SOCIAL MEDIA

survive winter

5. novembra 2014
Zima sa už pomaly blíži. Dni sú stále kratšie a kratšie, vonku fúka ako na Sibíri, je tam rovnako aj zima a vonku už netrávime toľko času ako cez krásne slnečné letné dni. A tak ma napadlo, že vám sem hodím to, ako ja prežívam tieto dni.


  1. Vonné sviečky IKEA mám najradšej. Krásne voňajú a pohárik sa dá potom využiť aj na niečo iné (napríklad puding !)

  2. V zime (či už sneží alebo nie) musím mať na hlave čapicu, pretože by som asi inak zamrzla. Bez čapice cez zimu ani na krok!
  3. Nielen čapica je must have, ale aj rukavice. Uši a ruky sú asi najcitlivejšie miesta, ktoré u mňa najhoršie znášajú zimu.
  4. Tmavé ráno cestou do školy v autobuse alebo celé dni si spríjemňujem s hudbou. Je to najlepšie odreagovanie.
  5. Ak chcem, aby som mala v zime jemné ruky, tak určite mám po ruke krém. Mnoho krému.
  6. Upršané a sychravé studené dni si nespríjemňujem iba hudbou ale aj knihami, ktoré milujem. Síce som si teraz nakúpila a požičala nejaké do zásoby, nevydržia mi tak dlho ako som plánovala, a tak budem musieť ešte nejaké nájsť. Máte nejaké tipy ? Tieto dve som si musela kúpiť, keď som videla tie super recenzie a trailery k filmom.
  7. Rovnako ako krém na ruky mám vždy pri sebe aj balzam na pery, pretože v zime pery rýchlo vyschnú a ten pocit neznášam.
  8. Musím sa priznať, že veľmi zle znášam zimu, a preto si oblečenie kupujem podľa dvoch kritérií. Ako sa mi páči a ako ma zahreje. A huňaté svetre milujem ♥
  9. A samozrejme šály. Hlavne kvôli tomu teplu.

Ak by ste chceli nejaké svetre, tak určite skočte na stránku SheInside, kde ich majú veľmi veľa :)



Ako prežívate zimu vy ? :) 


6 komentárov :

  1. Ten červený sveter vyzerá moc pekne. A tie dve knihy sú skvelé!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám toto období spojené především s teplými huňatými svetříky a dobrými knihami :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ikea svíčky také miluju, svíčky celkově jsou teď mojí velkou závislostí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Noo nic jeden komentar asi nedorazil tak pisem znovu:) co takto si dat jeden vecer okolo vianoc s horucou cokoladkou?;) pozreme nejake filmiky spravime si fotky:) tvoja verna citatelka, spolusediaca a co najdolezitejsie... babicka-kucharka:DD ♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak samozrejme, že musíme dať ! :) doma mám už tých marshmallow šmolkov modrých, tak si to tam nahádžeme a tie fotky musia byť !! :)

      Odstrániť
  5. You can definitely survive winter with these items. I'm following you now via GFC. Hope you could follow me back too! Thank you.

    fashion-sage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť