SOCIAL MEDIA

beauty tip: non-drying spot treatment

11. augusta 2020
Ahojte!

Dnes tu mám pre vás jeden z výrobkov, ktorý mi nedávno prišiel z ElNino.sk. Všimla som si ho tam náhodne, nejako špeciálne som ho nehľadala, ale je to presne ten typ výrobku, ktorý vždy potrebujem a nikdy ho nemám (pretože pri nakupovaní kozmetiky naň zabudnem).

Aby som nechodila okolo horúcej kaše, ide o produkt Ren Clear Skincare ClearCalm 3 Non-drying Sport Treatment. V preklade je to produkt, ktorý si dáte na nejakú časť pleti, aby sa postarala o nejakú nedokonalosť. Úprimne, značku som doteraz vôbec nepoznala a tak to bol pre mňa nielen nový výrobok, ale taktiež testovanie produktu od nejakej značky, ktorú som doteraz ešte vôbec nemala.

Dôvod, prečo som si vybrala tento produkt bol ten, že vždy si pri nakupovaní kozmetiky hovorím, že chcem doma produkt, ktorý sa mi lokálne postará o nejakú vyrážku alebo nedokonalosť, no vždy naň zabudnem. Ako som však na ElNino pozerala značku Ren, všimla som si, že má takýto produkt a hneď mi v hlave zasvietilo, že ho aj potrebujem.

Osobne nemám problémy s pleťou. Len málokedy sa mi vyhodí nejaká vyrážka alebo iná "vec". Najčastejšie je to pred ženskými dňami, kedy mi na brade alebo na čele vyrastie nejaký "roh". Produkt prišiel a na moje šťastie (alebo nešťastie?) som mala presne pred ženským obdobím a na čele sa mi objavila nepekná vyrážka.

Kedy by bolo lepšie obdobie vyskúšať produkt? Asi nikdy.
Na začiatku, ako som si produkt nanášala, sa mi zdalo, že je moc tekutý a nezostane na mieste. Plus, keď je ešte neschnúci, nechápala som ako sa má na tvári vlastne udržať. Obavy však odišli tak rýchlo, ako prišli, pretože stačilo produkt naniesť a hneď som videla, že drží na svojom mieste. Netreba ho zbytočne veľa, stačí trochu, aby pôsobil a spravil to, čo má.

Po chvíľke jemne uschne, ale nie úplne, takže je potrebné dávať si pozor, aby ste si ho nezotreli. Produkt je akoby gélom oranžovej farby. Nemá nejakú špecifickú vôňu. Jednoducho sa aplikuje aj vďaka aplikátoru, ktorý je presný a zacieli presne na miesto, kam ho chcete dať.

Na pokožke ho nijak špeciálne necítiť. Mňa na prvýkrát mierne štípal, pretože som mala vyrážku citlivejšiu, ale na druhý deň vôbec. To, akú dlhú dobu som ho mala na tvári presne neviem, pretože som ho v jeden deň mala iba cca pol hodinu a na ďalší celý deň (pretože som bola doma).

Musím však povedať, že výsledky sú viac ako skvelé! Po prvom dni som videla, že miesto nie je tak začervenané a po druhej aplikácii sa vyrážka zasušila. Na tretí deň som produkt už ani nemusela dávať, pretože miesto bolo takmer "zahojené".
Síce produkt nemám s čím porovnať, pretože je môj prvý z tejto kategórie, no musím povedať, že aj napriek tomu som z neho nadšená a rozhodne ho budem používať pravidelne (asi vždy pred svojimi dňami 😅). Je taktiež malý, všade sa zmestí a môžem ho mať pri sebe napríklad aj pri cestovaní. Za mňa teda thumbs up 😍

Aké produkty podobného charakteru používate vy?

2 komentáre :

  1. Značku neznám, moc už na pupínky naštěstí netrpím :D ale vypadá moc dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky nemám nijak problematickou pleť, ale sem tam by se mi tenhle produkt docela hodil. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť