SOCIAL MEDIA

Mary Kay advent calendar

13. decembra 2021

Pri zhone v práci a v škole si ani neuvedomujem, ako ten čas rýchlo letí. Len nedávno skončilo leto a viac ako polovica decembra je už za nami. Ako sa máte a čo robíte? :) Ja pracujem, učím sa a pripravujem sa na sviatky pečením a robením adventných vencov. Okrem toho, otváram adventné kalendáre! Presnejšie jeden, ktorý som dostala od Mary Kay. A keď poviem, že je tým najkrajším, aký som kedy mala, vôbec nepreháňam! 😍

Doteraz som mala čokoládové a čajové adventné kalendáre. Posledné tri roky aj kozmetické, no tento zatiaľ vyhráva na plnej čiare. Vypisovať, čo všetko som v ňom našla, nebudem, no skvelé je hlavne to, že výrobky, ktoré vnútri nájdete, nie sú len menšie vzorky, ale rovno veľké produkty, ako napríklad hydrogélové vankúšiky pod oči, ktoré ma zachránili, keď som prišla domov z New Yorku (a možno ma zachránia aj teraz, keď sa z neho vo februári budúceho roka vrátim). Zatiaľ som v ňom našla ako kozmetiku pre starostlivosť, tak aj dekoratívku a príslušenstvo – ekologické tampóny na odličovanie (ktoré milujem a zaobstarala som také všetkým blízkym).



Netreba zabudnúť ani na to, že celá krabica adventného kalendára je nádherná a predstavuje skvelú súčasť vianočnej výzdoby. Nechám si ju a na budúci rok ju naplním, prípadne ju len tak nechám, aby mi skrášľovala interiér 😍.

Mary Kay neskutočne ďakujem za takéto krásne prekvapenie, ktoré som dostala presne 30. novembra, aby som si hneď 1. 12. mohla otvoriť prvé okienko. Postupne všetky okienka otváram na svojom Instagrame, takže pokojne sa pozrite, čo tam nájdem už dnes alebo zajtra :)

A čo vy a adventné kalendáre? Aký máte tento rok? 

2 komentáre :

  1. You are so right. Time is definitely flying by! This calendar looks so stunning! Love the design and the products inside so far <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda adventní kalendář mají letos opravdu povedený, moc se mi líbí i designově. :) Produkty uvnitř také jistě potěší. :)

    OdpovedaťOdstrániť