SOCIAL MEDIA

beauty tip: flower Nivea products

26. júla 2017
Myslím si, že značku Nivea netreba nijak predstavovať. Na mojom blogu ste mohli vidieť niekoľko recenzií na ich skvelé výrobky, ktoré používam každý deň. Nedávno mi prišiel krásny balík, ktorý mi doslova vyrazil dych. Je to jeden z najkrajších balíčkov, aké som mala možnosť ako bloggerka dostať a neskutočne si to vážim, pretože .. no veď sa pozrite sami a pochopíte.



Ako vidíte, balíček je naozaj v krásnej škatuli, v ktorej boli živé kvety a listy! Spodok tvorili akoby vetvičky zo stromov. Sama neviem popísať, ako som bola šťastná, že som mohla dostať niečo takéto. A to myslím naozaj úprimne. Vo vnútri som našla tri produkty, ktoré voňajú úplne perfektne a myslím, že by nemali chýbať žiadnej žene, ktorá má rada kozmetiku s krásnymi obalmi a vôňami. 



Prvá vec, ktorú som vytiahla z balíčka, bol anti-transpirant s kvetinovou vôňou.Ten ma zaujal najmä krásnym obalom, ktorý fakt udiera do očí. Jemné, ženské a príťažlivé pre každú ženu. Vôňa je naozaj jemná, takisto ženská a určite sa hodí na každodenné nosenie. Neviem ako vy, ale ja milujem vône "sprejov", ktoré sú jemné a nie sú príliš silné. 

Druhá vec, ktorá bola v balíčku, bolo telové mlieko s vôňou ruží. Jedným z najlepších a najpraktickejších obalov, aké môžu mať telové mlieka je presne tento. Jednoducho si napumpujete koľko potrebujete krému do rúk a natriete sa. Je to praktické, nikde vám nič nevyteká a môžete ho mať položené úplne všade. 
Mlieko perfektne hydratuje pokožku a krásne ju zjemní. Najviac sa mi však aj tak páčil ten pocit, keď som si ho po sprchovaní dala na pokožku a úplne ma to upokojilo. Táto vôňa je proste perfektná. Budem sa asi neustále opakovať, no je to tak. Nivea je značka, ktorá vie ako na ženy! 

Poslednou vecou bola sprchová pena. Musím sa priznať, že sprchovú penu som už mnohokrát videla, no ešte som ju nemala doma. Kombinácia rebarbory a maliny je veľmi zaujímavá a vonia veľmi sviežo. Myslím, že aj keď domíňam tento výrobok, vrátim sa k nemu alebo si nájdem ďalší sprchový gél, ktorý je vo forme peny. Jednoducho sa nanáša, je ľahký a pokožka je po ňom príjemne vôňavá a svieža. 

Skúšali ste už letné novinky od Nivei? Myslím si, že tentokrát značka naozaj nasadila latku vysoko a len tak ju nikto neprekoná. Svieže, jemné a ženské vône sú jednoducho pre mňa tie najlepšie! :) 

10 komentárov :

  1. Sprchové pěny mě též zaujaly, jen jsem je zatím ještě nevyzkoušela, tak uvidíme, až mi dojte můj sprchový gel. Ty obaly jsou fakt nádherné, ženské a jemné. O krabičce ani nemluvím, miluji spojení s přírodou v této formě. Moc hezký balíček :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, sú naozaj perfektné! :) ďakujem za krásny komentár :)

      Odstrániť
  2. To je moc krásný balíček a celkově se mi hrozně líbí ty obaly:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, aj mne sa veľmi páčia tie obaly. Sú krásne :)

      Odstrániť
  3. tak to je krásne balenie! a produkty sú určite tiež úžasné, nakoľko nivea má veľmi dobré produkty! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love Nivea products!

    xoxo
    Rina Samantha
    http://www.andshedressed.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je úžasná krabička :-) hodně mě zaujaly sprchové pěny. Znám je už od Baley a tyto také musí být fajn.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť