SOCIAL MEDIA

beauty tip: Makeup Revolution

29. novembra 2021

 Ahojte! 

Nedávno mi prišla paletka z ElNino.sk od značky Revolution, čo mi dalo dôvod, prečo sa namaľovať, aj napriek tomu, že teraz takmer nikam nechodím 😀. Na začiatok si však povieme niečo viac o samotnej paletke, a následne vám dám menší návod, ako vyčarovať toto super easy líčenie. 

Paletka má názov MAKEUP REVOLUTION LONDON ULTRA EYE CONTOUR LIGHT & SHADE. Všimla som si, že je vypredaná, a preto vám dávam do pozornosti inú, veľmi podobnú paletku v rovnakých odtieňoch, s ktorou spravíte rovnaký mejkap look – MAKEUP REVOLUTION LONDON RE-LOADED

Po otvorení paletky sa vám objaví niekoľko krásnych odtieňov. Mňa zo všetkých zaujali hlavne tmavšie červené a hnedé odtiene. Ak by ste však chceli niečo bledšie, objavíte aj to. Biele, bledohnedé alebo béžové. Paletka obsahuje odtiene, ktoré nie sú trblietavé, čo je pre mňa win-win, pretože trblietky nie sú príliš moja parketa.

Očné tiene príliš neprášia a z očí neopadávajú. To znamená, že aj po niekoľkých hodinách vyzerajú stále dobre. Všetky farby, a dokonca aj tie, ktoré sú veľmi jemné, majú krásnu sýtu a silnú farbu. Stačí ich na oko aplikovať v jednej, maximálne dvoch vrstvách. 

Tieň na štetci dobre drží a na očné viečko sa skvelo aplikuje. Ako som spomenula, vydrží dlho, a preto si ho môžete dať aj vtedy, keď máte pred sebou dlhý deň v škole alebo v práci. Výhodou paletky je to, že obsahuje okrem tmavých odtieňov (vhodných na večerné nosenie) aj bledšie, ktoré môžete nosiť počas bežných dní, napríklad do mesta alebo práce. 

Poďme však na samotné líčenie. Nie som nijaká odborníčka na kozmetiku alebo maľovanie, a preto je väčšina mojich makeup looks veľmi podobná. Rokmi sa technika zlepšila, ale netreba čakať nič prevratné 😅. 

Ako vždy, na pleť som aplikovala ako základ makeup a upravila obočie. Na oči som si následne dala bázu pod očné tiene. Ak ju doma nemáte, nemusíte ju dávať. Ja som si ju nedávno kúpila, pretože som ju chcela vyskúšať. Funguje veľmi dobre, očné tiene držia na očiach dlhšie a sú sýtejšie. 

Na oči som aplikovala najprv biely odtieň, vďaka ktorému tmavé krásne vyniknú. Následne som vzala užší štetec, ktorým som prešla do záhybu oka pomocou bledohnedej farby (prvá z ľavej strany). Poriadne som ju rozmazala, aby medzi farbami nebol neprirodzený prechod. Do hnedej farby (do záhybu oka) som tenkým štetcom aplikovala tmavohnedú farbu (druhú sprava) a poriadne rozmazala.

Dve podobné farby som použila preto, aby som bledšou spravila jemnejší predchod, ktorý by bol príliš výrazný a neprirodzený, ak by som použila len prechod tmavohnedou.

Jednoduchý mejkap som ešte doplnila hnedou linkou (tá je poslednou dobou jedna z mojich najobľúbenejších a používam ju viac ako čiernu), maskarou, rozjasňovačom a bronzerom, pomocou ktorého som si kontúrovala tvár. Aaa to je všetko. Jednoduchý a rýchly mejkap, ktorý vytvoríte v priebehu 10 - 15 minút :) 

4 komentáre :

  1. Your makeup looks beautiful! And that palette seems like such a wonderful product to have on hand <3
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, já jsem bohužel z týmu třpytivých stínů a s matnými absolutně neumím pracovat, takže tato paletka není moc pro mě. Vypadá to na dupe Kat von D Shade n light paletky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka vypadá skvěle, moc se mi líbí ty odstíny - přesně takové bych volila. :)

    OdpovedaťOdstrániť