SOCIAL MEDIA

new things

17. augusta 2020
Ahojte!

Dnes tu mám ďalšiu várku oblečenia, ktoré mi prišlo z Femme. Poďme sa na to pozrieť.

Prvou vecou je toto čierne tričko. Veľmi podobné ste mohli vidieť aj v iných článkoch. Pri objednávaní som si to ani nejako neuvedomila, no vôbec mi to nevadí. Tričko je totižto veľmi pohodlné a príjemné. Nehovoriac o tom, že je jednoduché a čierne, takže ho skombinujem s takmer všetkým, čo mám doma :) 



Druhou vecou je takýto čierny komplet. Je z pevného materiálu. Vhodný je nielen a doma, ale taktiež na rôzne túry alebo na cvičenie. Je pohodlný a príjemný. Veľmi sa mi páči, že má na členkoch zúženú časť, ktorá na postave vyzerá veľmi dobre. 

Treťou vecou je toto biele tričko, ktoré ma zaujalo vďaka jeho kombinácií s ružovou. Mám rada skôr jednoduchšie tričká, no toto sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, a tak som si ho vo väčšej veľkosti vzala aspoň na domáce nosenie. 
Je veľmi pohodlné a mäkké. 
A poslednou vecou je také isté tričko, len je v čiernom prefarbení. Toto tričko si vzala Deniska (moja sestra), ktorej sa veľmi páčilo. Ona si ho však vzala v menšej veľkosti, pretože ho chce nosiť klasicky, k nohaviciam alebo k sukni. 
Mne sa osobne páči veľmi aj toto čierne. Je príjemné, mäkké - rovnaké ako biele. 

A čo nové ste si kúpili vy? :) 

6 komentárov :