SOCIAL MEDIA

I hate you because..

23. decembra 2016
jeans - SheIn   sweater - Zaful   shoes - ??? cap - ??? 
 
Síce máme Vianoce, čas pokoja a mieru, no nedá mi, nevyjadriť sa na jednu tému, ktorá ma napadla už dávnejšie. Najprv som si hovorila, že o tom nebudem písať, no potom sa toho nejako viac nahromadilo a povedala som si, že to predsa len vypustím von. Predsa na to mám blog, nie? Aby som s vami zdieľala moje myšlienky.
Vždy, keď chce človek robiť niečo, čo ho baví alebo čo miluje, vyskytnú sa dva druhy ľudí okolo neho. Tí, ktorí ho podporujú, hovoria mu, že to dokáže a veria mu. Na druhej strane stoja tí, ktorí mu hovoria, že to nedokáže, strkajú do neho, ukazujú prstom, šepkajú si a smejú sa. Najhoršie na nás ľuďoch je to, že si vždy väčšmi všímame tých ľudí, ktorí na nás negatívne vplývajú. Môžete mať koľko len chcete milujúcich a povzbudzujúcich ľudí, stále budete myslieť na tie hejty a nenávistné komentáre, ktoré ste dostali.
Presne tak to je aj v prípade, keď robíte niečo verejne. Či už točíte videá, píšete články, uverejňujete svoju tvorbu, fotky, proste niekde verejne dávate samých seba. Mnohokrát sa mi stalo, že som pod článkom našla hejterský komentár, najčastejšie od anonymov, ktorých pozdravujem a mám ich úplne hlboko, ale aj od ľudí, ktorí sa neskrývali pod anonymné profily a písali pod svojim skutočným (alebo vymysleným?) menom.
Ostrá kritika a hnusný hejt sa od seba diametrálne líšia. Kým kritika vás dokáže posunúť vpred, pomôže vám zlepšiť sa v mnohých oblastiach, hejty sú len bezduché komentáre, ktoré púšťajú do sveta ľudia, ktorí vám závidia alebo ste im prišli pekne do rany a píšu zo zlej nálady.
Nechápem to a asi to ani nikdy nepochopím, no pomaly som sa za tie dva roky naučila s tým "žiť". Keď príde nepekný komentár od nejakého anonyma či človeka, ktorý to píše, vždy to sklame, zabolí, no neskôr si poviem, že to za to nestojí. Mám tu aj takých, ktorí ma radi čítajú, ktorých moje články a tvorba baví a vďaka tomu som tu.
Takže, ak aj vy budete mať niekedy náladu pod psa práve kvôli takýmto hnusným komentárom či posmeškom, ktoré vám povie niekto do očí, vykašlite na to a robte to, čo milujete! Pretože v budúcnosti vďaka tomu môžete dosiahnuť niečo viac a tí, ktorí písali hejty ostanú navždy len hejtermi a ovcami v stáde, ktoré budete viesť vy.









11 komentárov :

  1. The sweater is so cool .-*

    Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strašně roztomilý outfit! :) A napsala jsi to hezky výstižně... a hlavně pravdivě. Taky tyhle lidi nikdy nepochopím a ani nechci - to bych se musela snížit na jejich úroveň. Kašli na ně a užij si nádherné Vánoce ♥
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade - skvelý sveter a aj celý outfit! ♥
    Pre mňa je veľmi ťažké prijať nejaké takéto "nepríjemné" komentáre. Nehovorím o blogu, ale celkovo v živote. Veľmi dlho na to myslím a len tak ľahko sa cez to nedokážem preniesť, čo na sebe naozaj neznášam! Vždy potom len myslím, čo si pomyslia ostatní a to sa chcem naozaj veľmi odnaučiť. Možno mám predsavzatie do nového roka :D
    Krásne sviatky ♥
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Súhlasím... človeka to zamrzí, rozruší, ale je potrebné aj s takými reakciami rátať a teraz nehovorím o kritike, k tej sa dá postaviť a ak je opodstatnená, tak nám pomáha rásť, ale hejty sú o inom. Netreba si ich pripúšťať...
    PS: Krásny sveter :)


    Zvláštne dievča

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love that lace up sweatshirt! So cool!

    xx Nicole
    http://toogoldstreet.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To jsou lidi, kteří evidentně se nepokouší dělat to, co je baví, jinak nevidím důvod někoho hejtovat. Samozřejmě se mi stává, že občas někomu něco závidím, ale spíš mu to přeju, protože věřím, že se mi to vrátí. Hodně sil a krásný Vánoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Great post! Cute cap x


    http://the-fight-for-a-dream.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. You look amazing

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. So pretty, as always!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť