SOCIAL MEDIA

lips, lips, lips

27. januára 2022

Rúže. Myslím, že by som o nich vedela aj básniť. Doma ich mám niekoľko desiatok. Milujem ten pocit, keď otvorím jednu zásuvku (čisto pre ne) a vyberám si, ktorý si na seba v ten deň dám. Niektoré sú drahšie, iné zas lacnejšie. Niektoré sú kvalitnejšie, iné zas menej. A niektoré sú tmavšie, iné zasa bledšie.

Rúž si vyberám podľa nálady, no občas podľa toho, čo mám na sebe. Keďže je moje líčenie väčšinou rovnaké a neutrálne, hodí sa k nemu každá farba. Na červený alebo výraznejší rúž však najradšej stavím vždy vtedy, keď nemám linky. Perfektne sa to vyvažuje a ničoho nie je "too much".

Dnes mám pre vás menšiu ochutnávku všetkých odtieňov. Od tých jemnejších až po tie tmavšie. Všetky sú od mojej obľúbenej značky Mary Kay a predstavujú novú kolekciu hydratačných rúžov, ktoré pery nielen skrášľujú, ale takisto vyživujú. A to doslova milujem, pretože mám suchú pokožku aj pery a mnohé suché rúže mi robia problémy, ako nepekný výsledok alebo nekomfort.


Na začiatok si povieme vo všeobecnosti, aké vlastnosti rúže majú a následne sa presunieme na jednotlivé odtiene. Hneď na začiatok môžem povedať, že ma veľmi prekvapila samotná hydratácia. Viete, ako to je. Oni si napíšu, že je to hydratačný rúž, ale len máloktorý v skutočnosti aj je. Teda.. minimálne ja som sa stretla len s malým množstvom rúžov, ktoré by hydratovali. Takže, hydratácia check ✓. Pery boli hydratované po celý čas ako som mala rúž na perách. Okrem toho rúž neurobil takú nepríjemnú vrstvu na perách ani po niekoľkom nanášaní.

Druhou vecou je farba. Tak tá je naozaj úžasná. A to pri všetkých odtieňoch. Sýta a krásna. Pery vďaka tomu perfektne vyplní. A! Nerozpíja sa!

Treťou a poslednou vecou je výdrž. Nebudem tu hovoriť, že rúž na perách drží tri dni bez jedinej úpravy aj po zjedení celého mastného menu v McDonalde a vypití troch litrov káv (my daily intake). Pretože rovnako ako iné dlhotrvajúce rúže, aj tento je potrebné po zjedení niečoho väčšieho upraviť. Nie je to však nejaké strašné a ak by ste si po jedle nestíhali odskočiť, je to v poriadku. Nebudete vyzerať ako s dvomi farbami na perách. Pri červených rúžoch som však rozhodne zvyknutá upravovať ich omnoho častejšie. Pri tomto to nebola potreba. Rúž príjemne držal a vyzeral prirodzene, aj keď sa pomaly dával dole.

Takže! Ak plánujete kúpu kvalitného a hlavne hydratačného rúžu, tieto sú tými najlepšími.

Zaujímavosť: Rúže sú výnimočné tým, že obsahujú slnečnicový olej a vitamín E, ktorý pery hydratuje a rozmaznáva po celú dobu jeho nosenia.

Aaaa poďme na pozrieť na samotné odtiene:




Boho Plum



Ja som z nich nadšená! A čo vy a rúže? Aké typy máte najradšej? :) 

3 komentáre :