SOCIAL MEDIA

blogerka Bejka: Mary Kay Timewise

24. augusta 2020
Prvýkrát v histórii tohto blogu dostáva slovo Bejka, moja maminka, ktorá otestovala niekoľko produktov od značky Mary Kay z rady TimeWise. Týmto sa chceme rovno aj poďakovať za všetky výrobky. Bejku veľmi potešili a s nadšením sa pustila do ich testovania. Rolu blogerky si osvojila okamžite a veľmi sa jej páčila 😍😄.

Mamina články nepíše, takže rola písania zostala na mne. Všetky skúsenosti sú však jej a aby bol článok autentický a úplne ako od nej, v kurzíve bude priama reč a jej osobný názor na všetky produkty :). Poďme sa spoločne pustiť do toho.

V balíčku, ktorý prišiel, si maminka našla štyri výrobky - denný a nočný krém, krém na okolie očí s naozaj fancy aplikátorom, po ktorom som vždy túžila aj ja, a čistiaci penivý krém.
Začneme krémami, ktorých názov je TimeWise Repair Volu-Firm denný krém s SPF 30TimeWise Repair Volu-Firm denný krém s retinolom.
Oba krémy majú veľmi pekný, luxusný a elegantný obal. Dávkovanie samotného produktu je veľmi zaujímavé a trvalo nám trochu dlhšie, než sme prišli ako na to 😅. Krém však stačí niekoľkokrát stlačiť a on si sám nájde cestu von.

Krémy maminka podrobila týždennému testovaniu (rovnako ako ďalšie produkty) a zamerala sa na niekoľko, pre ňu dôležitých, parametrov.

Denný krém: 
Hustota: "Hustota krému je presne taká, akú by som od krému očakávala. Nie je príliš hustý ani riedky. Jednoducho sa s ním pracuje. Vhodný je preto na bežné nosenie počas dňa. Ja osobne síce mejkap nenosím, no vhodný by bol aj pod ten." 

Vstrebávanie: "Krém sa vstrebáva veľmi rýchlo. Je to najmä vďaka jeho príjemnej konzistencii, ktorá nie je príliš hustá ani príliš riedka. Krém si dám na pokožku a do pár minút sa dostane do niekoľkých vrstiev. Práve preto by bol vhodný aj pre ženy, ktoré sa pravidelne líčia. Nerobí žiaden mastný filter, ktorý by na pokožke vyzeral neprirodzene a nepekne." 

Hydratácia: "Hydratácia krému je celodenná. Stačí sa nakrémovať ráno a ešte večer cítiť jemné účinky. Pokožku mám suchú, no pri používaní tohto krému som nad hydratáciou celý deň ani len nepomyslela. V prípade, že máte suchú pokožku aj vy, určite odporúčam tento krém. Hydratácia je 100 %-ná." 

Vôňa: "Vôňa je veľmi príjemná. Opísala by som ju asi ako "telová". Je jemná. Nie je nijaká silná alebo nepríjemná. Hodí sa tak úplne každému. Je jedno či preferujete skôr parfumované alebo menej parfumované krémy. Mne sa vôňa veľmi páčila." 

Pocit po nakrémovaní: "Hneď po nakrémovaní bola pokožka príjemná a hydratovaná. Krém sa skvelo dopĺňal s nočným, ktorý pracoval počas celej noci. Na tvári som tak mala 24-hodín produkty starajúce sa o pružnosť a hydratáciu. A keďže sa krém vstrebal takmer okamžite, účinky som taktiež pocítila už v priebehu niekoľkých minút."

Výsledky po viac ako týždňovom používaní: "Pokožku som mala hydratovanú ako už dávno nie. Za posledné roky som vyskúšala niekoľko krémov, no väčšina z nich prestala hydratovať už v polovici dňa. Práve preto som rada, že som našla produkt hydratujúci po celý deň. Pokožku teda stačí nakrémovať raz a máte postarané na celý deň."

Nočný krém: 



Hustota: "Nočný krém bol veľmi podobný ako denný. Jeho hustota bola, minimálne podľa mňa, rovnaká. Nebola príliš hustá ani príliš riedka. S krémom sa jednoducho pracovalo. Vďaka príjemnej hustote som videla výsledky už po krátkom čase. Dá sa povedať, že v zlomku niekoľkých minút."

Vstrebávanie: "Tak ako denný krém, aj nočný sa rýchlo vstrebal. Výhodou je, že krém neurobil nepríjemný mastný film, ktorý by som mala následne po celom vankúši. Pokožka bola premastená, ale nebola mastná. V porovnaní s inými nočnými krémami je tento jeden z tých najlepších, aké som mala. Ráno som sa vždy zobudila s príjemnou a hebkou pleťou." 

