SOCIAL MEDIA

Vímvíc.cz

3. augusta 2016
Kurzov na internete je veľmi veľa. Keď som sa začala viac zaujímať o písanie článkov, hovorila som si, že by som potrebovala nejaký kurz na to. Predsa len, písanie článkov takto na blog a písanie iných, dôležitejších článkov, ktoré číta väčšie publikum, je diametrálny rozdiel a treba si pri tom dávať pozor na úplne všetko. Hľadala som naozaj dlho nejaký ten správny kurz, ktorý by mi dal všetko čo potrebujem no márne. Kurz som chcela v slovenčine, maximálne v angličtine, pretože síce moja angličtina je celkom fajn, toto som chcela 100% porozumieť. Všade som našla len kurzy, ktoré sa konali na vysokých školách a tie boli pre mňa tabu. Ja som chcela nejaký online kurz, s ktorým by som sa naučila všetko potrebné v pohodlí domova alebo mojej postele. Keďže som nič nenašla, nechala som to teda tak, že si počkám na vysokú školu a niečo si nájdem tam. Lenže do vysokej školy je to ešte dlhší čas, a preto som sa veľmi potešila, keď mi prišla ponuka na spoluprácu zo stránky Vímvíc.cz


Aby som vám to všetkým lepšie priblížila, na stránke Vímvíc.cz nájdete veľmi veľa kurzov zameraných na nespočetne veľa tém. Či je to už duševný rozvoj - podpora sebavedomia, kurz maľovania - alebo práca, biznis, zdravie, krása a mnoho ďalších za rozumné ceny. Ja som si vybrala kurz Ako na copywriting, pretože práve tento kurz bol zameraný na to, čo práve teraz robím. Alebo teda aspoň čiastočne. V každom kurze dostanete po zaplatení niekoľko videí, v ktorom vám krok po kroku vždy vysvetlia čo a ako urobiť, aby ste dosiahli to čo potrebujete. Ja mám vo svojom kurze 12 videí, v ktorom mi príjemná lektorka Kristýna Maková vysvetľuje všetko na dosiahnutie toho, aby som dokázala písať poriadne články.

Kurzy sú za skvelú cenu a po zaplatení máte okamžitý prístup k svojmu kurzu, ktorý potrebujete. Všetko sa učíte z pohodlia domu (alebo postele) a veľmi jednoduchou formou. Všetko je poriadne vysvetlené a kedykoľvek si môžete video zastaviť, pretočiť a počúvať odznova to, čo potrebujete vedieť. Ja som vo svojom kurze mala hneď pri prvom videu aj úlohy, ktoré som mala "splniť". To celé video oživí, pretože sa doň zapájate aj vy.
Čo vy na to? Radi sa vzdelávate takto online? :) 

6 komentárov :

  1. O této stránce jsem už slyšela, některé kurzy můžou být fakt užitečné :) Je by mě zajímalo, jak může vypadat takový úkol, co jsi měla splnit.. :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Very interesting blog and beautiful women!

    claudia-wojcik.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. great post! i hope you're having a lovely day ;D

    mfashionfreak♥blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomto som ešte skutočne nepočula, znie to zaujímavo, a keď je príležitost tak prečo nie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O tomto som ešte skutočne nepočula, znie to zaujímavo, a keď je príležitost tak prečo nie

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hey, I stumbled upon your blog and I think it is so cute :) Would you like to support each other by following each other's blogs? If you're up for it just let me know and I will follow you right back. Keep up the good work!

    www.moderngirl.dk

    OdpovedaťOdstrániť