SOCIAL MEDIA

Must have for summer

26. júla 2021

 Ahojte, 

Leto sa už plne rozbehlo a preto aj dnešný článok bude o ňom a hlavne o produktoch, ktoré k letu jednoducho patria. Pripravila som si pre Vás 5 produktov, ktoré sú mojimi must have. Produkty, ktoré používam denne a na dovolenku ich balím ako prvé.

1. Eucerin Sun Sensitive Protect

Eucerin Sun Sensitive Protect SPF krém



Pri pobyte na slnku musíme myslieť na ochranu kože. Najmä na tvár, kde máme veľmi citlivú pokožku. Aby sme predišli predčasnému starnutiu, vráskam alebo pigmentovým škvrnám treba vždy zvoliť vyšší ochranný faktor než na celé telo. Tento krém má jemnú konzistenciu, jednoducho sa rozotiera a nenecháva pleť mastnú a zaťaženú.
Pre mňa je preto skvelou voľbou Eucerin Sun Sensitive Protect ochranný krém na tvár SPF 50+

2. Bioderma Sébium Gel Moussant

Bioderma Sébium Gel Moussant

Veľmi rada používam čistiace gély, lebo mám pocit úplného vyčistenia pleti. Tento čistiaci gél sa veľmi hodí do horúcich letných dní. Dokonale vyčistí a zjednotí pleť. Je vhodný pre mastnú alebo zmiešanú pleť, pretože na záver necháva pleť mierne vysušenú. 
Nehovoriac o tom, že je aj za skvelú cenu a vždy ho mám vo veľkom balení. Ak teda hľadáte skvelý gél, Bioderma Sébium Gel Moussant čistiaci gél pre mastnú a zmiešanú pleť je tou najlepšou voľbou.

3. Catrice Pore Minimizing

Catrice Pore Minimizing sérum


Catrice Pore Minimizing sérum pre minimalizáciu pórov obsahuje veľa účinných látok pre pleť. Minimalizuje póry a zanecháva ju zmatnenú. Nanášam si ho na tvár a dekolt večer po odlíčení a vyčistení pleti. Nie je príliš aromatizované, má príjemnú jemnú vôňu a tekutú konzistenciu. Skvelo sa zapracuje a nezanecháva nepríjemný filter. Preto si s ním môžete rovno ľahnúť.

4. Dermacol Cover

Dermacol Cover makeup

Make up, ktorý používam už veľmi dlho a vlastne jediný make up, ktorý ma nikdy nesklamal. Aj tak by som mohla opísať Dermacol Cover extrémne krycí make-up SPF 30. Vystriedala som ich už veľa, ale vždy som sa k nemu vrátila alebo ho miešala spolu s inými. Je extrémne krycí a hustý, čiže stačí veľmi malé množstvo a zakryje úplne všetko. Pri jeho nanášaní treba dávať pozor a poriadne ho zapracovať do pleti a následne prepúdrovať. Je vodeodolný, čo v lete je veľká výhoda a dokonca obsahuje aj SPF30, čiže netreba ako podklad dávať opaľovací krém. 

5. Makeup Revolution Reloaded

púder Makeup Revolution Reloaded
K dokonalému make-upu samozrejme patrí vykonturovaná tvár. Makeup Revolution Reloaded bronzer obsahuje jemné trblietky, čiže vaša pleť žiari a nepotrebujete ani rozjasňovač. Zdokonaľuje efekt opálenia a dodáva pleti jemný, zdravý nádych. 


Toto je mojich 5 must have produktov na leto. Budem veľmi rada, ak mi napíšete tie vaše, aby som sa inšpirovala :)

5 komentárov :

  1. Everything definitely sounds like a must for summer! That Makeup Revolution bronzer looks so stunning!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To sérum od Catrice momentálne používam aj ja a som s ním veľmi spokojná :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bioderma čistící gel jsem měla a je skvělý. :) Sérum od Catrice bych ráda vyzkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé tipy na letní produkty, bez krému na opalování ani ránu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten Dermacol makeup je super, na mě hodně krycí, ale na nějaké události, svatby, diskotéky a v zimě třeba plesy je super. Biodermu bych ráda zkusila :)

    somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť