SOCIAL MEDIA

happiness

16. júla 2015
 Tie dni, kedy nemusíte robiť nič, ale vy chcete aj tak stihnúť všetko čo viete, že inak nestihnete. Také dni mám ja teraz. Prečítala som už dve knihy zo série Divergencie (Divergencia a Rezistencia), chystám sa konečne si pozrieť film! Pozrela som si aj konečne Hostiteľa - a to som ho čítala pred rokom ! Mala by som sa hanbiť.. Konečne som si aj aktualizovala playlist v mojej mp3, pretože som stále počúvala to isté. Vrhla som sa po dlhšom čase na fotenie so zrkadlovkou ! Pretože odkedy mám poriadny foťák na mobile, tak som ju dosť zanedbávala a fotila som prevažne na mobil - preto aj tá aktivita na instagrame (ktorá nekončí nebojte!). 
Pred pár dňami som začala pozerať seriál The Secret Circle a je asi jeden z najrýchlejšie pozretých seriálov v mojej histórií. Je veľká škoda, že nepokračuje ďalej. 
Ale nie, neboli posledné slnečné dni u mňa len tým, že som sedela zavretá doma a pozerala som seriály. To robím po nociach, keď sa mi nechce spať. Vonku som skoro stále. Okrem toho, že som sa opálila (a hneď na druhý deň spálila plecia) som sa poriadne vykúpala. Posledné dni nie je práve najlepšie počasie na plávanie, ale korčule majú o niečo menšie koliečka, od toho ako ich využívam. Mám ešte viac plánov, ktoré chcem stihnúť - nejaké tie výlety, knihy (zas som našla plno ďalších, takže moja peňaženka zaplače, ale srdce poskočí radosťou !), kúpanie, opaľovanie a veľa, veľa fotiek. Aké máte plány vy ? :)
***
Those days when you do not do anything, but you still want to catch everything that you know otherwise miss. I also got the date right now. I have read two books of the series Divergent (Divergent and Insurgent), I am finally going to see a movie!I looked and finally The host - and I read it before! I should be ashamed .. I finally updated the playlist on my mp3, because I'm still listening to the same thing. I plunged after a long time taking pictures with camera! Because since I have a decent camera on your phone, so I got her neglected and I mostly took pictures on cell phone - so even the activity on Instagram (which ends do not worry!). A few days ago I started watching series The Secret Circle and is probably one of the fastest Viewed series in my history. It is a pity that not proceed.But no, not the last sunny days with me only that I sat locked up at home and I looked series. To do at night, when I want to sleep. Outside, I almost always. Except that I Opaline (and the next day burned shoulders) I was vykúpala. Last Days is not exactly the best weather for swimming, but skates are a little smaller Lap, from that how to use them. I have even more plans that I want to get done - some of those trips, books (again, I found a lot more, so my wallet flapped, but his heart leap with joy!), Swimming, sunbathing and many, many photos. What are your plans for you? :)
 

9 komentárov :

  1. Všechno to jídlo vypadá skvěle. :)
    The Secret Circle se mi moc nelíbil, napomohlo tomu, že tam hraje i herečka, kterou mám hodně nerada a zrovna je hlavní postava. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný fotky, ty vafle vypadají dokonale! :D a Secret Circle jsem tak měla moc ráda, ale ghh, že skončil! :( :D moc pěkný článek :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš nádherné fotky a všchny dobroty vypadají skvěle :D !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie fotky sú úžasné (Y) až mi v bruchu začína škvŕkať :3


    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skvelé fotky, hned by som si dala nejake ovocie :D a tiež som seriálo-kniho-maniak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lovely post dear!
    <3

    http://www.adelaacanski.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Právě jsem objevila tvůj blog, takže máš nového čtenáře! zaujaly mě krásné fotky a vzhled a jeden z mých posledních postů má stejný název :D
    http://agaandaga.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť