SOCIAL MEDIA

summer moments

13. júla 2015
Moje dni teraz vyzerajú nejako takto : slnko, voda, jedlo, šport, knihy, dobrá hudba a rodina. Počítaču sa vyhýbam veľkým oblúkom. Nemám rada, keď celý deň presedím. Potrebujem byť produktívna, niečo robiť, vytvárať, niekam stále chodiť. A takéto letné dni sú asi na to ako stvorené. Vonku si sadnúť len tak do trávy, opaľovať sa a čítať dobrú knihu alebo počúvať príjemnú hudbu.Leto je moje najobľúbenejšie obdobie, kedy môžeme robiť nespočetne veľa vecí.
***
My days now look something like this: sun, water, food, sports, books, good music and family. I need to be productive, to do something, to create, somewhere still walk. And those summer days are around it as ideal. Out just sit on the grass, sunbathe and read a good book or listen to great music.

Grilovanie a opekanie
Sedieť len tak vonku pri ohníku, rozprávať sa s blízkymi a smiať sa na všetkom možnom. Milujem to, keď sa večer ochladí, že musíte na sebe mať aspoň nejaký ľahký svetrík a pozeráte do ohňa. To je krásne strávený večer.
***
Barbecues and grills
 Sit outside by the fire, talk with loved ones and laugh at all possible. I love it when the evening cools, you must be wearing a sweater and looking into the fire. It is beautifully spent the evening.

Cestovanie
Cez leto je čas skoro na všetko a hlavne na cestovanie. Na niekoľko dní/týždňov opustiť svoju krajinu a pozrieť sa niekam k moru alebo spoznať iné mesto/kultúru. Jasné, že môžete cestovať aj v iných ročných obdobiach, ale myslím, že vtedy je toho času menej a príjemnejšie je, keď chodíte po starých mestských uličkách so zmrzlinou v ruke ako obalení v niekoľkých vrstvách svetrov.
 ***
 Travel
During the summer it is almost time for everything, especially for traveling. For a few days / weeks to leave our country and look at the sea or somewhere to get to know other city / culture. You can travel in other seasons, but I think when the time is less and enjoyable is when you walk through the old city streets with ice cream in hand as a wrap in several layers of sweaters.
 
Čítanie
Asi si nespomeniem na leto, cez ktoré som neprečítala minimálne dve alebo tri knižky. Keď je vonku náhodou škaredo, vezmem knihu a čítam. Keď je vonku pekne, idem k vode ale knihu mám zbalenú vždy. Alebo si sadnem niekam na lavičku či do trávy, kde si ju prečítam.
***
Reading
I probably do not remember the summer, through which I unread least two or three books. When the bad weather outside, take a book and read. When is out nicely, I'm going to water the book but I have a folded always. Or sit on the bench or somewhere in the grass where you read it.
 Ovocie
Tak toto je asi jeden z tých najlepších bodov, ktoré na lete mám veľmi rada. Ovocie milujem a mohla by som ho jesť od rána do večera. Najlepšie je čerstvo natrhané zo záhrady. Také jahody, marhule alebo maliny sú predsa len najlepšie, keď ich máte domáce ako kupované v zime. A melón ! To je symbol leta !
***
Fruit
So this is probably one of the best points that I have the summer of a lot. It is best freshly picked from the garden. Also, strawberries, raspberries or apricots are best when they have a home as purchased in the winter. A watermelon! It is a symbol of summer!
 
Zmrzlina, šaláty, Iced coffee a ľadová drť 
Myslím, že ťažké vyprážané veci asi nikoho moc neťahajú v takomto teple. Po nich by mi bolo asi iba zle a hneď by sa mi chcelo spať (ale to asi v každom ročnom období :D). Najlepšie sú v lete šaláty! A na schladenie čokoládová zmrzlina ! Alebo iced coffee. Na takéto veci chuť v zime naozaj nemám.
***
 Ice cream, salads and Iced coffee
I think the heavy fried things are not so good in the heat. The best are in summer salads! A chocolate ice cream to cool! Or iced coffee.
Behanie
Pocit, keď ráno skoro vstanem a ešte za východu slnka si zabehám milujem. Alebo navečer, keď sa trochu ochladí a slnko už toľko nepečie na hlavy.
***
Running
 I love morning when I go running.
Čas
Neviem ako vy, ale ja mám cez leto čas na všetko. Je to taký pokojný čas. Ráno sa zobudím, zabehám si, s chuťou a pomaly si vychutnám svoje raňajky a pomaly sa začína deň. To je predstava perfektného začiatku dňa.
***
Time
I do not know about you, but I got through the summer time for everything. It is such a peaceful time. I wake up in the morning, I go running, with taste and slowly enjoy my breakfast and slowly begins day. This is the idea of a perfect start of the day. 


 

13 komentárov :

  1. Nádherný článek! :) úplně se vším s tebou souhlasím, i když já teda i ráda sedím doma. Protože vím, že přes rok na tohle doopravdy čas mít nebudu - tak proč si neudělat z jednoho dne jeden velký seriálový maraton? :) a taky miluji běhání!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak samozrejme, že aj taký deň niekedy mám, že iba sedím doma a pozerám obľúbené seriály, pretože počas školy to nestíham :) skôr som to myslela tak na celé leto, pretože sú ľudia, ktorí celé dni len presedia pri PC čo je dosť škoda.

      Odstrániť
  2. nice post!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing post kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasný článek,jako všechny ostatní :) !
    Všechno mám uplne stejne,jen mi ted dosly napady co cist,nemas nejake tipy ?Rezistence je super ! :D
    PS : nechtela by ses kouknout na muj blog ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super článek!!

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Tě k nám na blog k naší historicky první giveaway z Turecka plnou překvapení!
    http://natalieklara.blogspot.cz/2015/07/turkiye-2015-giveaway.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This is exactly why I love summer so much!
    Omnivogues

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Beautiful post dear! Hope you have a lovely day.

    ** I'm inviting you to join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    kisses;
    BEAUTYEDITER.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  8. what a pretty flower! :D

    Back to blogging at Animated Confessions

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aww i love that book, i recognized it!
    im following you on instagram now (missalicepini) and also on bloglovin anf gfc! cant wait to see you on my blog too :3

    xoxo,
    Alice's Pink Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lovely post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. It’s the night before my holiday and I should really really be sleeping but I can’t stop reading your blog haha! Loved this post.

    My Little “ROAD TRIP” Box Review JULY 2015

    OdpovedaťOdstrániť