SOCIAL MEDIA

green dress

6. augusta 2020
Ahojte!

Nedávno som na blogu uverejnila príspevok s jednými šatami, ktoré zaznamenali celkom úspech. V tomto článku som spomínala, že mám pre vás zo SheIn ešte jedny, ktoré som si spolu s nimi objednala a som z nich nadšená.


Keď som ich objednávala, viac sa mi páčili tie modré z minulého postu. Ako som ich však ukázala (na fotke) kamarátom a mamine, všetci sa zhodli na to, že tieto zelené sú ešte krajšie. A tak som nadšená z oboch, pretože ja sa osobne neviem rozhodnúť, ktoré sa mi páčia viac. Dajte vedieť do komentárov!
Tieto zelené šaty sú veľmi ľahké a jemné. Vhodné sú napríklad na dni, kedy je vonku veľmi teplo a praží slnko. Ja som ich nedávno skombinovala s lodičkami a následne som ich mala ešte raz počas výletu s mojou mamčou a keďže sme veľa chodila, dala som si k nim plátenky. Oboje kombinácie vyzerali skvelo!

Ak teda premýšľate, čo by ste k nim nosili, môžem vám povedať, že máte široké možnosti. Tenisky, plátenky alebo lodičky. Ak radi nosíte balerínky, tak aj tie.
Dĺžka šiat je pre mňa ako stvorená. Síce mám radšej sukne alebo šaty tesne nad koleno, veľmi dobre som sa cítila aj v tejto. Na SheIn totižto len málokedy nájdem šaty alebo sukne, ktoré by mi boli dobré. Zväčša sú tam šaty, ktoré sú príliš krátke, pretože som celkom vysoká. Toto však bol dobrý úlovok.

Aké šaty máte vo svojom šatníku najnovšie? :)

8 komentárov :