SOCIAL MEDIA

Vichy micellar water

22. októbra 2018
Neviem ako vy, ale ja značku Vichy poznám už od veľmi nízkeho veku. Dôvod bol najmä ten, že už ako malé dievča som mávala dlhé vlasy. S nimi však prišiel problém v podobe lupín. Skúšala som naozaj všetko. Od rôznych šampónov a kondicionérov, cez masky na vlasy až po rôzne olejčeky a "vodičky", ktoré mali pomôcť a lupiny mali zmiznúť. Bohužiaľ, nič nepomáhalo. A tak sa raz moja mamina vybrala do lekárne, aby mi kúpila niečo, čo mi už naozaj nejako pomôže. Vrátila sa s jednou fľaškou šampónu. Pri pohľade naň si doteraz pamätám, ako som si povedala: "Ďalší šampón?" Bola som z toho už celkom otrávená, ako sme neustále skúšali nejaké šampóny a nijaký nebol dosť dobrý. Dali sme mu však šancu a odvtedy som problém s lupinami už nikdy nemala.
Bol to šampón od značky Vichy.
Od tejto skvelej skúsenosti sa ďalej odvíjal aj môj pohľad na túto značku, ktorú som doteraz nepoznala, a takisto aj to, čo som si kupovala. Doma sme mali vždy nejaký výrobok, pretože Vichy má naozaj perfektné výrobky. Je to silná, lekárska a naozaj účinná značka, ktorá vie, ako sa správna kozmetika vyrába.
Nedávno mi prišla z internetového obchodu ElNino.sk zásielka, v ktorej bola Micelárna voda Vichy. Ak si dobre spomínam, nikdy som micelárnu vodu od Vichy nemala. Vždy to boli nejaké tie krémy, telové mlieka či krémy na ruky, a tak som bola na tento produkt naozaj zvedavá.

Ako prvé by som vám rada povedala niečo o tom, ako na mňa na prvý pohľad zapôsobil celý produkt. Vichy je známa tým, že svoje produkty balí do jednoduchých a hlavne štýlových obalov. Takto vyzerá výrobok veľmi kvalitne a hneď na prvý pohľad osloví. To bol aj vždy dôvod, prečo som v drogérií často k tejto značke zablúdila. Nebudeme si však klamať, ich ceny sú celkom vysoké, no naozaj sa oplatia. Netreba ich však nakupovať ani nejako do zásoby, pretože neviem ako pri iných výrobkoch, no pri spomínanom šampóne proti lupinám, ktorý som používala ako malá ja, nám bolo jasne v lekárni povedané, že po spotrebovaní celého obsahu je potrebné nechať si niekoľko mesiacov pauzu. Niektoré výrobky sa teda považujú až za "liek".
Okrem toho nesmiem zabudnúť ani poznamenať, že na takýchto výrobkoch vždy ocením aj pumpičku, vďaka ktorej sa omnoho jednoduchšie výrobok dostáva na tampónik.

A ako odličuje? Myslím, že výsledok ste si mohli sami z mojej celkovej recenzie predstaviť. Odpoveď je: Perfektne. Ja osobne používam na odličovanie micelárne vody, pretože mám pocit, akoby ma odlíčili lepšie, ako iné odličovacie vody, ktoré som doteraz používala. Pri väčšine mám však po odlíčení pocit suchej a napnutej pokožky, čo je v mojom prípade ešte znásobené, pretože mám veľmi suchú pokožku. Po odlíčení všetkého mejkapu s touto micelárnou vodou bola moja pleť príjemná na dotyk, skvelo sa s ňou odličovalo a všetko išlo hneď dolu. Na to isté miesto som sa nemusela vracať niekoľkokrát.
Niekoľkokrát sa mi dokonca stalo, že som si večer ani nedala krém na tvár a ráno som mala pokožku hladkú bez náznaku suchých miest.
Ja som s micelárnou vodou od Vichy veľmi spokojná. Celkovo som nečakala ani iný výsledok, keďže značka Vichy patrí medzi také stálice u nás doma, ktoré používame dosť často.

Aký je váš názor na značku Vichy? Používate ju pravidelne? :)

3 komentáre :

  1. This micellar water looks so interesting. I'd like to try it!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku tiež registrujem nejaku tu dobu, ale ešte som od nej nič neskúšala. Super článok, micelárka vyzerá super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vichy je skvělá značka, já jsem od nich měla čistící gel a taky jsem byla velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť