SOCIAL MEDIA

breakfast tip: Zdravý Shake

15. decembra 2016
Dnes tu mám pre vás znova niečo zo zdravého súdku. Konečne som sa dostala k tejto zdravej téme a myslím, že aj v celkom fajn načasovaní takto pred Vianocami nie? Aspoň pre vás mám trochu viac motivácie či už jesť zdravšie cez Vianoce alebo po Vianociach na to naskočiť na 100%. Ja beriem tú druhú možnosť. Vianoce si chcem poriadne užiť ako každý rok a po nich plánujem naskočiť do režimu na 100% :)
Dnes však ani nie tak o tom, ako to bude s mojím režimom - o tom možno niekedy inokedy. Dnes mám pre vás menší typ na zdravé raňajky či desiatu - Zdravý Shake. Môžete si ho vziať so sebou úplne všade, kde potrebujete.

Nestíhate si prichystať raňajky? Jednoducho si odvážte 10 g zo zmesi a premiešajte ho s mliekom (či už klasickým alebo rastlinným). Môžete si ho potom vypiť cestou do školy alebo práce a nemusíte tak riešiť niečo iné, nezdravé a rýchle, čo by ste mali po ceste.
Rovnako si do svojho Zdravého Shake môžete pridať aj  kakao, oriešky alebo niečo, čo máte radi a viete, že sa do toho bude hodiť.
Zdravý shake chutí naozaj veľmi príjemne a chutne. Je to vanilková príchuť, ktorá nie je príliš sladká, ale necítite tam ani nejakú umelú, nepríjemnú chuť, ktorá by vám vadila.
So Zdravým Shake sa vám podarí aj schudnúť, ak máte takýto cieľ. Má skvelé zloženie, takže sa vám bude určite hodiť :)
Veľmi chválim aj balenie, v ktorom mi Zdravý Shake prišiel. Milujem keď mi príde balíček pekne zabalený a vyzerá to krásne :) Potom máte hneď z celého výrobku lepší pocit.
Skúšali ste už Zdravý Shake alebo niečo podobné? :)

12 komentárov :

  1. consideration because the focused drop in body mass depicted with the aid of a loss of frame fats and emaciated muscle.http://musclegainfast.com/leanfire-xt-reviews/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pro mě tyhle věci úplně nejsou, já si k snídani ráda dělám smoothies, protože si večer připravím jen ingredience, ráno to hodím do mixéru a je to, navíc když jedu autem, tak můžu snídat a zároveň řídit .. :D Ale tohle je určitě skvělý tip na dárek, hned mě napadlo, že bych mohla podobným produktem obdarovat mou sestřenici, která by tohle určitě využila. :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzeral celkom zaujímavo, kým som nepozrela zloženie... nič pre veganov...


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujímavý produkt, určite chutí super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Popravde absolútne nie som na takéto "zdravé" záležitosti ale tento shake vyzerá dobre už len kvôli tomu, že je vanilkový :) Milujem vanilku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post dear!
    Emma
    www.emmalovesfashion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. začínám přemýšlet, že to bude dobrý dárek pro moji maminku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Docela by mě zajímalo, jak to chutná :) Já osobně preferuji smoothies a smoothie bowl, ale proč nezkusit něco nového.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Cool post, I like it :)

    https://catherinehere.blogspot.hr/2016/12/more-yellow.html

    OdpovedaťOdstrániť