SOCIAL MEDIA

i need inspiration !

21. júla 2015
Po dlhej, fakt dlhej dobe som sa rozhodla zmeniť trošku blog. Celkovo som šablónu nechala tak ako bola, pretože jednoduchosť sa mi tu na blogu páči, ale zmenu chcel aspoň obrázok s názvom blogu, a tak som sa s ním trošku vyhrala. Myslím, že jemné farby sa celkom hodia do bieleho podkladu. Páči sa vám ? :) 
Ale teraz skôr k tomu o čom som chcela písať. Pred nejakým časom som túto vetu kričala sama sebe skoro stále počas celého dňa, ale teraz konečne prišla ! Mám veľa materiálu na príspevky, takže sa teším nielen ja, ale môžete aj vy. A kde som nabrala inšpiráciu ? V obrázkoch, fotkách, na mnohých stránkach a blogoch. Ak potrebujete inšpiráciu teraz vy, trochu vám poradím.
***
Some time ago I screamed this sentence myself constantly during the whole day, but now finally arrived. I have a lot of material on the posts. And where I took inspiration? Pictures, photos, many sites and blog give me inspiration. 


Tumblr
Myslím, že nemusím vysvetľovať, čo je Tumblr. Stačí tam zájsť a inšpirácia vám hneď udrie do očí. Či už obrázky jedla, ktoré by ste si dali alebo nejaké tie povzbudivé myšlienky. Ak by ste chceli vidieť môj Tumblr stačí kliknúť SEM a môžete vidieť moju zbierku inšpirácie. Najradšej tam mám asi tie krásne fotky jedla. 
***
I think, that I don´t have to explain what is Tumblr. This page is full of inspiration. I love pictures with food or motivation sentences. My Tumblr is HERE
  
We ♥ It
Ďalšia stránka, podobná Tumblr. Obrázky, ktoré prekypujú inšpiráciou, krásne miesta, kam by som sa chcela vybrať a mnoho, mnoho iných vecí. Odkedy som sa na We ♥ It zaregistrovala, som tam dosť často. Môj We ♥ It nájdete TU.
***
Other page similar to Tumblr. Pictures with inspiration, beautiful places, where I want go and a lot of other things. Since I registred on We ♥ It, I am there often. My We ♥ It is HERE.

Magazines
Módne časopisy milujem. Niekedy som odoberala EMMU, ale teraz si ju už len kupujem. Moc často to nestriedam s inými časopismi, pretože iné slovenské ma moc nenadchli. Občas si kúpim EVU. Z tých zahraničných mám rada Vogue alebo ELLE, ale tie si nekupujem často. V takýchto časopisoch nájdete takisto mnoho inšpirácie. Či už sú to outfity, fotografie alebo články. 
***
I love fashion magazines. In these magazines, you can find a lot of inspiration. For example in outfits, photos and articles.

Quotes
Musím sa priznať, že pred pár rokmi som bola na citátoch závislá. Opisovala som si skoro každý jeden a sťahovala som si obrázky, kde boli nejaké motivácie napísané.. Ale úprimne ? V tej dobe som im ani nerozumela, takže mi boli totálne nanič. Teraz už moc na citáty nie som, no vždy, keď nájdem nejaký pekný, ktorý ma povzbudí, zapíšem si ho. A nie, nie sú to vetičky o nešťastnej láske, to mi lezie hore krkom. Tento malý kalendárik je však o niečom úplne inom. Nie sú tam také citáty, ktoré nájdete na facebook stránkach. Sú to vety, ktoré vychádzali priamo zo srdca tým ľuďom čo to povedali. Preto mi nejaká kratučká veta z tohto kalendára vždy spríjemní ráno a celý deň.
***
    I must say that a few years ago, I was dependent on the quotes. I described the almost every one. But honestly? At the time I did not understand them either, so I have been totally useless. Now I Quotes do not like, but whenever I find some nice, which is to encourage, by writing it. And no, they're not little sentence about unrequited love.  

 

24 komentárov :

  1. Great inspiration :) Wonderful post..Keep In touch dear..
    Rampdiary/Beauty and fashion/ Art blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten kalendarik s citatmi je velmi mily :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež rada naberám inšpiráciu na weheartit alebo tumblr, prípadne len obdivujem fotky :)
    A dizajn je skvelý :) Milujem jednoduchosť.
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I get inspired by so many different things every day...I stopped reading fashion magazines because I prefer to read fashion blogs.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten kalendař je skvělej! Já mám nejradši weheartit :) Thumblr mě moc neoslovil, stejně jako Pinterest :)
    Tvá B.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pinterest ani mňa nejako neoslovil, ale občas tam skočím :)

      Odstrániť
  6. Moc pěkný článek, u tumblr bych mohla sedět celý den a stejně bych se nenudila! A Vogue je prostě ♥ a citáty taky miluji, zvlášť, když třeba zrovna sedí na moji situaci, problém nebo osobnost :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, keď sa mi hodí citát k nejakej situácii tak dokáže super pomôcť :) a ďakujem :)

      Odstrániť
  7. Great post dear, these are all great places to find inspiration! :)

    http://glimmeringshadows.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nice post!

    Greeting from Indonesia,
    X,
    LILSHELULLABIES NEW POST!
    P.S. I have followed you on GFC, follow me back so we can keep in touch? x

    OdpovedaťOdstrániť
  9. i agree, i love we <3 it and also tumblr :)
    xoxo,
    Alice's Pink Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Weheartit je od zaregistrovanie aj moja droga :D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na weheartit som kedysi fakt šla, ale to tak 3 roky dozadu, keď nebol ešte na Slovensku tak rozšírený.. :) Inak mám veľmi rada tumblr, aj keď mám iba také obdobia, kedy stále niečo reblogujem, a zase aj pol roka nič.. :) a dizajn resp. logo si si vyrobila veľmi pekné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takisto to mám aj ja s Tumblr. Nejakú dobu som tam stále a potom aj niekoľko mesiacov nič :D a ďakujem :)

      Odstrániť
  12. love this post :)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Great photos! <3
    Have a nice day! :)
    instagram: @marissagunawan

    new post on WHITE JOURNAL
    WHITE JOURNAL by Marissa Abigail

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tvůj blog mám více a více ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. super post! trošku zmenený design je fajn :) a tumblr milujem asi najviac, v magazínoch nájdem skôr viac reklám ako inšpirácie :D
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Lovely post. Fashion Magazines and blogs always inspire me. I have daily inspirations on my desk. :)

    www.chicuturnonglitz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Úžasný článek! Moc pěkné fotky a všechno.

    OdpovedaťOdstrániť