SOCIAL MEDIA

yellow jacket

31. januára 2020
Som skôr kabátový typ. Doma ich mám približne 18. Sama viem, že to hraničí s obsesiou, no nijako sa tohto "problému" nemienim vzdať 😅. Keď som však uvažovala, čo so sebou vezmem do pomerne chladného New Yorku, vedela som, že praktickejšia bude rozhodne bunda.

Pochodila som veľa obchodov. Či už to boli bežné obchody s oblečením alebo športové obchody, nikde som nič nenašla. Stavila som preto na istotu - internetové obchody. V nich osobne nakupujem aj najradšej. Na SheIn som našla niekoľko búnd. Zo všetkých mi prišla táto najteplejšia, najkrajšia a taktiež najlepšia. Nebola totižto taká krátka.

Keďže som si balíček objednávala na začiatku decembra, hovorila som si, že ak by bunda nebola taká teplá, stihnem si kúpiť inú. Mesiac však prešiel a balíček zo SheIn nikde. Balíčky odtiaľto mi nechodia nikdy tak dlho, preto som bola prekvapená. Na druhej strane, sviatky boli pre poštu a kuriérov celkom nápor, tak som sa ani nečudovala.
Tesne pred odchodom, presnejšie 5 dní, mi balíček prišiel a ja som z neho nadšene bundu vytiahla. Bunda je nielenže skvelej dĺžky a kríže mi vďaka nej neprefúka, ale taktiež je perfektne teplá a dostatočne veľká na to, aby som si pod ňu dala nejaký hrubší sveter. Páči sa mi aj to, že je až ku krku, vďaka čomu nepotrebujem žiadny šál. Taktiež je dostatočne dlhá na rukách, takže mi nevyčnievajú.

A síce mám rada kožušiny, posledné dve bundy som mala kožušinové a pri nosení mi to trochu zavadzia, takže som rada, že mám zas nejakú zmenu.

To je na dnes všetko. Majte ešte krásny deň! :)

5 komentárov :

  1. Ta je skvělá! Poslední dobou jsem si tuhle barvu oblíbila snad na všech kouskách oblečení. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná barva, sluší ti. Já mám zase bundy raději více, než kabáty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tahle má fakt pěkný odstín žluté. :) Sluší ti to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně by asi neslušela, ale je krásná a hlavně ta barvička :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta je úžasná! :) Je super, že ti stihla přijít ještě před NY :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť