SOCIAL MEDIA

She In Black Friday!

21. novembra 2019
Posledné roky, ako blogujem, som si uvedomila, že Black Friday si všímam omnoho viac ako po iné roky. Možno je to preto, lebo je to všade okolo mňa a každá stránka, na ktorej nakupujem, ho má alebo je to len tým, že sa viac pohybujem v tejto online shoppingovej sfére.
Rovnako to môže byť aj tým, že ešte pred pár rokmi sa u nás vôbec nevedelo, čo to vlastne ten Black Friday je.
Myslím, že dnes existuje len veľmi málo ľudí, ktorí to nevedia. Ak by ste nevedeli, je to veľký nákupný sviatok, ktorý začal niekedy v Amerike a prišiel aj k nám. A keďže človek je tvor pohodlný, Black Friday sa dostal aj do online sféry a môžete tak výhodne nakupovať aj na internetových obchodoch.

To, či naše e-shopy a obchody pochopili logiku Black Friday a toho, že sú to NAOZAJ veľké zľavy komentovať nebudem. Myslím, že každý si po zvážení a bežnej logike dá dve a dve dohromady. A to je práve dôvod, prečo sa oplatí nakupovať práve na zahraničných e-shopoch. K zľavám často ponúkajú aj Free shipping, vďaka čomu ušetríte aj na doprave.

Ja vám dnes chcem hovoriť o Black Friday na SheIn, kde prebiehajú naozaj fantastické zľavy. Pre ešte ďalšie zľavy môžete použiť aj môj kupónik - (“Use my code BF191141 for an extra 15 % off the entire SHEIN site!” )
Pripravila som si pre vás aj nejaké tie outfity, v ktorých môžete vidieť dva kúsky. Tie som si na SheIn vybrala a myslím, že ich určite nájdete aj za skvelé ceny.

3 komentáre :

  1. Wow, tak to je skvělá informace, určitě na SheIn mrknu a slevový kód se také bude hodit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné outfity. Já tohoto svátku letos plně využila. Jen teda z jiných e-shopů.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já Black Friday nemusím. Často jsou slevy "fake", určitě víš, co tím myslím a to šílenství okolo taky nemám ráda. Všichni se předhání, pomalu se perou o kousek svetru. Online nákupy už jsou lepší, jen je potřeba sledovat ty údajné slevy a poštovné no.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť