípade, že máte radi neznámych alebo "underrated" spevákov, rozhodne by ste si ho mali vypočuť. Ja som si tu našla desiatky obľúbencov. 

Plus, od We Are Diamond (ktorí Chillout 2020 vytvorili) som si obľúbila aj ďalší playlist s názvom Tropical House 2020. 

Jeseň je mojím obľúbeným ročným obdobím. Mám rada huňaté svetre, daždivé počasie, hmlu, sviečky a celkovo tú tajomnú atmosféru. Počas niektorých upršaných dní som si našla tento playlist, ktorý sa na jeseň perfektne hodí. Pomaly sa na ňu teda pripravujem a to nielen sviečkami, ale aj hudbou :) 

Aký je váš obľúbený playlist? Využívate Spotify? 

4 komentáre :

  1. Spotify používám, ale tyto vytvořené playlisty, co nabízejí, se mi moc nelíbí, nevím proč, většinou mi to moc nesedí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem ti za typy. Ja veľmi Spotify nepoužívam, kedysi áno, ale v poslednej dobe veľmi nie. Avšak milujem hudbu a tvoj článok je veľmi inšpiratívny určite sa na nejaké z pesničiek pozriem hneď teraz. ;)

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Spotify používám, ale většinou si pouštím jen podcasty :-)

    Alergie na kravskou bílkovinu

    OdpovedaťOdstrániť