SOCIAL MEDIA

15 years anniversary

29. októbra 2018
Neviem, či ste to zaregistrovali, no ElNino.sk slávi už 15-te narodeniny! Je to naozaj krásny vek. Pri predstave, že ja som bola naozaj ešte úplne malá, keď e-shop vznikol, sa len usmievam. Je to pre mňa akoby viac rokov, pretože je to skoro celý môj život.
Práve vďaka tejto príležitosti mi nedávno prišiel jeden balíček s perfektnými produktami, ktoré som si okamžite zamilovala.

Predtým však, ako začnem hovoriť o produktoch by som vám chcela napísať niečo viac o organizácií Loono.cz, ktoré má naozaj krásnu myšlienku. V tejto organizácií pôsobí mnoho mladých ľudí, ktorí sa snažia rozšíriť do verejnosti dôležitosť samovyšetrenia prsníkov a semenníkov, ktorá by sa mala robiť minimálne raz do mesiaca. Loono.cz má aj veľmi výstižný slogan, ktorý znie: "Sahám si na ně každý měsíc." Vďaka tomuto sloganu upozorňuje na vážnosť nebezpečenstva onkologických ochorení a zároveň vrámci workshopov učí, ako správne a pravidelne vyšetrovať nielen prsia, ale takisto aj semenníky a odhaliť včas prípadné nebezpečenstvo.
ElNino.sk sa nezameriava tak len na krásu, ale takisto sa snaží podporiť aj prevenciu zdravia. Práve vďaka tomu som v balíčku našla aj nejaké tie veci, ktoré sa týkajú neziskovej organizácie Loono.cz. Na ich stránkach nájdete viac užitočných informácií, ktoré sa vám určite zídu :)
Presuňme sa teraz na kozmetiku. Ako prvá ma zaujala krásna vôňa od BVLGARI - Omnia Amethyste. Od tejto značky som ja nikdy nič nemala. Doma sme mali jednu vôňu, ktorú používala sestra a mamina, no ja som sa jej nejako vyhýbala. Sama neviem prečo. Túto toaletnú vodu nájdete v dvoch veľkostiach. Ja som vždy radšej za menšiu vôňu, pretože si ju môžem jednoducho hodiť aj do menšej kabelky bez toho, aby som ju mala ťažkú alebo aby som riešila problém, že sa mi tam nezmestí.
Aby ste si aspoň trochu vedeli vôňu predstaviť, hodím vám sem zloženie:
Hlava - ružový grapefruit, zelené tóny
Srdce - kosatec, bulharská ruža
Základ - heliotrop, drevité tóny
K tomuto základu vám môžem povedať, že vôňa nie je príliš ťažká a myslím si, že je vhodná tak na celý rok. Nie je príliš kvetinová, takže nie je to vôňa, ktorú otvoríte najmä na jar a v lete a neskôr ju odkladáte. Túto vôňu môžete používať počas celého roka, čo si myslím, že je perfektné. Ak teda hľadáte univerzálnu vôňu, určite by ste si mali do svojho zoznamu pripísať aj túto a vyskúšať :)
Ďalej tu mám zlupovaciu čiernu masku Pilaten. Je to presná trefa, ktorej som sa veľmi potešila, pretože som už dlho hovorila, že potrebujem čiernu masku. Mala som ju zapísanú dokonca aj v mobile v zozname kozmetiky, ktorú potrebujem, no vždy, keď som vbehla do drogérie, vzala som len nejaké potrebné veci a odišla som odtiaľ. Pri každom nákupe mi to jednoducho vypadlo, alebo keď som si na to aj spomenula, ponáhľala som sa a čas na to, aby som behala po drogérií jednoducho nebol. Táto maska ma tak veľmi potešila a konečne mám nejakú čiernu masku na vyskúšanie!
Táto čierna maska je určená na redukciu čiernych bodiek, o nielen na to. Ja síce čierne bodky nemám, no snažím sa o svoju pleť dobre starať a vďaka tejto maske si môžem pleť aj dokonale vyčistiť a rozjasniť. Masku som zatiaľ skúšala len raz a poviem vám, pleť som mala úplne mäkkú a čistú.
Práve aktívne uhlie, ktoré sa v maske nachádza, na seba viaže nečistoty a redukuje tak aj výskyt čiernych bodiek. Jedinou menšou nevýhodou je tá, že mám suchú pleť a po maske som ju mala ešte viac vysušenú, pretože zbavuje pleť prebytočného mazu, no to sa dalo veľmi jednoducho vyriešiť tým, že som si po maske ako vo väčšine prípadov, aplikovala krém.
Aplikuje sa veľmi jednoducho a to na vyčistenú pleť. Masku nechajte pôsobiť minimálne 25-30 minút a potom pomaly zlupujte smerom od spodu hore.
Masku však hodnotím naozaj skvelo, pretože pleť krásne vyčistila :)