Vôňa: "Celá rada produktov má príjemnú, telovú vôňu, ktorá nie je vôbec silná. Nebolí z nej hlava a dá sa kombinovať aj s inými produktmi."

Výsledky po viac ako týždňovom používaní: "Pokožka je pružnejšia a jemnejšia na dotyk. V kombinácii s denným krémom robí nočný krém doslova zázraky. Dávno som nemala tak dobre hydratovanú pokožku." 

Presuňme sa na ďalší produkt, ktorým je očný krém. Ako som už vyššie spomenula, má naozaj zaujímavý aplikátor, ktorý sa páčil ako mne, tak aj mamči. Je príjemne chladivý, vďaka čomu je vhodný napríklad aj na opuchnuté oči.
Podľa oficiálnych stránok Mary Kay sú hlavnými funkciami regeneračného očného krému TimeWise Repair Volu-Firm:

  • prebudenie unavených očí 
  • zameriava sa na hlboké linky, vrásky a ochabnutú pleť
  • zameriava sa na vačky, opuchy a tmavé kruhy pod očami 
  • zvyšuje hydratáciu a suchú pleť
  • hydratuje počas 12 hodín
  • obsahuje jedinečnú technológiu tekutých kryštálov, ktorá zlepšuje účinnosť.

Po týždňovom používaní má Bejka takéto skúsenosti: 

Pocit po nanesení: "Pocit po nanesení bol veľmi príjemný, pretože aplikátor bol chladivý. Vďaka tomu sa miesto pod očami nielen hydratovalo, ale aj osviežilo a akoby "prebudilo". Bežný krém pod oči až nepoužívam, aby mi ich nedráždil. Práve preto bol tento produkt skvelým pomocníkom v hydratácii tejto časti pleti." 

Hydratácia: "Produkt má vysoký stupeň hydratácie. Pre mňa ako človeka so suchou pokožkou to je jednoducho to najlepšie, čo som mohla vyskúšať. Miesto pod očami je často veľmi jemné a je potrebné sa oň správne starať. Okrem hydratácie produkt skvelo chladil, prebudil oči a znižoval opuchy."

Vstrebávanie: "Krém sa vstrebal okamžite. Pod očami som necítila nepríjemný mastný filter."

Práca s aplikátorom: "Aplikátor bola prvá vec, ktorá ma na tomto produkte zaujala a musím povedať, že aj oprávnene. Aplikátor bol príjemný a veľmi dobre sa s nimi pracovalo. Produkt som omnoho jednoduchšie do pokožky zapracovala."

Výsledky po viac ako týždňovom používaní: "Po všetkých krémoch sa cítim omnoho lepšie. Pokožka je skvelo hydratovaná. Nehovoriac o proužnosti. Tento produkt ma veľmi príjemne prekvapil." 

Posledným kúskom, ktorý maminka skúšala, je čistiaci penivý krém TimeWise Repair Volu-Firm. Ten sa konzistenciou dokonca zapáčil aj mne. Vyzerá veľmi zaujímavo a má hustejšiu konzistenciu. Okrem čistenia pleti by mal taktiež pleť oživiť a hydratovať. Čo na to hovorí mamča? 
Hustota: "Čistiaci krém bol na začiatku hustejší. Trochu som sa zľakla, že sa s ním bude pracovať ťažšie. Opak bol však pravdou. V kombinácii s vodou sa z neho stala pena. Veľmi jednoducho sa na pokožku aplikoval."

Pocit po použití produktu: "Hneď po tom, ako som si produkt zmyla z tváre, som pocítila príjemný svieži pocit. Musím povedať, že na horúce leto je takýto pocit ako stvorený. Plus, produkt skvelo pleť pripravil na nanášanie nočného krému. Pleť skvelo vyčistil." 

Vôňa: "Rovnako ako produkty predtým, aj tento krém nie je príliš parfemovaný. Má príjemnú telovú vôňu, ktorá sa mi veľmi páči."
Bejka vyskúšala všetky produkty a už po prvom skúšaní mi hovorila, že je z nich nadšená. Ja som nadšená, že sa jej tak páčili.
Ešte raz ďakujeme Mary Kay za zaslanie produktov. Testovanie sme si veľmi užili a dúfame, že vám recenzia pomohla napríklad ako inšpirácia pre zakúpenie produktov svojim maminkám 😍. 


2 komentáre :

  1. Jéé to je super! Moja mamina dlhšie pozerala po týchto krémoch, takže som rada, že boli také super a rovno jej ich objednám k blížiacim sa narodeninám.

    Super recenzia, tvoja maminka by mohla byť full time blogerka! :D :)

    -M

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krémy vypadají vážně luxusně a i účinek je určitě super. Ať ti slouží i nadále! :))

    OdpovedaťOdstrániť