SOCIAL MEDIA

Srdce ženy 2019

8. októbra 2018
Pred pár dňami vyšla recenzia na krásny Motivačný diár na rok 2019. Bola som z neho naozaj nadšená, pretože všetky tieto motivačné diáre sú pre mňa takou srdcovkou. Jednoducho sa mi používajú, dobre sa mi do nich zapisujú všetky dôležité veci a okrem toho aj krásne vyzerajú! Dnes mám pre vás článok o diári, ktorý je perfektný pre ženy a ja sa už neskutočne teším, ako si doň začnem zapisovať všetko, čo potrebujem.

Diár Srdce ženy začína stránkami, kde si napíšete všetky kontaktné údaje a nájdete tu aj inšpiračné texty, ako Sila a harmónia v živote ženy. Tak ako aj ja, možno aj vy budete používať tento diár úplne prvýkrát a bude sa vám určite hodiť aj pomôcka, ako tento diár používať.
Rovnako ako aj v motivačných diároch, tak aj v tomto nájdete kruh života. Do tohto kruhu  si jednoducho napíšete nejaké oblasti vo svojom živote, pripíšete k nim body a na konci roka máte ďalší kruh života. Ten po celom roku takisto znova vyplníte a môžete oba porovnať. Uvidíte, kam ste sa za takú dobu posunuli a v čom ste sa zlepšili.
Jednou z najlepších častí, ktorá je perfektne praktická pre každú ženu, je najmä menštruačný kalendár, ktorý budete mať vždy pri sebe. Možno používate aplikáciu na svoje dni, robím to aj ja, no okrem toho si tento cyklus píšem aj do malého kalendárika. Dôvod je najmä ten, že aplikácia sa vám môže hocikedy vymazať, odrazu prestať fungovať alebo sa jednoducho niečo stane a vy tak o svoje údaje prídete. Vždy je lepšie mať niečo napísané aj na papieri, odkiaľ to tak ľahko nezmizne :) Pri menštruačnom kalendári máte aj zaujímavý text ohľadom štyroch fáz, ktorými prechádzame.
Pri jednotlivých dňoch máte aj menším obrázkom označené znamenia. Keďže ľudia už odpradávna sledovali pôsobenie luny na celú prírodu a človeka, môžete aj vy pri sledovaní zistiť, čo sa s vami vlastne deje, a prečo máte náladu, akú máte. Ja sa teším, ako si budem sledovať Dni rýb. V týchto dňoch by som sa mala zamerať na určité veci, čo nie je vôbec na škodu vedieť.
Samozrejme, nechýba ani dvojstránka štátnych sviatkov a školských prázdnin, dvojstránka ročného kalendára na rok 2019 a 2020, ročný plánovač, pre tento rok, kalendár ženských a mužských mien a jedna z najlepších dvojstránok, Kto má kedy narodeniny. Nikdy tak nezabudnete niekomu zablahoželať, pretože to máte neustále na očiach. Takúto časť som potrebovala ako soľ, pretože som si vždy všetky dátumy vypisovala do zadnej časti "Poznámky". Problém bol v tom, že som v tom mala taký menší chaos a skôr mi to nepomohlo ako by mi to pomohlo :D
A presuňme sa na tú hlavnú stránku, kde po mesačnom plánovači s miestom na poznámky a motivačný text na celý mesiac, nájdete miesto na úplne všetko, čo potrebujete. 
Hlavná časť, čiže týždenný plánovač, je trochu iný na aký ste zvyknutí, ak používate motivačné diáre. Ja som zvyknutá pri motivačných diároch na menší rozmer a takisto aj na menej miesta pri každom dni. Keďže som však začala chodiť na vysokú školu, tí, ktorí na výšku chodia, vedia, že rozvrh nie je tak, ako na strednej. Ja mám napríklad v tomto zimnom semestri voľné doobedia a škola mi väčšinou začína o 14:45, kedy mám dve prednášky. Iba jeden jediný deň mi začína o pol 8, kedy mám potom zas približne dve hodiny voľno a začínam o 13:00. V takomto rozvrhu má celkom človek aj chaos. Najhoršie je, že je to len na jeden semester, čo znamená, že kým si naň zvyknete, semester skončí a rozvrh tým pádom skončí tiež. Na letný semester si vytvorím nový rozvrh, ktorý bude zas úplne iný. A práve to je dôvod, prečo sa mi tento diár veľmi páči. Je rozdelený na jednotlivé hodiny, od 7:00 do 20:00. Pri každej hodine máte dva riadky, kde si môžete napísať dôležitú úlohu, ktorú v tú hodinu máte. Zapíšete si tam všetky dôležité veci, ktoré si potrebujete zapamätať a následne stačí len otvoriť na tejto strane diár a pozrieť sa, kde máte byť, čo máte urobiť a podobne. 