Ďalšou vecou je špirála. Och,ako ja len miluje špirály! A ako ich všetky naraz skúšam a potom nestíham spotrebovať, že? Keď som v balíčku uvidela Max Factor Masterpiece Transform špirálu, okamžite som ju otvárala a skúšala. Má naozaj veľmi zaujímavý aplikátor a krásnu tmavú farbu. Keď si vyberám nejaké špirály, väčšinou si vyberiem nejakú, ktorá má stredne veľký aplikátor. Dôvod je ten, že tie príliš veľké moc nemusím. Aj napriek tomu, že sú veľké, tak mi s riasami nespravia skoro nič. Tento aplikátor je tenší, trochu menší, no dokáže riasy od seba oddeliť, zhustiť a dokonca aj jemne vytočiť. A presne toto by mala mať každá špirála. Mnohokrát, keď si nejaké nakúpim, som neskôr nespokojná s tým, že špirála nerobí to, čo by mala alebo jednoducho mi nesedí. S touto som však veľmi spokojná a ak hľadáte nejakú, určite by ste mali vyskúšať túto.
Veľmi ma pobavila aj vzorka voňavky Karl Lagerfeld, ktorá vyzerá ako skutočná, len zmenšená. Tá vôňa je naozaj perfektná. Jednoducho, keď sa povie vôňa, mňa napadne presne takáto. Silná, hlboká, v ktorej cítim niekoľko zaujímavých tónov. Takúto vôňu  si jednoducho musím kúpiť aj v klasickej veľkosti, pretože je naozaj krásna. Keď som pozerala na e-shop zistila som, že nie je ani príliš drahá, čo je naozaj skvelé. Mnohé drahé vône za 70,80 či niektoré aj nad 100 eur ma sklamali, pretože buď neboli dostatočne cítiť alebo sa mi príliš nepáčili. A naopak, mnohé lacnejšie vône dokázali vydržať celý deň, voňali krásne a stáli za to. Niekedy cena naozaj nehrá rolu.
Zloženie parfumu:
Hlava - citrón, broskyňa
Srdce - magnólia, ruža, frangipani
Základ - ambra, pižmo, drevité tóny
Ďalšia vec, ktorá ma naozaj veľmi potešila bol rúž. Mnohí vedia, aká som ja milovníčka rúžov a najmä tých dobrých červených. Jednoducho ja a červené rúže sme nerozlučná dvojka. Tento krásny červený rúž má sýtu a perfektnú červenú farbu, ktorá ma hneď chytila. Niekedy som sa bála nosiť takéto krikľavejšie červené rúže, no teraz sa v nich vyžívam a milujem ich. Doslova. Tento mi na perách vydržal aj po vypití niekoľkých šálok kávy, ktorý pijem na litre.
A posledná vec, ktorú tu dnes mám pre vás je telové mlieko Escada, ktoré ma zaujalo už len obalom. Mnohí určite viete, že ja sa dokážem nadchnúť už len z obalov. Je to naozaj tak, pretože takéto krásne obaly sú jednoducho niečo, čo ma okamžite chytí a už len vďaka tomu by som produkt kúpila. Ak by vás tento telový krém zaujal vôňou, v ponuke nájdete aj toaletnú vodu, ktorá musí byť tiež perfektná! :)
Telové mlieko vonia naozaj perfektne a hlavne, hydratuje! A to je niečo, s čím sa pomaly stretám stále menej a menej. Už niekoľkokrát sa mi stalo, že som si kúpila telové mlieko a po nanesení jednoducho zaschlo a na pokožke okrem peknej vône neostalo nič. Ja viem, vôňa je veľmi dôležitá a človek sa cíti príjemne, no myslím si, že dôležité je aj to, ako telové mlieko hydratuje, pretože to je jeho najdôležitejšia funkcia. Toto telové mlieko teda naozaj hydratuje, do pokožky sa pekne vpije a nestane sa tak, že ak si ho dávate večer, znechávate mastné stopy na sedačke alebo v posteli. Okrem toho vydrží vôňa naozaj dlho. Cítim ju dokonca aj počas dňa, čo ma prekvapilo, pretože mnohé telové mlieka necítim už ani ráno po prebudení :) Za mňa je toto teraz jedno z najlepších telových mliek, ktoré mám doma.

Ja som z týchto výrobkov naozaj veľmi nadšená, a preto ak hľadáte nejakú vôňu, špirálu alebo aj telové mlieko, budem rada, ak sa budete inšpirovať :)

6 komentárov :

  1. This beautybox looks amazing. I want to try this perfum!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto balíčky som videla už u viacerých blogeriek, niektoré z nich má naozaj zaujali :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poskládali to fakt moc hezky. Vídám ho teď hodně často u různých lidí, ale i já bych ho rozhodně využila :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opravdu krásný balíček. Taky ho mám doma a úplně nejvíce jsem nadšená z vůní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je krásný boxík, věřím že ti udělal velkou radost :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť