SOCIAL MEDIA

Pupa Whales

4. júla 2021

Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila ďalšie jednoduché líčenie, ktoré som spravila pomocou jednej paletky od Pupa z ElNino.sk, ktorá mi nedávno prišla. Paletka má krásne sýte farby, nehovoriac o tom krásnom a zaujímavom obale vo forme veľryby. Poďme sa teda najprv pozrieť, aká je. Neskôr si ukážeme aj jeden mejkap look, ktorý som urobila na sebe.

Paletka má názov Pupa Whales Whale 4 a je určená na líčenie očí a úst. Má skvelé sýte farby, a preto nie je vôbec potrebné nanášať ich vo veľkom množstve. Práve naopak. Stačí, aby ste si na štetec dali len trochu. Veľmi dobre sa taktiež rozotierajú a tieňujú. Na pokožke vyzerajú, po správnom rozotretí, veľmi prirodzene a dajú sa pekne kombinovať.

Druhou výhodou je, že pri používaní farba nie je úplne všade. Nepráši a na pokožke vydrží dlho aj bez toho, aby ste na ne používali fixačný sprej. Síce som ich nemohla otestovať počas "bežného" dňa (v škole alebo v meste, pretože teraz nikam kvôli tejto situácii nechodím), ale minimálne doma mi vydržali veľmi dlho.

O dizajne asi hovoriť ani nemusím. Originálny dizajn veľryby priťahuje pozornosť a zaujme hneď na prvý pohľad. Je praktický a jednoducho sa používa. Síce nie je kompaktný, takže ho do kabelky len tak nestrčíte, ale to vôbec nevadí. Paletku s očnými tieňmi nemusíte so sebou vláčiť úplne všade.

Poďme však na samotné líčenie. Ako som sa dopracovala k tomuto mejkap looku? Veľmi jednoducho. Základom je mejkap od značky Catrice. Ako som si ho aplikovala, upravila som si obočie. Tentokrát som ho len vyčesala pomocou gélu.

Následne som na oči aplikovala strednú, bledoružovú farbu a skombinovala som ju s tmavšou, na pravej strane. Tiene som pekne rozotrela a následne ich doplnila ružovou linkou (okay, bola to ceruzka na pery, ale držala!). 

Celý look som zakončila maskarou a rúžom z paletky, ktorý je wau!! Krásne drží a nie je nepríjemný. Dokonca som aj zabudla, že ho mám na perách. Hotový som ho mala za približne 10 minút.

Ďalej som si trochu vykontúrovala pleť, dala si rozjasňovač a bolo hotovo.

5 komentárov :