SOCIAL MEDIA

mary kay unlimited lesky na pery

28. februára 2021
(Dnešný článok mala pod palcom vychádzajúca blogerská a redaktorská hviezda Deniska) 

Ahojte!

Milujem rúže, balzamy a rôzne lesky na pery. Myslím, že sú súčasťou výbavy každej ženy. Niekedy však nájsť ten správny je veľmi ťažké. Tieto od Mary Kay sú podľa mňa presne tými, ktoré spĺňajú všetky moje požiadavky. 


Nie sú príliš tekuté, avšak nanášanie je veľmi jednoduché. Majú krásne sýte farby a príjemnú až neutrálnu vôňu. 

Veľmi dlho som hľadala prirodzené lesky, ktoré len osviežia pery a nezafarbia ich úplne. A odtiene Soft Nude a Nude Blush sú presne tie.

Pery nezaťažujú, nezachádzajú do vrások a pre mňa veľmi dôležité je, že nelepia pery! Ich výdrž nie je úplne najdlhšia, kedže nie sú matné a nezasychajú. Avšak pery po ich odlíčení zostávajú vyživené a nevysušujú sa.

Mary Kay ponúka veľký výber odtieňov. Od jemných nude otieňov, cez červené, až po úplne tmavé výrazné. Ja som skúšala ešte odtiene Iconic Red (krásny červený), Evening Berry (tmavý fialový) a Chocolate Nude (nádherný čokoládovo-hnedý odtieň). 

Nie sú cenovo náročné a určite sa oplatí ich vyskúšať. Myslím, že sa v nich nájde úplne každá žena. Dokonca, jemnejšie odtiene sa dajú skvelo skombinovať s klasickým rúžom. Stačí ich použiť ako vrchnú vrstvu. 
Líčenie a kozmetika nemajú žiadne hranice. Preto skúšajte rôzne kombinácie. Určite prídete na tú, ktorá sa vám zapáči. 

Majú tiež veľmi pekný a jednoduchý dizajn balenia, ktorý určite patrí do každej kabelky. Uzáver dobre drží a ani pri nesprávnom skladovaní (napríklad položené naopak) nevytekajú. 

Osobne som z týchto leskov nadšená. Plánujem ich využívať na pravidelnej báze. Len nie pod rúškom, pretože tam by spravili viac škody ako úžitku 😄. 

5 komentárov :

  1. Lovely colors
    Have a nice day

    https://softcutieblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naprosto dokonalé odstíny, Mary Kay lesky vážně umí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já lesky nepoužívám a ani mě tyto nelákají, ale odstíny jsou to moc pěkné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lesky moc nekupuji,ale když dostanu, tak jsem ráda. :) Barvy jsou moc pěkné.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť