SOCIAL MEDIA

nivea products

27. decembra 2017
Značka Nivea ma vždy vie veľmi príjemne prekvapiť balíčkami, ktoré mi posiela. Naozaj sa vždy na ne veľmi teším, pretože sú krásne a mnohokrát sú v nich veľmi zaujímavé veci, ktoré by som nečakala.
Dnes mám pre vás na ukážku jeden balíček, ktorý mi prišiel ešte pred Vianocami :)

Všetky produkty boli ladené do vanilky, ktorú milujem, a preto som si ich hneď aj obľúbila! :) 


Okrem perfektnej kozmetiky som si našla v balíčku aj takéto teplučké ponožky a vanilkový struk v takejto krásnej väčšej ampulke! :) Hrubé, teplé ponožky sú niečo, na čom si dávam záležať, pretože sa mi v nich vždy dobre spí a nosím ich pri nízkych teplotách neustále :)
Ako som hovorila, výrobky, ktoré sa v balíčku nachádzali, boli ladené do vanilky. Milujem Labello, mám ich doma veľmi veľa a vždy ich mením, podľa toho, akú príchuť v daný moment chcem. Musím však povedať, že vanilka & makadámia je tá najlepšia kombinácia, akú som kedy mala. Milujem tú vôňu a neustále by som toto Labello používala. Na zimu sa táto "ťažšia" vôňa hodí viac, aj keď ja ju používam počas celého roka. Doteraz som toto Labello mala len v podobe malej "plechovičky". Toto však používam len doma, keď viem, že mám čisté ruky. Teraz však mám konečne aj takéto klasické Labello v tube a môžem ho používať aj keď som niekde inde! :) 
Ďalšie dva výrobky sú tiež ladené do vanilky. Telové mlieko ma hneď zaujalo. Je to najmä tým, že má skvelý dávkovač, takže nikde mlieko nevyteká a môžete dať mlieka presne toľko, koľko potrebujete. Mlieko perfektne hydratuje, rýchlo schne a krásne vonia. Samozrejme, moja obľúbená vanilka sa mi hneď zapáčila a je to jedno z obľúbených mliek, ktoré doma používam neustále.
Perfektne sa kombinuje so sprchovou penou. Doma mám už jednu takúto penu a tiež ze od Nivei. Veľmi sa mi páči, ako sa pena jednoducho nanáša, vôbec to nie je nejako komplikované a dokonca sa mi používa lepšie, ako nejaký sprchový gél, ktorý mi mnohokrát z rúk steká a nepení dostatočne. Penu si dáte do rúk, jednoducho rozotriete a hotovo. Kombinácia vanilky a karamelu je jednoducho na nezaplatenie a pre mňa doslova zabijak, pretože karamel milujem takisto ako vanilku! 
Tieto dva výrobky sa skvelo kombinujú, pretože sa navzájom vône nebijú :) 

Tak čo, vyskúšali ste už nejaké z týchto výrobkov od Nivei? :) 

13 komentárov :

  1. Labello mám moc ráda, nikdy nesmí chybět v mé kabelce :) já dostala spreje od Nivei k Vánocům a mám radost, protože vždy úžasně voní :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, Labello musí byť vždy po ruke!
      A skvelé že si dostala Niveu! Všetky ich výrobky voňajú krásne :)

      Odstrániť
  2. Takový balíček velmi mile překvapí a potěší. :) Balzámků není nikdy dost. :) A sprchovou pěnu bych ráda vyzkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzámů není nikdy dost. Sama jich mám asi 5 a každý má své místo. :) Super balíček.
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, balzamov nie je nikdy dosť a vždy ich je potrebné mať veľa :D :)

      Odstrániť
  4. Vůni vanilky mám moc ráda, takže určitě by mě tyto produkty, co se vůně týče sedly :) už delší dobu pokukuji po Labellu, ale zatím mám stále v zásobě několik patlátek v zásobě a nestačím je spotřebovávat, takže zbytečné kupovat další.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi krásny balíček. Tiež mám veľmi rada Niveu. ;)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vanilka je super, aj kokos, niveu som nepouzivala hadam aj 10 rokov, no dostala som krem na ruky a sampon od nich a musim pochvalit. Neviem preco som jej vyhybala. To telove mlieko musi byt super. Taky mily maly darcek, ktory vzdy potesi. Pekny zvysok sviatkov.

    OdpovedaťOdstrániť