SOCIAL MEDIA

new sunglasses

9. septembra 2021

 Ahojte!

Dnes mám pre vás len krátky článok o slnečných okuliaroch. A síce je už viac ako polovica augusta za nami, slnečné okuliare sa hodia vždy. Ja osobne mám na akýchkoľvek okuliaroch závislosť. Dioptrické aj slnečné. Práve preto ich mám doma veľkú množstvo.

okuliare – Bonprix.sk

Výber okuliarov online je dnes pre mňa už pomerne jednoduchý. Viem, čo sa hodí mojej tvári a osobnosti. Keď som teda uvidela tieto na Bonprix, hneď som vedela, že musia byť moje. Po prvé, sú veľké. A síce to možno z fotiek nevidno, mám dosť veľkú tvár 😄. Preto potrebujem aj väčšie okuliare. Druhým bodom je správny tvar. Vo väčšine prípadov siaham po cat eye, no ak nevyberám tie, sledujem hranaté kúsky. Dôvod je ten, že mám oválnu tvár a síce sa jej hodí 90 % tvarov okuliarov, okrúhle sú presne tie, ktorým sa vyhýbam. Niektoré sadnú, niektoré nie. Preto si ich radšej skúšam a až potom kupujem. Pri hranatých mám istotu, že budú určite sedieť.

Tretím bodom je farba. Ako môžete vidieť, som tmavá. Nie pleťou, ale vlasmi, obočím aj očami. Preto je pre mňa dôležité vybrať si aj tmavé okuliare, ktoré mi sadnú. Vyhýbam sa bledým prevedeniam, ako napríklad biela, strieborná alebo zlatá. Metalické odtiene mám však rada, a preto si vyberám kombináciu. Spravidla čiernu so zlatou alebo striebornou.

(to zrkadlo raz vyčistím, sľubujem)

Tieto okuliare spĺňajú všetky parametre, a preto mi sadli skvelo, hneď na prvé vyskúšanie. Nehovoriac o tom, že boli aj za skvelú cenu.


A čo vy a okuliare? Dioptrické/slnečné? 

3 komentáre :

  1. Those sunglasses are absolutely incredible! I just love the shape of the lenses!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já teda brýle nosit neumím, od 3 do 12 let jsem nosila dioptrické, ale i k těm jsem si dlouho budovala vztah. Moje první brýle se vztekem skončily na zemi nejednou. Sluneční nosím jen, když je to nevyhnutelné, např. při řízení

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento typ brýlí ti děsně sluší, dobře jsi zvolila! :)

    OdpovedaťOdstrániť