Pri týždňovom plánovači máte aj top tri úlohy, ktoré máte na tento týždeň a po každom dni máte miesto, kde si napíšete za čo ste vďační. Na druhej strane týždňa nájdete afirmáciu alebo motivačný text. 
Po skončení mesiaca máte miesto na zhodnotenie mesiaca, kde si napíšete zhodnotenie vašej práce, vzťahov, samých seba a na druhej strane si zas napíšete to, čo by ste chceli zlepšiť na budúci mesiac v tých istých kategóriách. 
Veľmi sa mi páči, že diár má aj štyri záložky, pretože občas mi jedna nestačí :D Jednu mám vždy na týždni, v ktorom sa nachádzam, no druhú by som vždy mala rada napríklad v poznámkach, kde mám dôležité informácie. 
Na posledných stránkach vás čaká naozaj veľmi veľa vecí. Medzi klasiku sa radia poznámky, ktorých tu máte hneď niekoľko strán - s riadkami alebo bez, potom máte miesto na tipy na výlety s rodinou, čo je naozaj skvelé, pretože ak plánujem nejaké výlety, ktoré by sme mohli s rodinou alebo s kamarátmi podniknúť, väčšinou to píšem na papiere, ktoré následne stratím. Druhou, ešte lepšou stránkou pre mňa je stránka na filmy, ktoré si chcem pozrieť a knihy, ktoré si chcem prečítať. Občas, keď mám čas, zájdem na youtube a hľadám nové trailery na filmy, ktoré by som si mohla pozrieť. Píšem si ich do bloku, no mať ich neustále pri sebe v diári je naozaj skvelé! A knihy, ktoré nájdem napríklad v Martinuse, keď sa tam idem pozrieť, si píšem do poznámok na mobile, na ktoré potom aj zabudnem a keď objednávam nejaké knihy, vždy ich objednávam po jednom :D. 
Neviem, či radi kupujete alebo skôr dostávate darčeky. Ja som asi človek, ktorý má rád oboje, no pri kupovaní darčekov som naozaj maniak. Keď chcem niekomu niečo kúpiť, behám po internete, hľadám zaujímavé darčeky, ktoré by mohli byť dobré pre mojich blízkych a jednoducho, nákup darčekov je niečo pre mňa. A práve stránka na nápady na darčeky pre blízkych je úplne úžasná! 
Medzi poslednými stránkami je aj stránka s dôležitými dátumami, kde si napíšete všetky dátumy, na ktoré nechcete zabudnúť a nakoniec tu máte aj dvojstránku moje najlepšie ja :) Ja som si tento diárik zamilovala hneď na prvý pohľad, pretože je krásne spracovaný, jednoducho sa používa a je perfektný pre každú jednu ženu, ktorá je citlivá, silná, milujúca, ženská a raz za čas potrebuje nakopnúť dobrou motiváciou :) 

5 komentárov :

  1. To je krásný diář, taky přemýšlím jaký si letos koupit a tenhle se mi moc líbí, díky za tip :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda, to je moc povedený diář! :) Já si tento rok pořídila diář z Levných knih :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherný diář. Já na následující rok ještě žádný nemám a stále si vybírám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tento by sa mi veľmi hodil a páčil. Dlho uvažujem že si nejaký taký kúpim. :)

    Prajem krásny deň. ;)
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný diář. Já mám vše v telefonu. Diáře už nepoužívám, ale každý rok musím mít kalendář Krásné Paní, tam si také občas něco napíšu :)

    OdpovedaťOdstrániť