SOCIAL MEDIA

important eyebrows

3. júna 2017
Dávate si záležať na svojom obočí? Možno čudná otázka, no pre mňa je to jedným z najdôležitejších aspektov, ktoré sa na mojej tvári nachádzajú. Niekedy som na obočie vôbec nedávala žiadnu pozornosť a nejako ho neriešila. Raz za čas som si ho vytrhala a to bolo všetko. Malo nejaký ten svoj tvar a bolo také normálne. Nie moc hrubé, nie moc úzke.

Vždy som si dávala záležať najmä na očiach. Perfektná očná linka, špirála a sem-tam dobré očné tiene. Samozrejme, nechýbal ani dobrý mejkap a fixačný púder, ktorý všetko zaistil. Asi pred rokom som zistila, že obočie je veľmi dôležité pre to, aby tvár vyzerala ucelená a mnoho ľudí si práve obočie všimne ako prvé, aj keď nad tým nejako neuvažujú. Môžete mať akokoľvek perfektne namaľované oči, ak budete mať neupravené obočie, všetko tým pokazíte.
Za celú svoju "líčiacu sa éru" som vyskúšala toho na obočie mnoho. Najprv som začínala s tieňmi na obočie, ktoré mi dobre sedeli, len ten štetček, ktorý som k tomu dostala nebol dobrý, bol moc hrubý a nemala som obočie tak presné, akoby som chcela.

Neskôr som vyskúšala ceruzku na obočie, ktorá však bola pre mňa moc výrazná a nejako sa mi s ňou nerobilo dobre.
Preto som sa vrátila k tieňom, objednala som si z Notino.sk ten najlepší štetec na svete a obočie si maľujem len a len tieňmi na obočie. Je krásny farebný a je to presne tento - Diva & Nice Cosmetics Professional šikmý štetec na očné tiene.

Síce je na štetci napísané, že je na očné tiene, bolo mi odporučené, že je perfektný ako na obočie, tak aj na gélové očné linky. Okamžite som si ho zamilovala a používam ho už niekoľko mesiacov stále.
Keď už som začala hovoriť o gélových očných linkách, určite tu o nejakú dobu nájdete článok aj o nich, pretože som si ich nedávno objednala a vôbec s nimi neviem fungovať :D Očné tekuté linky ovládam veľmi dobre, ale toto mi zatiaľ nejako nejde.


Nakoniec vyhodnotenie giveaway:
Keďže som na začiatku písala, že budú dvaja výhorcovia, nimi sa stávajú:
1. Mirka Škampová
2. Pika.google
Dievčatá budem kontaktovať na mail a gratulujem! :) 

5 komentárov :

  1. Ja som so svojím obočím vždy bojovala a stále ešte bojujem, neviem si k nemu akosi nájsť správny "prístup", ale dúfam, že to jedného dňa príde :)
    Štetec inak vyzerá veľmi pekne :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si upravuji obočí normálními stíny na oči, tak třeba se zase posunu dál :-) Štěteček vypadá kvalitně, koukala jsem i na jiné štětce od této značky a zdají se mi být všechny solidní, tak přemýšlím že po výplatě udělám nákup na Notinu, zrovna štětce na oči bych moc potřebovala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obočie je tiež pre mna v poslednej dobe základ. :) skvelý článok:)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám podobný štětec na obočí, s ním se upravuje aspon mně nejlíp :)

    OdpovedaťOdstrániť